اگر هنگام بررسی URL خود در google search console با خطای Failed: Hostload Exceeded مواجه شدید، به این معنی است که Google سرعت خزیدن در سایتتان را کاهش داده یا نمی تواند افزایش دهد. در این مقاله نحوه بررسی و رفع خطای Failed: Hostload Exceeded شرح داده می شود و به Google نشان میدهد که سرور شما میتواند درخواستهای بیشتری را پردازش کند.
1. چگونه گوگل ظرفیت سرور شما را تخمین می زند
فرآیند خزیدن ربات های گوگل، از منابع سایت استفاده می کند. وقتی سایتی فاقد منابع کافی برای پشتیبانی از خزیدن باشد، لود آن بالا رفته و کند می شود یا از کار می افتد. برای جلوگیری از این امر، Google ظرفیت سرور شما را تخمین می زند و درخواست های خزیدن خود را با توجه به آن تنظیم می کند.
توجه به این نکته ضروری است که ظرفیت تخمینی سرور بر اساس ظرفیت واقعی آن نیست. Google نمی تواند ظرفیت واقعی سرور شما را تعیین کند. در عوض، آن را بر اساس چندین معیار تخمین می زند. با توجه به این معیارها، گوگل می تواند تصمیم بگیرد که نرخ خزیدن در سایت شما را افزایش یا کاهش دهد.
2. رفع خطای Failed: Hostload Exceeded صفحات
برای رفع خطای Failed: Hostload Exceeded، باید معیارهایی که Google برای تخمین ظرفیت سرور استفاده میکند را بهبود ببخشید. وقتی این کار را انجام میدهید، به Google اعلام کردهاید که سرور شما میتواند بار اضافی را تحمل کند.
2.1. تعیین محدودیت سرعت خزیدن را در اختیار Google قرار دهید
قبل از اینکه معیارهای خود را بهبود دهید، مطمئن شوید که از گوگل نخواسته اید تا سرعت خزیدن در سایت شما را کاهش دهد. برای انجام این کار، به تنظیمات Search Console مراجعه و مطمئن شوید که گزینه "Let Google optimize for my site" انتخاب شده باشد. اگر این چنین نبود، آن را انتخاب کرده و مانند تصویر زیر روی "Save" کلیک کنید.
تصویر(1)
2.2. خطاهای سرور خود را برطرف کنید
برای شناسایی خطاها در سرور خود، وارد Search Console شوید. در نوار کناری سمت چپ روی "Settings" کلیک کنید. پس از اتمام، مطابق تصویر زیر وارد بخش "Crawl stats" شده و "OPEN REPORT" را انتخاب نمایید.
تصویر(2)
در صفحه گزارش "Crawl stats"، مانند تصویر زیر، روی فلش مقابل گزینه "Host status" کلیک کنید.
تصویر(3)
سپس مطابق تصویر زیر، روی فلش مقابل گزینه "Server connectivity" کلیک کنید.
تصویر(4)
در این بخش یک آمار کلی از نحوه پاسخگویی سرور به درخواستهای خزیدن Google در 90 روز گذشته نمایش داده میشود. نقاط برجسته نشان دهنده خطاهای سروری می باشد که گوگل در سایت شما با آنها مواجه شده است.
تصویر(5)
توجه: خطاهای سرور ممکن است برای مدت کوتاهی رخ دهند و در صورت آزمایش مجدد، با هیچ خطایی مواجه نشوید. این مورد می تواند به دلیل اختلال موقت شبکه نیز ایجاد شود که ارتباطی به سرور شما ندارد.
2.3. مصرف منابع صفحات خود را کاهش دهید
شما می توانید مصرف منابع صفحات خود را توسط یک افزونه بهبود عملکرد، کاهش دهید. اگر از قبل یکی از آنها را نصب کردهاید، باید تنظیمات را بررسی کنید تا مطمئن شوید minify و cache فعال هستند. اگر آنها را نصب نکردهاید، میتوانید WP Rocket یا LSCache را نصب کنید.
2.4. سرعت لود صفحه خود را بهبود دهید
یک سایت سریع نشان دهنده سروری سالم می باشد. اگر سرعت لود وبسایت شما پایین است، ابتدا بهینگی اسکریپت خود را مورد بررسی قرار دهید. توصیه می شود از یک سرویس دهنده هاست پر سرعت مانند میهن وب هاست برای جلوگیری از این گونه مشکلات استفاده کنید.
همچنین برای بررسی سرعت صفحات خود، می توانید از مقالات زیر کمک بگیرید:
چگونه می توان نتیجه سایت خود را در آزمون Page Speed بهبود داد
مقایسه ابزارهای تست سرعت سایت | Pingdom، GTmetrix و WebPagetest
جمع بندی
باید پس از انجام مراحل بالا، خطای Failed: Hostload Exceeded ناپدید شود. اگر این وضعیت ادامه داشت، لازم است تا میزان بهینگی اسکریپت خود را بررسی نموده و پس از آن، در صورت نیاز یک سرویس با منابع پردازشی بیشتر تهیه کنید. در برخی موارد به دلیل آپدیت های سرچ کنسول ممکن است به صورت موقت خطاهایی در خزش سایت رخ دهد. برای این موارد توصیه می گردد تا منتظر بمانید که باگ های احتمالی برطرف شوند و گوگل عملکرد خود را بهبود ببخشد.