چگونه می توان خطاهای RSS Feed وردپرس را برطرف کرد؟
مقاله

چگونه می توان خطاهای RSS Feed وردپرس را برطرف کرد؟

آیا در سایت وردپرسی خود با خطاهای RSS Feed مواجه می شوید؟ RSS feeds به کاربران کمک می کند تا با استفاده از برنامه های خبرخوان مانند Feedly در وبلاگ شما عضو شوند. از آنجا که فیدهای RSS به زبان نشانه گذاری XML منتشر می شوند، یک اشتباه کوچک در فید می تواند آن را غیرقابل خواندن کند لذا کاربران نمی توانند محتوای جدیدی را در فیدهای خبری خود مشاهده کنند. سایر برنامه ها نیز به دریافت بروزرسانی محتوا از فید RSS وردپرس متکی هستند. به عنوان مثال، اگر از IFTTT برای اشتراک گذاری خودکار پست های جدید استفاده می کنید، این کار نیز متوقف می شود.

در این مقاله، نحوه رفع خطاهای RSS در وردپرس به شما نشان داده می شود. همچنین در مورد عوامل ایجاد کننده این خطاها و نحوه جلوگیری از آنها در ادامه صحبت خواهد شد.

رایج ترین خطاهای RSS Feed وردپرس

اغلب خطاهای رایج RSS Feed وردپرس به دلیل کد نویسی ضعیف ایجاد می شوند. وردپرس فیدهای RSS را به صورت XML که یک زبان نشانه گذاری دقیق است، تولید می کند. اشتباه در یک خط یا یک تب اضافی می تواند RSS Feed شما را خراب کند.

پیغام خطای RSS شبیه خط زیر است:

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity

Location: http://example.com/feed

Line Number 2, Column 1:

بسته به مرورگری که استفاده می کنید، پیغام خطای RSS شما ممکن است متفاوت باشد. همچنین هنگام بازدید از صفحات Feed در مرورگر ممکن است این پیغام خطا را مشاهده کنید:

 

اگر از افزونه FeedBurner استفاده می کنید، ممکن است خطاهای شما متفاوت باشد. با این تفاسیر، باید بررسی شود که چه چیزی باعث خطاهای RSS Feed می شود و چگونه می توان آنها را برطرف کرد.

رفع خطاهای RSS Feed در وردپرس به صورت دستی

محتمل ترین دلیل برای نمایش خطای RSS در سایت شما، کد نویسی ضعیف است. این کد نویسی ضعیف می تواند ناشی از یک فضای خالی پس از بستن تگ PHP در یک افزونه یا در فایل functions.php قالب شما باشد. اگر اخیراً یک قطعه کد به قالب یا فایل functions.php در بخش Child Theme اضافه کرده اید لازم است تا فایل functions قالب تان را اصلاح کنید.

اگر یک تگ PHP بسته در انتهای فایل functions وجود دارد، باید مطمئن شوید که هیچ فضای اضافی یا خطی بعد از آن وجود نداشته باشد. در حالت ایده آل، بستن تگ PHP در انتهای فایل مورد نیاز نیست. به همین دلیل بهتر است تگ php بسته شده را به طور کلی حذف کنید. با این کار در بیشتر موارد مشکل برطرف می شود. با این حال، اگر خطای RSS Feed شما را برطرف نکرد، ادامه مقاله را مطالعه نمایید.

افزونه های مرتبط با RSS Feed را غیرفعال کنید

اگر از افزونه وردپرسی استفاده می کنید که RSS Feed وب سایت شما را اصلاح یا RSS Feed جدیدی ایجاد می کند، باید آن افزونه را غیرفعال کنید. اگر مطمئن نیستید که کدام افزونه ها، RSS Feed را تغییر می دهند، می توانید به طور موقت همه افزونه های وردپرس را غیرفعال کنید.

برای غیرفعال کردن افزونه ها می توانید پس از ورود به پیشخوان وردپرس، وارد بخش "افزونه ها" سپس "افزونه های نصب شده" شوید و با انتخاب همه افزونه ها، از منوی کشویی، "غیرفعال کردن" را انتخاب نمایید و در انتها بر روی "اجرا" کلیک کنید.

رفع خطاهای RSS Feed در وردپرس

تصویر (1)

در مرحله بعد، خطای RSS feed خود را بررسی کنید. اگر خطا از بین رفت، بدان معنا است که یکی از افزونه های نصب شده در وب سایت شما باعث بروز این مشکل شده است. اکنون می توانید افزونه های نصب شده خود را یکی یکی فعال کرده و پس از فعالسازی هر افزونه، RSS Feed خود را بررسی کنید. به این ترتیب می توانید متوجه شوید که دقیقاً کدام افزونه باعث این مشکل شده است.

به طور موقت از یک قالب پیش فرض استفاده کنید

گاهی اوقات، یک تابع قالب وردپرس با کد ضعیف نیز می تواند روی RSS Feed وردپرس شما تأثیر بگذارد. برای بررسی اینکه آیا مشکل توسط قالب وردپرس شما ایجاد شده است، باید موقتاً از یک قالب پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

به سادگی وارد صفحه "نمایش" سپس "پوسته" شوید و اگر از قبل قالب پیش فرض نصب کرده اید، آن را فعال کنید.

رفع خطاهای RSS Feed در وردپرس

تصویر (2)

اگر قالبی را در وب سایت خود نصب نکرده اید، می توانید بر روی دکمه "افزودن" در بالای صفحه کلیک کنید تا نصب و فعالسازی آن انجام شود. 

رفع خطاهای RSS Feed در وردپرس

تصویر (3)

پس از تغییر به قالب پیش فرض، خطای RSS Feed وردپرس خود را بررسی کنید. می توانید Feed را در مرورگر باز کرده یا آن را با استفاده از یک ابزار بررسی صحت Feed آزمایش کنید. اگر خطا ناپدید شد، بدان معنا است که قالب وردپرس شما باعث بروز این مشکل شده است. برای رفع مشکل می توانید با پشتیبان قالب در تماس باشید یا یک قالب جدید مناسب برای وب سایت خود پیدا کنید.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *