مزایا و معایب فریم ورک جاوا اسکریپت Angular و Vue
مقاله

مقایسه فریم ورک جاوا اسکریپت Angular و Vue

فریم‌ورک‌ها در دهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند و برخی از آنها نیز پیشرفت ها و موفقیت های زیادی کسب کرده اند. سوال رایجی که هر مدیر قبل از شروع پروژه به دنبال پاسخ آن می باشد این است که "در آینده باید از چه فناوری استفاده کند؟"‌

در این مقاله، مقایسه Angular و Vue که دو فریم ورک جاوا اسکریپت می باشند انجام می شود و نکات مثبت و منفی هر کدام به صورت عادلانه بررسی خواهد شد.

فریم ورک جاوا اسکریپت Angular چیست؟

Angular فریم ورک جاوا اسکریپت

تصویر(1)

Angular یک پلتفرم و معماری مبتنی بر HTML و TypeScript برای ایجاد اپلیکیشن های تک صفحه ای است. از TypeScript برای نوشتن Angular استفاده می شود. Angular عملکردهای اساسی و اضافی را به صورت مجموعه ای از کتابخانه های TypeScript که می توانید در برنامه های خود بارگذاری کنید، ارائه می دهد. علاوه بر این، به کاربران اجازه می دهد تا نرم افزارهای بزرگی بسازند که به راحتی قابل مدیریت باشند.

تاریخچه

Angular زمانی که گوگل برای اولین بار آن را در سال 2010 راه اندازی کرد به نام AngularJS شناخته می شد و به عنوان یک پروژه جانبی برای Miko Hevery، توسعه دهنده ارشد گوگل، آغاز شد. هدف اولیه این پروژه، تسهیل توسعه اپلیکیشن تحت وب، با اجرای چند تغییر کوچک بود. این پروژه مانند سایر پروژه های گوگل، به عنوان یک پروژه متن باز معرفی شد. با گذشت زمان و تلاش بسیاری از توسعه دهندگان که از این فریم ورک جاوا اسکریپت استفاده کردند، آن را برای بکارگیری در پروژه های مختلف وب، بهتر و مفیدتر کرد. این گروه از توسعه دهندگان در نهایت Angular 2.0 را ایجاد کردند که علاوه بر مزایای AngularJS، دارای ویژگی ها و عناصر جدید بسیاری است. این نسخه جدید، از ابتدا جهت از بین بردن محدودیت ها و معایب AngularJS ایجاد شد.

نرم افزارهای تحت وب محبوبی که با  فریم ورک جاوا اسکریپت Angular ساخته شده است

به محض معرفی Angular، بسیاری از شرکت ها شروع به استفاده از آن برای نرم افزارهای خود کردند. با توجه به امکان توسعه سریع‌تر برنامه‌ها و پشتیبانی از نرم افزارهای بزرگ‌تر و کوچک‌تر، شرکت‌های زیر برای مدتی طولانی از آن استفاده می‌کنند:

  • گوگل
  • Gmail
  • مایکروسافت ایکس باکس
  • فوربس
  • پی پال
  • روزنامه گاردین
  • Weather.com
  • مایکروسافت آفیس

فریم ورک جاوا اسکریپت Vue چیست؟

فریم ورک جاوا اسکریپت Vue 

تصویر(2)

فریم ورک های وب می توانند Backend یا Frontend باشند. Vue یک فریم ورک جاوا اسکریپت است که ابزارهای وب قدرتمندی را برای ساخت پروژه های Frontend مدرن، ارائه می دهد. انعطاف‌پذیری قابل‌توجه Vue، امکان افزودن ماژول‌های دلخواه و اجزای بصری را به برنامه تحت وب فراهم می‌ سازد. Vue روی HTML، CSS و جاوا اسکریپت استاندارد ساخته شده است و یک مدل برنامه نویسی مبتنی بر کامپوننت ارائه می نماید که به شما کمک می کند رابط های کاربری را به طور مؤثر توسعه دهید، خواه ساده یا پیچیده باشد.

تاریخچه

Vue توسط Evan You پس از کار با Google در بسیاری از پروژه های مبتنی بر AngularJS ایجاد شد. او بعداً روند فکری خود را بازگو کرد: «تصور من این بود که چه می شد اگر می‌توانستم به سادگی بخشی از Angular را که دوست داشتم جدا کرده و فریم ورکی سبک بسازم."

Vue در فوریه سال بعد، پس از اجرای سورس کد اولیه پروژه در جولای 2013، منتشر شد.

نرم افزارهای تحت وب محبوبی که با  فریم ورک جاوا اسکریپت Vue ساخته شده اند

همانطور که گفته شد، Vue با این ایده که بهترین ویژگی های Angular را استخراج کند و در عین حال آن را سبک نماید، ایجاد گردید. بسیاری از شرکت ها به این ایده علاقه نشان دادند و شروع به استفاده از Vue برای ساخت برنامه های خود کردند، از جمله:

  • Teleo
  • Phone Harbor
  • Gitlab
  • Laravel Spark
  • Leafplayer
  • Font Awesome
  • Grammarly
  • Behance
  • Adobe

ویژگی های اصلی فریم ورک جاوا اسکریپت Angular 

Angular، برخی از ویژگی های مهم را ارائه می دهد که برای راه اندازی و اجرای یک برنامه تجاری، بسیار ارزشمند هستند. برخی از ویژگی های برتر Angular در ادامه توضیح داده شده است.

  • معماری MVC: معماری MVC مخفف Model-View-Controller می باشد. Model مسئول داده های برنامه است، در حالی که View وظیفه نمایش داده ها را بر عهده دارد. از سوی دیگر، Controller به عنوان رابط بین نمایشگر و سطوح Model عمل می کند. به طور کلی، معماری MVC به شما این امکان را می دهد که برنامه خود را به چند بخش تقسیم کرده و کدی برای اتصال آنها به یکدیگر ایجاد کنید.
  • Efficient Two-Way Data Binding یا "اتصال کارآمد دو طرفه داده ها": Angular از اتصال دو طرفه استفاده می کند، که نگهداری داده ها را در سطوح مختلف بسیار آسان تر کرده و انتقال دو طرفه داده ها بین اجزای مختلف را امکان پذیر می نماید. همچنین تضمین می‌کند که لایه‌های منطقی و مؤلفه‌های View، به طور مداوم و بدون هیچ تلاش اضافی همگام می شوند.
  • فریم ورکی با کد کمتر: در مقایسه با سایر فناوری های فرانت اند، Angular یک فریم ورک با کد کم است. کاربران برای اتصال سطوح MVC، نیازی به کدنویسی بیشتر ندارند. جهت بررسی دستی نیز به کد منحصر به فردی نیاز نیست و دستورالعمل ها از کد برنامه جدا شده اند. ترکیب تمامی این ویژگی ها، به طور خودکار زمان توسعه را کاهش می دهد.
  • Angular CLI (رابط کاربری خط فرمان): Angular CLI بهترین شیوه‌های طراحی سایت را برای ایجاد وب‌سایت‌هایی با قابلیت‌های داخلی منحصربه‌فرد مانند پشتیبانی و مسیریابی SCSS نشان می‌دهد. علاوه بر این، Angular CLI استاندارد، مانند ng-new یا ng-add، یافتن ویژگی های کاملا آماده را برای برنامه نویسان ساده می کند.

 خط فرمان فریم ورک جاوا اسکریپت Angular CLI

 تصویر(3)

  • اصول CDK و Angular: به عنوان یک زبان فرانت اند، Angular مولفه کیت توسعه (Component Development Kit یا CDK) خود را از طریق بروزرسانی‌ بهبود می‌بخشد. نسخه فعلی CDK در Angular دارای قابلیت هایی مانند بروزرسانی و پیمایش مجازی است. این قابلیت به load و unload مداوم DOM (مخفف Document Object Model و یک رابط برنامه نویسی برای نمایش ساختار صفحات است) و ایجاد یک لیست عظیم از اطلاعات با عملکرد بالا کمک می کند.
  • پیمایش مجازی (virtual scrolling): پیمایش مجازی، عناصر dom قابل مشاهده را به کاربر نشان می دهد و هنگامی که کاربر در صفحه پیمایش (اسکرول) می کند، لیست بعدی نمایش داده می شود. این امر تجربه کاربری سریع تری را به همراه دارد زیرا لیست کامل به یکباره دریافت نمی گردد.
  • TypeScript: یک زبان برنامه نویسی فرانت اند بسیار محبوب در سال 2019 بود. این زبان، به صورت موثر مشکلات را شناسایی و زمان توسعه را کاهش می دهد. علاوه بر این، TypeScript به طور خودکار پیکربندی فایل ریشه را برای کامپایل سریع انجام می دهد.

 یک زبان برنامه نویسی فرانت اند در فریم ورک جاوا اسکریپتTypeScript  

تصویر(4)

  • Dependency Injection: این قابلیت در Angular، ایجاد برنامه‌ها را برای توسعه‌دهندگان آسان‌تر کرده و فقط در مورد نیازهای برنامه نویس سوال می کند. می توانید به سادگی بگویید به چه چیزی نیاز دارید، سپس همان موردی که می خواهید را ایجاد و به شما تحویل می دهد.
  • Directives  یا دستورالعمل ها: Angular اولین فریم ورک جاوا اسکریپت بود که دستورالعمل ها را ارائه کرد. همچنین به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا عملکرد اجزای HTML را گسترش دهند. Directives، در واقع مجموعه ای از دستورالعمل‌ها هستند که درون DOM مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ویژگی های اصلی فریم ورک جاوا اسکریپت Vue 

Vue یک فریم ورک جاوا اسکریپت progressive (پیش رونده) می باشد. Vue ویژگی های زیادی داشته و نکات مهم زیادی در مورد آن وجود دارد. Progressive به این معنی است که شما با برنامه کوچکی شروع می کنید و به تدریج آن را گسترش داده و به برنامه بزرگتری تبدیل می نمایید.

  • Virtual DOM: راهی برای نمایش DOM واقعی یک صفحه وب با اشیاء جاوا اسکریپت است. با استفاده از هر المان HTML، می‌توان یک گره مجازی برای نمایش آن ایجاد کرد. Vue می داند که چگونه این گره مجازی را به یک گره DOM واقعی تبدیل کند. هنگامی که گره های مجازی شروع به تغییر می کنند، Vue وضعیت جدید و قدیمی را مقایسه کرده و تصمیم می گیرد که آیا DOM نیاز بروزرسانی دارد یا خیر. به این فرآیند Reconciliation می گویند. اگر نیاز به تغییر باشد، فقط گره‌های DOM مرتبط تغییر می‌یابند تا مابقی گره ها دست نخورده باقی بمانند.
  • Data Binding: این قابلیت از یک دستورالعمل binding در Vue به نام v-bind استفاده می کند. Data Binding به کاربران اجازه می دهد تا مقادیری را به ویژگی های HTML اختصاص داده یا ویرایش کنند. همچنین می تواند فرمت را تغییر و کلاس ها را اختصاص دهد.
  • CSS Transitions and Animations: این قابلیت روش‌های متعددی را برای انجام یک انتقال یا Transition در هنگام معرفی، تغییر یا حذف عناصر HTML از DOM، ارائه می‌کند. همچنین توسعه دهندگان می توانند به راحتی از کتابخانه های جانبی انیمیشن، برای بهبود تجربه کاربری استفاده کنند.
  • Template: همانطور که قبلاً گفته شد، این ویژگی الگوهای مبتنی بر HTML را فراهم می نماید که DOM را به داده های نمونه Vue متصل نموده و الگوها را به توابع رندر DOM مجازی تبدیل می کند. توسعه دهندگان می توانند از الگوی یک تابع رندر استفاده کنند، در حالی که تابع رندر می تواند به جای الگو بکار گرفته شود.
  • Computed Properties: این قابلیت به پذیرش تغییرات ایجاد شده در عناصر UI و اجرای دستورات منطقی پیچیده کمک می کند و نیاز به کدنویسی بیشتر را از بین می برد. اگر بخواهید پارامتری را که به پارامتر دیگری وابسته است تغییر دهید، باید از یک ویژگی calculated استفاده کنید. ویژگی های اضافی داده ها (Additional data properties) به شدت بر ویژگی های Computed تأثیر می گذارد. هر تغییری در ویژگی های وابسته نیز باعث می شود که منطق calculated property فعال شود. از آنجایی که computed properties ها با توجه به وابستگی‌هایشان در حافظه کش ذخیره می‌شوند، تنها در صورتی اجرا خواهند شد که یکی از آنها تغییر کند.

Computed Properties قابلیت پذیرش تغییرات ایجاد شده در عناصر UI فریم ورک جاوا اسکریپت

تصویر(5)

  • Watchers: ناظران (Watchers) روی داده هایی استفاده می شوند که احتمالاً به طور مکرر تغییر می کنند. یک برنامه نویس در این مورد نیازی به انجام اقدامات اضافی ندارد. در حالی که Watcher کد را ساده و سریع نگه می دارد، هرگونه بروزرسانی داده را نیز کنترل می کند. سه رویکرد اساسی برای بهره برداری از ماهیت واکنش پذیر اجزای Vue وجود دارد. این سه نوع عبارتند از Computed Properties، Methods و Watchers. توسعه دهندگان هر زمان که بخواهند محاسبات را انجام دهند، به دلیل تغییر یک ویژگی خاص داده، از Watchers استفاده می کنند. اگر نیاز به انجام عملیات غیرهمزمان یا پرهزینه بر اساس تغییرات داده دارید، Watchers بهترین گزینه است.

نمونه ای از رویکرد Watchers در فریم ورک جاوا اسکریپت

تصویر(6)

  • متدها: زمانی که به دنبال تغییر وضعیت یک مؤلفه هستید یا اگر رویدادی که لزوماً به داده‌های نمونه در حال تغییر متصل نیست رخ دهد، می توانید از متدها استفاده کنید. اگرچه متدها آرگومان‌ها را می‌پذیرند اما هیچ گونه وابستگی ندارند. هر بار که مؤلفه مجددا بارگذاری شود، متدها اجرا می شوند.
  • پیچیدگی: استفاده از Vue از نظر API و طراحی آسان‌تر است. Vue یک توسعه دهنده وب را قادر می سازد تا برنامه های کاربردی ساده را تنها در یک روز توسعه دهد.
  • انعطاف پذیری و ماژولار بودن: اگر نمی‌خواهید تک تک اجزای رابط کاربری برنامه را کدنویسی کنید، می‌توانید از پکیج الگو وب Vue استفاده نمایید. هر پکیج جانبی را می‌توان به راحتی به vue.js اضافه کرد.
  • مقایسه دستورالعمل ها و مؤلفه ها: مولفه ها موجودیت های مستقلی هستند که خروجی و منطق داده خود را دارند، در حالی که دستورالعمل ها، تغییرات DOM را به صورت یک پکیج ارائه می کنند.
  • بهینه سازی: Vue وابستگی های مؤلفه را در حین رندرینگ پیگیری می کند. در نتیجه، سیستم تشخیص می دهد که هر زمان فرم تغییر کرد، کدام مؤلفه ها باید دوباره ارائه شوند. هر مولفه مجاز به استفاده از متد shouldComponentUpdate برای حذف خطاهای تو در تو خواهد بود.

Angular و Vue: شباهت ها و ویژگی های مشترک

Vue یک فریم ورک جاوا اسکریپت می باشد که برای ایجاد آن از فریم ورک Angular استفاده شده است. بنابراین، جای تعجب نیست که این فریم ورک ها اشتراک های زیادی دارند.

از شباهت های بین این دو فریم ورک می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • Templating
  • Model Binding: در اینجا syntax یا نحو مشابه است، در حالی که فقط ویژگی ها متفاوت هستند.
  • Loops
  • Conditionals: به جز پیشوندهای ng- و v-، کدها مشابه است.
  • Even Binding: نام رویدادهای مختلف در Angular به صورت ng-click، ng-mouseover، ng-mousedown و غیره است. تنها یک خاصیت وابسته به رویداد در Vue به نام v-on وجود دارد. نام رویداد در رشته ای که اتصال را تعریف می کند، ظاهر می شود.

فریم ورک جاوا اسکریپت Angular و Vue

تصویر(7)

مقایسه Angular و Vue: کدام فریم ورک جاوا اسکریپت بهتر است؟

وقتی صحبت از قابلیت ها و ویژگی های مختلف به میان می آید، Angular و Vue دست به دست هم می دهند. در این بخش مقایسه کامل برخی از ویژگی های رایج آنها انجام می شود.

محبوبیت و بازار کار

Angular جامعه بزرگی دارد که از زمان انتشار اولیه به عنوان یک فریم ورک جاوا اسکریپت، به طور پیوسته در حال گسترش بوده است. هر هفته حدود 500000 دانلود انجام می شود و بیش از 70000 ستاره در GitHub دارد. از نظر فرصت های کاری، Angular بازار گسترده تری دارد و تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وب با Angular بسیار ساده تر است. سادگی آن شما را قادر می سازد تا برنامه های تحت وب عظیم و پیچیده ای را طراحی و مدیریت کنید. به همین دلیل است که اکثر شرکت های بزرگ Angular را انتخاب می کنند.

به دلیل محبوبیت بسیار زیاد Angular، راه حل های متعددی از افراد مختلف دریافت خواهید کرد. همچنین می‌توانید بدون فرآیندهای طولانی پشتیبانی فنی، از توسعه‌دهندگان خبره کمک دریافت کنید. جامعه  Vue به سرعت در حال گسترش است. اگرچه Vue سریعا به یک فریم ورک پرکاربرد تبدیل شده اما هنوز بازار کوچکی دارد. بنابراین چند سال طول می کشد تا Vue فرصت های شغلی کافی را فراهم کند. Vue در درجه اول روی جامعه متن باز متمرکز است. در حالی که، اشتراک گذاری اطلاعات در Angular محدود می باشد.

یادگیری

جهت استفاده از فریم ورک توسعه فرانت اند Angular برای ایجاد یک برنامه، باید HTML، MVC و Typescript را یاد بگیرید. استفاده از Vue ساده‌تر از Angular می باشد. زیرا دارای الگوهای built-in app (از قبل نصب شده و آماده) است و انعطاف‌پذیری بیشتری را فراهم می‌کند. علاوه بر این، استفاده از راه حل های مبتنی بر Angular یا React در پلتفرم Vue آسان می باشد. زیرا Vue.js با ترکیب Angular و React ایجاد شده است.

عملکرد (سرعت)

سطح عملکرد در توسعه برنامه های آنلاین و تلفن همراه، مستقیماً با DOM (Document Object Model) مرتبط است. Angular از DOM واقعی که کل صفحه وب یا برنامه را حتی زمانی که یک جزء تغییر می کند، رندر می نماید.

از سوی دیگر، Vue.js از DOM مجازی استفاده کرده و DOM واقعی را صرفا روی اجزای تغییر یافته ارائه می‌کند. این رویکرد عملکرد برنامه را بهبود می بخشد و Vue را به فریم ورک جاوا اسکریپت مناسب تری نسبت به Angular تبدیل می نماید.

اجزاء و توسعه پذیری

Angular معماری برنامه بسیار واضح تری را ارائه می دهد که هنگام کار روی برنامه های بزرگ بسیار مفید است. بسیاری از شرکت های بزرگ، از فریم ورک  Angular به جای سایر فریم ورک ها استفاده می کنند زیرا یک معماری متداول برای همه توسعه دهندگان فراهم می کند. Vue به صورت کامل ساختار یافته نیست که به توسعه دهندگان انعطاف پذیری زیادی ارائه می دهد. Vue این امکان را فراهم می کند تا برنامه خود را به دلخواه شخصی‌سازی کنید. هیچ رویکرد یکسانی برای طراحی اپلیکیشن وجود ندارد. می توانید از یک فایل HTML یا جاوا اسکریپت برای ایجاد الگوهای خود استفاده نمایید.

مدیریت State

Angular همه چیز را خودش مدیریت می کند و اکثر ویژگی ها را بدون نیاز به منابع خارجی، در اختیار دارد. با این حال، وقتی صحبت از ساده‌سازی این روش در یک پروژه با مقیاس بزرگ و یک نقشه دقیق می‌شود، هیچ چیز بهتر از فروشگاه NgRx نیست. در NgRx، مجموعه ای از کتابخانه های Angular ارائه شده است.

Vuex، یک کتابخانه مدیریت State ارائه شده توسط Vue، بر خلاف سایر فریم ورک ها به توسعه و مدیریت برنامه های پیچیده کمک می کند. این کتابخانه در ذخیره و اشتراک گذاری داده های Reactive (واکنش پذیر) در سراسر برنامه بدون کاهش عملکرد، کاربرد دارد. این مهمترین عاملی است که باید در هنگام انتخاب یک فریم ورک جاوا اسکریپت در نظر گرفت.

اکوسیستم

ساختار درونی فریم ورک و جامعه آن، به توسعه دهندگان کمک می کند تا محیط فعالیت را درک کنند و از آن به بهترین شکل بهره بردای نمایند. درک فریم ورک و توانایی استفاده روان و حرفه ای از آن، بر سرعت توسعه تأثیر می گذارد. Angular توسط یک تیم شرکتی شامل متخصصان، پشتیبانی می شود. در حالی که Vue یک تیم متعهد و جامعه متن باز دارد. Angular ابزارهای داخلی و مستندات کامل تری ارائه می دهد. علاوه بر این، این فریم ورک قدیمی تر بوده و دارای جامعه حرفه ای گسترده تری است. از مزایای Vue می توان به تعداد زیادی افزودنی و افزونه جانبی، یک معماری سبک و مقیاس پذیری با فناوری های مختلف اشاره کرد.

امنیت

Vue و Angular، دو فریم ورک جاوا اسکریپت دارای ویژگی‌های امنیتی داخلی در برابر نواقص امنیتی خاص و حملات هستند. این ویژگی ها شامل فیلتر کردن محتوای HTML و ویژگی های bindings برای Vue است. ویژگی های bindings به شما کمک می کنند تا مقادیر شاخص ها را مستقیماً تعیین کنید. از طریق ویژگی binding، می توانید دسترسی را بهبود بخشیده، به برنامه خود استایل دهید و چندین کلاس یا استایل CSS را به طور همزمان مدیریت نمایید.

Angular عملکردی مشابه ضدعفونی کردن دارد و از موارد زیر نیز جلوگیری می کند:

بهترین روش برای محافظت از محصول خود و مصرف کنندگان، پیروی از بهترین شیوه ها مانند بروزرسانی به موقع فریم ورک است. همچنین از قالب ها، API ها و افزونه های قابل اعتماد استفاده کنید.

تست و اشکال زدایی

Angular گزینه بهتری نسبت به Vue برای آزمایش است. Angular یک روش تست عالی دارد و ابزارهای زیادی مانند Jasmine و Karma را ارائه می دهد که تمامی کد را به صورت جداگانه آزمایش می کنند. از سوی دیگر، Vue فاقد قوانین تست مناسب است، که ارائه یک برنامه بدون اشکال را برای توسعه دهندگان دشوار می کند. وقتی نوبت به تست عملکرد می رسد، می توانید ابزارهای زیادی را برای هر یک از این فریم ورک ها بیابید.

پشتیبانی و انجمن

برخلاف Angular که توسط گوگل پشتیبانی می‌شود، Vue کاملاً توسط یک جامعه توسعه متن باز هدایت می گردد. در نتیجه، علیرغم داشتن تعداد ستاره بیشتر، watchers و forks در GitHub، تعهدات کمتری به مشتریان ارائه می دهد. علاوه بر این، ابزار کمک به مهاجرت Vue که فاقد برنامه ای برای نظارت بر بروز رسانی دائمی در مقیاس بزرگ می باشد، ناکارآمد است. همه این شاخص ها نشان می دهد که Angular از نظر پشتیبانی جامعه، بهتر از Vue عمل می کند.

معایب Angular و Vue

هر دوی این فریم ورک ها معایب خاص خود را دارند و بر اساس آنها کاربر ممکن تصمیم می گیرد که کدام فریم ورک جاوا اسکریپت برای توسعه برنامه مناسب تر است.

بزرگترین معایب Angular عبارتند از:

  • گزینه های محدود برای خزنده های موتورهای جستجو
  • نسخه های موجود بسیار زیاد، مهاجرت را پیچیده می کند
  • برای کاربردهای کوچک بسیار پیچیده است
  • نیاز به آشنایی با جاوا اسکریپت یا TypeScript
  • Two-way binding که می تواند باعث ایجاد اختلال در عملکرد، به خصوص در دستگاه های قدیمی شود
  • معماری مبتنی بر کامپوننت برای یادگیری چالش برانگیز است
  • کاهش محبوبیت به دلیل ظهور فریمورک های جدید
  • Angular برای برنامه های کوچک ایده آل نیست، به خصوص با ورود فریم ورک های جدید. همچنین Angular به دلیل فریمورک های جدیدی مانند Vue با کاهش محبوبیت مواجه است.

بزرگترین معایب Vue عبارتند از:

  • محدودیت های مفید بودن جامعه
  • عدم مقیاس پذیری
  • پلاگین ها کمیاب هستند
  • کمبود متخصصان با مهارت بالا
  • مشکلات پشتیبانی از موبایل
  • اتصال دشوار دو طرفه
  • انعطاف پذیری بیش از حد در کد

اشکال اصلی Vue این است که از آنجایی که هنوز در حال گسترش می باشد، منابع زیادی برای یادگیری ندارد. با این حال، پیش‌بینی می شود این اشکالات با گذشت زمان برطرف می‌شوند، زیرا Vue هنوز یک فریم ورک جاوا اسکریپت در حال پیشرفت است و شانس زیادی برای بهبود وجود دارد.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *