آموزش کاهش درخواست های HTTP در وردپرس
مقاله

چگونه درخواست های HTTP را در وردپرس کاهش دهید؟

آیا می خواهید درخواست های HTTP را در وردپرس کاهش دهید؟

سرعت لود سایت یکی از جنبه های اساسی SEO و تجربه کاربری ایده آل است. طبق تحقیقات انجام شده، سایتهایی که در عرض پنج ثانیه بارگیری می شوند (در مقایسه با سایتهایی که در 19 ثانیه بارگیری می شوند) به طور متوسط 70٪ بازدید بیشتری را دریافت می کنند. اگر درخواست HTTP را کاهش دهید، می توانید سرعت وب سایت وردپرسی خود را افزایش دهید. در این مقاله، روش های مختلفی که به شما کمک می کند تا تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید، معرفی می شوند.

  • درخواست های HTTP / S چیست؟
  • HTTP در مقابل HTTPS
  • اهمیت ردیابی درخواست HTTP
  • ابزارهایی برای ردیابی درخواستهای HTTPS
  • تعداد درخواست های سرور HTTPS را کاهش دهید

درخواست های HTTP / S چیست؟

وقتی شخصی هر صفحه ای را در مرورگر باز می کند، مرورگر درخواستی را برای پرونده های مورد نیاز آن صفحه وب به سرور ارسال می کند. داده ها از HTML ،CSS ،JS، تصاویر، متن و سایر عناصر وب تشکیل شده اند. این درخواست ارسال شده توسط مرورگر HTTP Request یا Hypertext Transfer Protocol نامیده می شود. وقتی سرور درخواست HTTP را دریافت می کند، پیام را می خواند و با پرونده هایی که کاربر تقاضا کرده است پاسخ می دهد. مرورگر پرونده را از سرور دریافت کرده و پرونده ها را به عنوان صفحه وب بر روی صفحه نمایشگر به کاربر نشان میدهد. به این ترتیب یک صفحه وب بارگیری می شود و همه این فرآیندها در عرض چند ثانیه اتفاق می افتد.

HTTP در مقابل HTTPS

HTTP و HTTPS عمدتا مشابه هستند. تفاوت عمده در گواهی SSL است. هنگامی که داده ها از طریق HTTP منتقل می شوند، پرونده ها در قالب متن نوشته می شوند. داده هایی که از طریق HTTP ارسال و دریافت می شوند به راحتی قابل خواندن هستند. هکرها می توانند پرونده های رمزگذاری نشده را براحتی سرقت کرده و از آنها سواستفاده کنند.

تصویر(1)

از طرف دیگر، ممکن است HTTPS یا SSL را در سرور فعال کرده باشید. SSL یک گواهی امنیتی است که داده ها را رمزگذاری می کند و فقط سرور و مرورگر می توانند با مطابقت کلیدها آنها را بخوانند. حتی اگر یک هکر پرونده ها را ضبط کند، هرگز نمی تواند از آنها استفاده کند، زیرا به صورت رمزگذاری شده است. هکر با اطلاعاتی روبرو می شود که کاملا بهم ریخته و ناخوانا است.

چرا پیگیری درخواستهای HTTP بسیار مهم است؟

پیگیری درخواستهای HTTP از این جهت مهم است که هر بازدید از سایت شما به این معنی است که مرورگر باید برای هر پرونده درخواست HTTP جداگانه ایجاد کند.

اگر تعداد زیادی پرونده و المان در صفحه وب وجود داشته باشد، درخواست های HTTP بیشتر خواهد بود. این به معنای نیاز به زمان بیشتر برای بارگذاری صفحه وب است. اگر سرعت بارگذاری سایت شما سریع باشد قطعا سیگنال های مثبتی در تجارت خود، جستجوگرها و رفتار کاربر دریافت می کنید. اما بسیاری از دارندگان سایت ها به صورت مدام المان های جدید (تصاویر، gif، فیلم، اسکریپت خارجی و غیره) را به صفحات سایت، مخصوصا صفحه اول سایت اضافه می کنند. در نتیجه، تعداد درخواست ها افزایش می یابد و سرعت سایت کم می شود. با کاهش درخواست های HTTP در وردپرس می توانید سرعت بارگذاری وب سایت خود را بهبود ببخشید.

ابزارهایی برای ردیابی درخواستهای HTTPS سرور

ابزارهای زیادی به شما کمک می کنند تا تمام درخواست های HTTP که صفحه وب شما ارائه می دهد را پیدا کنید. همه آنها نیز رایگان هستند.

  • ابزارهای توسعه دهنده Google Chrome
  • Google PageSpeed Insights
  • GTmetrix
  • Pingdom

ابزارهای توسعه دهنده Google Chrome

ابزار توسعه دهنده ارائه شده توسط Google Chrome اطلاعات زیادی در مورد هر وب سایت خاصی ارائه می دهد. فقط کافی است سایت را روی کروم بارگذاری کرده و ابزار Developer را باز کنید.

کلیدهای میانبر: Ctrl + Shift + I

تصویر(2)

یک جعبه در سمت راست نمایشگر باز می شود. بر روی زبانه شبکه (Network) کلیک کنید، تمام درخواست های HTTP را پیدا خواهید کرد. اگر موردی وجود ندارد، فقط صفحه را مجدد بارگیری کنید تا آنها را مشاهده کنید. با کلیک بر روی هر درخواست می توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید. اما این ابزار برای توسعه دهندگان است و ممکن است برای کاربران عادی کمی پیچیده باشد.

Google PageSpeed Insights

ابزار خارق العاده دیگری که توسط Google ارائه شده است Google PageSpeed Insights نام دارد. این ابزار صرفا برای بررسی درخواست های HTTP کاربرد ندارد بلکه برای یافتن راه حل های بهینه سازی سرعت در سایت نیز می توانید از آن استفاده کنید. پس از قرار دادن URL و اجرای تست و بررسی، ابزار PageSpeed Insights یک گزارش را به صورت تصویر زیر به شما نمایش می دهد.

 

تصویر(3)

در این گزارش، خطاهای مربوط به سرعت لود سایت و نکاتی را برای بهبود عملکرد وب سایت پیدا خواهید کرد.

GTmetrix

GTmetrix ابزاری محبوب برای تست سرعت برای سایت های وردپرسی است. همچنین برای وب سایت شما نمره عملکرد ارائه می دهد که به عوامل مختلف بستگی دارد. آدرس سایت خود را در GTmetrix وارد کنید، با یک کلیک آنالیزهای حرفه ای از سایت شما نمایش داده می شود.

تصویر(4)

GTmetrix موارد زیادی در مورد صفحه سایت و اینکه چگونه می توانید سرعت صفحه را بهبود ببخشید در اختیار شما قرار می دهد. برای یافتن درخواست HTTP، بر روی زبانه Waterfall کلیک کنید. در این تب کلیه درخواست های ارسال شده توسط صفحه وب قابل مشاهده و رهگیری است.

تصویر(5)

برای اطلاعات بیشتر در مورد هر درخواست، بر روی آن کلیک کنید. می توانید از زمان صرف شده توسط سرور در بررسی درخواست و ارسال پاسخ مطلع شوید.

Pingdom

مشابه جی تی متریکس، Pingdom نیز ابزاری خارق العاده برای اجرای تست های سرعت برای سایت های وردپرسی است. پس از اجرای آزمون، گزارش عملکرد به شما ارائه می شود و در گزارش دریافتی می توانید نکات مربوط به بهبود سایت را مشاهده نمایید.

تصویر(6)

علاوه بر ارزیابی سایت، هنگامی که به پایین صفحه اسکرول می کنید نمودار آبشاری را خواهید یافت.

تصویر(7)

می توانید درخواست ها را بر اساس اندازه، زمان بارگذاری و غیره مرتب کنید. با این کار خواهید فهمید که چه درخواستی زمان بیشتری می برد و چه درخواست هایی اضافی هستند. سپس می توانید اقدامات لازم را برای رفع مشکل ایجاد شده اتخاذ نمایید.

درخواست های HTTPS را در وردپرس کاهش دهید

اکنون می دانید که آیا صفحه وب شما تعداد زیادی درخواست HTTPS ارسال می کند یا خیر. راه حل ایده آل کشف مشکل و سپس حل آن است. تست های سرعت کافی هستند تا به شما بگویند چه درخواست HTTP سرعت وب سایت را کاهش می دهد. اما روش های کلی برای کاهش درخواست HTTP در وردپرس وجود دارد که می توانید آنها را پیاده سازی کنید.

