اگر پست های طولانی وردپرسی منتشر می کنید، پیمایش در متن های طولانی برای کاربران شما خسته کننده خواهد بود. یک راه آسان برای مدیریت حجم بالای مطالب، تقسیم کردن پست ها به چندین صفحه است. جدا کردن صفحات، یک روش ساده جهت آسانتر کردن مطالعه محتوای سایت برای کاربران بوده و در عین حال بازدید سایت را افزایش می دهد.
همواره سعی می شود از ابتدا تا انتهای یک پست، برای کاربر جذاب باشد. در بیشتر موارد، مختصرنویسی و کوتاه نگه داشتن مطالب، همین نتیجه را خواهد داشت اما زمانی که قصد ارائه حجم انبوهی از اطلاعات را دارید، یک چالش اساسی به وجود خواهد آمد. با تقسیم کردن پست های طولانی وردپرس به چندین صفحه، میتوان اطلاعات را به دنبال کنندگان مطالب سایت ارائه داد. همچنین صفحه بندی مطالب کمک می کند تا کاربران را با انتشار محتوای جدید در طول زمان درگیر نگه داشته و آنها را تشویق نمایید که برای خواندن ادامه مطلب به وبلاگ شما بازگردند.
تقسیم پست های طولانی وردپرس
وقتی یک پست را صفحه بندی می کنید، کاربران شما می توانند در هر بار ورود صرفا یک صفحه را مطالعه کنند. در مراجعات بعدی، کافی است که روی شماره صفحات در پایین پست کلیک کنند تا در صفحه جدید از جایی که به پایان مطلب رسیده بودند، ادامه دهند. همچنین این سیستم کمک می کند تا کاربران به یک بخش خاص در پست دسترسی پیدا کنند یا حتی اگر به یک بخش علاقه ندارند، آن را نادیده بگیرند.
تصویر(1)
دلیل متعددی برای صفحه بندی مطالب سایت وجود دارد. به عنوان مثال، اگر یک مقاله خیلی طولانی باشد، تقسیم آن به چند صفحه، درک آن را آسانتر می نماید. پاراگراف های بزرگ متنی می توانند باعث ناامیدی کاربران سایت شوند و آنها را از وب سایت دور سازند. بنابراین، تقسیم محتوای سایت به صفحات منظم، می تواند به مدیران سایت در جلب توجه بازدیدکنندگان بیشتر کمک نماید. از مزایای تقسیم پست های طولانی وردپرس می توان موارد زیر را نام برد:
1. به اشتراک گذاری نکات و استراتژی ها
با انتشار پستهای چند صفحهای، میتوان به کاربران کمک کرد تا به هدف خاصی برسند. برای مثال، هر هفته میتوانید یک راهکار جدید را در پست خود اضافه کنید و به هر کدام یک صفحه اختصاص دهید.
برای نمونه، فرض کنید در حال نوشتن پستی با عنوان "۱۰ روش موثر برای رشد دنبالکنندگان شبکههای اجتماعی" هستید. اگر هر چند روز یک تکنیک جدید را به اشتراک بگذارید، به کاربران زمان کافی جهت آزمایش آن را خواهید داد که این کار به آنها کمک میکند تا با سرعتی مناسب، استراتژی شبکههای اجتماعی خود را پیش ببرند. علاوه بر این، قادر خواهید بود تا جزئیات بیشتری درباره هر استراتژی در پست خود ارائه نمایید.
2. نوشتن یک مجله یا داستان
میتوان هنگام به اشتراک گذاری خاطرات یا داستانها، از صفحهبندی استفاده کرد. به عنوان مثال، وبلاگی را در نظر بگیرید که سفرنامه شخصی در آن درج می شود. در این صورت میتوان هر بار یک پست درباره سفر جادهای جدید آن فرد ایجاد نمود. به این ترتیب، کاربران قادر خواهند بود روز به روز از سفر آن فرد را در همان پست مطالعه نمایند.
اگر نویسنده داستان کوتاه هستید، بخش بندی محتوا می تواند راهی قدرتمند برای جذب کاربران باشد. می توانید از صفحه بندی پست برای ارائه فصل به فصل داستان استفاده نمایید. اگر این روش را انتخاب میکنید، توصیه می شود به یک برنامه زمانبندی محتوا پایبند باشید تا کاربران بدانند چه زمانی باید منتظر قسمت بعدی داستان باشند.
3. بررسی محصولات
اگر در حال تهیه یک پست جمعبندی از محصولات پیشنهادی هستید، بهتر است هر کدام را در یک صفحه جداگانه بررسی نمایید. قرار دادن تعداد زیادی از محصولات در یک صفحه میتواند کاربران شما را گیج کند. از طرف دیگر، تقسیم محصولات به صفحات جداگانه، به کاربران زمان بیشتری جهت بررسی محصولات می دهد. تقسیم پست های طولانی وردپرس به دو یا چند صفحه بسیار ساده است. شما می توانید تگ مربوط به جداسازی صفحه را در هر جا و هر چند بار که تمایل دارید، اضافه نمایید.
نحوه تقسیم پست ها در ویرایشگر گوتنبرگ
برای صفحه بندی در گوتنبرگ، می توان از بلوک "جداکننده برگه" استفاده نمود.
تصویر(2)
نتیجه استفاده از این گزینه، اضافه شدن جداکننده صفحه مانند تصویر(3) خواهد بود:
تصویر(3)
نحوه تقسیم پست ها در ویرایشگر کلاسیک
ابتدا باید مانند تصویر(4) به بخش "متن" در ویرایشگر کلاسیک مراجعه کرد. سپس قطعه کد زیر را در مکانی قرار داد که باید متن در آن نقطه پایان یافته و صفحه جدیدی برای ادامه متن در نظر گرفته شود.
<!-- wp:nextpage -->
<!--nextpage-->
<!-- /wp:nextpage -->
تصویر(4)
نتیجه اجرای این کد نیز در تصویر(5) قابل مشاهده است:
تصویر(5)
جمع بندی
بسیاری از کاربران ممکن است از مطالعه پست های طولانی وردپرس خسته شوند. تقسیم محتوای سایت به صفحات جداگانه، بازدیدکنندگان را تشویق می کند تا تمام محتوای یک پست طولانی را بخوانند. این روش به خصوص هنگام به اشتراک گذاری استراتژیها، نوشتن داستان کوتاه یا انتشار بررسی محصولات، مفید است. با در نظر گرفتن نیازهای سایت و همچنین ترجیحات مخاطبان، از صفحه بندی مطالب استفاده نمایید. باید در استفاده از صفحه بندی محتاط باشید.
از سایر مزیت های تفکیک و صفحه بندی پست ها عبارتند از:
- اگر در سایتی به طور منظم مقالات و آموزشها منتشر میشود، صفحه بندی یک مطلب طولانی، ظاهر و احساس بهتری در سایت ایجاد میکند.
- صفحات بیشتری جهت درج تبلیغات وجود خواهد داشت. این موضوع نیز به درآمد بیشتر منتهی خواهد شد.
- افزایش تعداد بازدید از سایت.