روش های کاهش درخواست های HTTP در وردپرس عبارتند از:

  • تصاویر غیرضروری را حذف کنید
  • تصاویر را بهینه کنید
  • CSS Image Sprite ایجاد کنید
  • از Lazy Load یا بارگذاری تنبل برای تصویر استفاده کنید
  • حذف فایلهای غیر ضروری
  • کوچک کردن فایلهای HTML ، CSS و JavaScript
  • استفاده از CDN

تصاویر غیرضروری را حذف کنید

بله، تصاویر برای راه اندازی یک صفحه وب جذاب و کاربر پسند، ضروری هستند. اما این بدان معنا نیست که تعداد تصاویر زیاد و با حجم بالا را در صفحات سایت قرار دهید. تصاویر فایل های بزرگی هستند و حجم کل صفحه وب را افزایش می دهند. اگر در سایت شما تصاویری وجود دارند که هیچ هدفی ندارند، باید آنها را کاملاً حذف کنید زیرا این تصاویر باعث کم شدن سرعت لود سایت وردپرسی شما می شوند.

تصاویر را بهینه کنید

پس از حذف تصاویر غیرضروری، تصویرهای باقیمانده باید بهینه شوند. این بدان معنی است که شما باید تصاویر را برای استفاده در وب فشرده کنید. باید با به حداقل رساندن اندازه بایت تصاویر، اندازه تصویر را کاهش دهید. با این کار ممکن است تصویر کیفیت خود را از دست دهد، اما حجم اضافی تصاویر نیز کاهش می یابد.

بهترین افزونه های وردپرس برای بهینه سازی تصویر:

  • Smush Image
  • Optimus
  • بهینه ساز تصویر EWWW
  • بهینه ساز تصویر ShortPixel
  • Compress JPEG & PNG Images
  • Hammy

همچنین می توانید قبل از بارگذاری تصویر در سایت، اندازه آن را کاهش دهید. 

CSS Image Sprite ایجاد کنید

کاری که CSS Image Sprite انجام می دهد بسیار ساده اما شگفت انگیز است. اگر در صفحه وب شما پنج تصویر وجود دارد، به این معنی است که پنج درخواست HTTP جداگانه برای هر تصویر وجود دارد. با کمک CSS Image Sprite می توانید آن پنج تصویر را به صورت یکجا در یک بسته قرار دهید و سپس به جای 5 درخواست HTTP فقط یک درخواست ارسال کنید. CSS Image Sprite با ترکیب چندین تصویر در یک عکس، درخواست های HTTP را در وردپرس کاهش می دهد. در قسمت front end، بازدیدکنندگان متوجه چیزی نمی شوند، اما مرورگر درخواست کمتری ارسال می کند. اما CSS Sprite برای همه مناسب نیست. اشکال کمی نیز در این روش وجود دارد. شما باید آن را با دقت پیاده سازی کنید.

از Lazy Load یا بارگذاری تنبل برای تصویر استفاده کنید

Lazy Loading به معنای بارگیری تصویر در صفحه است. به جای بارگیری تمامی المان های صفحه سایت، سایت فقط آن تصاویری را که در صفحه نمایش ظاهر می شوند بارگیری می کند. با پیمایش کاربر به پایین صفحه سایت، بقیه تصاویر نیز بارگیری می شود. Lazy Load تعداد درخواست های HTTP را کاهش نمی دهد اما به آنها اجازه می دهد تا یکی یکی پاسخ داده شوند.

افزونه های Lazy Load:

  • Smush Image Optimization
  • a3 Lazy Load
  • BJ Lazy Load
  • Lazy Load
  • Crazy Lazy

سایر پرونده های غیرضروری را حذف کنید

پس از تصاویر، شما همچنین باید پرونده های مختلف موجود در صفحه وب خود را ارزیابی کنید. آیا آنها لازم هستند؟پرونده هایی مانند:

  • فید رسانه های اجتماعی
  • ویدیوی جاسازی شده
  • Gif غیرضروری
  • توییت های جاسازی شده یا پست های اینستاگرام
  • اسکریپت های جاوا و غیره

مثلا:

تصویر(8)

این سایت دارای یک کره زمین متحرک در ابزارک خود است که محل بازدید کننده فعلی را نشان می دهد. جالب است، اما این ابزار یک اسکریپت سنگین برای افزودن به سایت است. اگر به فایلی در صفحه وب خود نیازی ندارید، آن را حذف کنید. این شامل افزونه ها، تم ها و سایر افزونه های غیرفعال است. آنها در پس زمینه اجرا می شوند و درخواستهای HTTP را اضافه می کنند. تست سرعت GTmetrix را انجام دهید و از تمام درخواست های HTTP شخص ثالث مطلع شوید. در این درخواست ها نمی توانید تغییری ایجاد کنید. آنها در زمان خود بارگیری می شوند. در مورد اسکریپت های شخص ثالث، ارزیابی کنید که از کدام یک استفاده می کنید.

حذف: اگر از اسکریپتی استفاده نمی کنید، آن را از سایت حذف کنید.

تغییر: گزینه ای را پیدا کنید که بسیار سریعتر از گزینه مورد استفاده شما باشد.

به طور کلی، تعادل بین استفاده از فایل و تأثیر آن بر سرعت سایت را پیدا کنید.

کوچک کردن و ترکیب فایلهای HTML ،CSS و JavaScript

تمام فایلهای HTML ،CSS و JS موجود در یک صفحه وب تعداد درخواستهای HTTP را افزایش می دهند. یکی از بهترین راه حل ها ترکیب و کوچک سازی این پرونده ها است. به این ترتیب، درخواستهای HTTP در وردپرس، همچنین اندازه این پرونده ها را کاهش خواهید داد. در کد، فضای زیادی وجود دارد، زیرا این امر باعث خوانایی کد می شود. اما نیازی به همه فضا نیست. کوچک کردن به معنای حذف تمام نویسه های غیر ضروری، قالب بندی و فضای موجود در فایل های HTML ،CSS و JavaScript است. Combine کردن به معنای ترکیب چندین پرونده در یک پرونده است.

به عنوان مثال، اگر یک صفحه وب دارای 5 پرونده CS و 5 پرونده جاوا باشد، ترکیب CSS در یک فایل و ترکیب جاوا در یک فایل دیگر به معنای داشتن دو درخواست به جای 10 درخواست است. طبق آزمایشات گوگل، کوچک سازی می تواند با 63٪ صرفه جویی در فشرده سازی، باعث کاهش اندازه صفحه شود. کوچک سازی را می توان با کمک هر افزونه محبوب وردپرس به سرعت انجام داد. اما پلاگین های وردپرسی به طور خاص برای کوچک سازی وجود دارد.

  • Autoptimize
  • Fast Velocity Minify
  • Merge + Minify + Refresh
  • WP Super Minify

می توانید این کار را از طریق افزونه های کش نیز انجام دهید یا از یک افزونه جداگانه استفاده نمایید.
 

استفاده از CDN

با اجرای CDN در سایت خود می توانید سرعت وب سایت را بیشتر کنید.(Content Delivery Network(CDN تعدادی سرور می باشند که در مکان های مختلف برای ارائه محتوای وب به کاربران قرار دارند. زمانی که کاربری وارد سایت شما شود، محتوای سایت را از نزدیک ترین سرور دریافت می کند که باعث افزایش سرعت لود سایت برای آن کاربر خواهد شد و از طرف دیگر اگر تعداد کاربران زیادی از سایت شما بازدید کنند با توجه به اینکه هر درخواست از نزدیک ترین سرور پاسخ دهی می شود با مشکل overload سرور اصلی، مواجه نخواهید شد. با این کار زمان صرف شده برای دریافت و ارسال پاسخ توسط سرور صرفه جویی می شود. علاوه بر این، محتوا از سرور واقع در نزدیکی محل کاربر ارائه می شود. از این رو تأخیر شبکه را به دلیل مسافت زیاد کاربر از سرور اصلی سایت را کاهش می دهد. فاصله کمتر بین سرور و کاربر به معنای انتقال سریع داده ها است.CDN های بسیاری وجود دارد که می توانید از آنها استفاده کنید. CDN های معروف عبارتند از:

  • Sucuri
  • Cloudflare
  • KeyCDN
  • Google Cloud CDN
  • CacheFly

نتیجه گیری

در این مقاله سعی شد عوامل مختلفی که باعث ارسال درخواست های زیاد به سرور می شود، معرفی گردند. به صورت مختصر توضیحاتی برای رفع مشکل ارائه شد. قطعا با انجام تک تک مراحل ذکر شده در این مقاله می توانید سرعت لود سایت خود را بهبود ببخشید.

اشتراک گذاری:

نظرات

سلام در بخش نتیجه گیری این مقاله نوشته شده سرعت لود سایت خود را کاهش دهید. لطفا یک کد تخفیف برام صادر کنید. مشکل مطلب رو بهتون اطلاع دادم
با سلام متن ذکر شده اصلاح شد. اگر هم اکنون دارای سرویس فعال در میهن وب هاست هستید، می توانید از لینک زیر کدتخفیف اختصاصی خود را مشاهده نمایید. https://mihanwebhost.com/my/vouchers.php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *