معرفی کامل فایروال BitNinja
مقالات تخصصی IT و هاستینگ

معرفی کامل فایروال BitNinja

BitNinja یک ابزار امنیتی برای سرور می باشد که با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته با حملات مقابله می کند. هر BitNinja از حملات اطلاعات جدیدی را کسب می کند و آن را در سرورهای BitNinja منتشر می کند و با این مکانیسم هر چه حملات بیشتری بر روی BitNinja باشد راهکارهای جدید برای مقابله با آن حملات را به کار می گیرد. با این اوصاف سپر دفاعی این فایروال با هر حمله قوی و قوی تر می شود. BitNinja به طور مستقیم نه تنها HTTP، بلکه تمامی پروتکل های دیگر (HTTPS، SMTP، IMAP، POP3، SSH، FTP) را نیز محافظت می کند.

تصویر(1)

تفاوت BitNinja با Cloudflare

سرویس CloudFlare اساسا یک شبکه تحویل محتوا است در حالی که BitNinja بسیار پیچیده تر بوده و راهکارهایی مبتنی بر سرور شما را ارائه می کند. هر دو قادر به محافظت از سرور شما در برابر حملات DoS هستند. CloudFlare در برابر حملات سطح پایین تر می تواند عملکرد خوبی داشته باشد اما BitNinja حملات در لایه TCP/IP را هم شناسایی و منهدم می کند.

BitNinja در برابر انواع حملات و مشکلات از سرور محافظت می کند که در ادامه در مورد این نوع حملات توضیح داده می شود.

جلوگیری از هک شدن اسکریپت (وردپرس، جوملا، دروپال)

امروزه یکی از مشکلات عمده ای که در بستر اینترنت و وب سایت ها وجود دارد هک سیستم مدیریت محتوا می باشد. معمولا هکرها با روش های مختلف اقدام به نفوذ به وب سایت های موجود در اینترنت کرده و در برخی مواقع زیان های سنگینی را وارد می کنند. فایروال قدرتمند BitNinja با شناسایی اینگونه حملات در سریع ترین زمان ممکن اقدام هکر را خنثی می کند.

تصویر(2)

جلوگیری از اسکن پورت

اسکن پورت یک روش برای یافتن آسیب های یک سیستم است. در واقع نرم افزارهای اسکن پورت برای پورت های 0 تا 65535 بر روی یک سرور درخواست ارسال می کنند تا متوجه شوند چه پورت هایی در سرور باز هستند. دانستن این پورت ها می تواند شروع فرایند نفوذ به سرور باشد. BitNinja با مکانیسم هایی که دارد درخواست های نا معتبر را شناسایی و سریعا در مقابل آن درخواست واکنش نشان می دهد. این امر باعث می شود سرور به درخواست های نامعتبر پاسخ دهی نداشته باشد و در نتیجه علاوه بر حفظ امنیت سرور در مقابل پورت اسکن، باعث جلوگیری از بار اضافی بر روی سرور می شود.

تصویر(3)

جلوگیری از تزریق SQL

هکرها با استفاده از تزریق sql به راحتی می توانند به دیتابیس شما دسترسی داشته باشند و حتی اطلاعات ورود به سایتتان را هک کنند. در واقع هکر در فرم های سایت شما، به جای وارد کردن مقدار معتبر، کدهای sql وارد می کند و سیستم در هنگام بررسی ورودی های فرم، کد sql هکر را اجرا می کند. BitNinja با استفاده از ماژول WAF جلوی این گونه حملات را میگرید.

تصویر(4)

جلوگیری از حملات Brute force

Brute force یک نوع حمله برای به دست آوردن رمز ورود توسط هکر می باشد. در این نوع حمله هکر با استفاده از نرم افزارهای مخصوص، میلیاردها نام کاربری و رمز را برای فرم ورود به سایت شما ارسال می کند تا با یکی از این اطلاعات ارسالی امکان ورود میسر شود. در این میان یا به دلیل حجم بالای اطلاعات ورودی سرور شما با مشکل مواجه می شود و یا اینکه در نهایت هکر به سایت شما ورود خواهد کرد. Bitninja درخواست های ورودی به سرور شما را بررسی می کند و در صورتی که از یک آی پی چندین درخواست در زمان های کوتاه وارد سرور شما شود سریعا درخواست را مسدود می کند و آی پی ارسال کننده درخواست را در لیست سیاه قرار می دهد.

تصویر(5)

جلوگیری از بدافزارهای مخرب

امروزه بدافزارهای زیادی در بستر اینترنت منتشر شده که با نفوذ به سرورها و سایت ها باعث بروز مشکل برای کاربران می شوند. ELK Cloner اولین نرم افزار مخرب (که قبلا به عنوان یک ویروس کامپیوتری شناخته شده بود) در سال 1982 بوده است. هکرها در حال توسعه تکنیک های جدید برای نفوذ به سایت ها هستند و در صورتی که با بدافزارهای جدید و نحوه مقابله به آن ها آشنا نباشید قطعا مورد نفوذ قرار می گیرید. Bitninja اعتقاد دارد که ابتدا باید از حملات پیشگیری کرد پس با استفاده از ماژول های مختلف در مقابل بدافزارها ایستادگی می کند. حتی اگر بدافزار به سرور نفوذ کرده باشد با استفاده از Bitninja و یک کلیک، می توانید سرور خود را از بدافزار تخلیه کنید.

تصویر(6)

جلوگیری از حملات فیشینگ

چندین نوع حمله فیشینگ امروزه در بستر اینترنت وجود دارد که از جمله به ایمیل های جعلی، وب سایت های جعلی، پیامک های جعلی و ... می توان اشاره کرد. در این نوع حملات هکر مشابه یک صفحه سایت و یا ایمیل واقعی را شبیه سازی می کند تا با استفاده از آن از کاربران سواستفاده کند. اکثر افرادی که خرید اینترنتی انجام می دهند باید اطلاعات کارت بانکی خود را در هنگام خرید وارد کنند. اکثر کاربران بدون توجه به آدرس صفحه درگاه بانک اقدام به وارد کردن اطلاعات حساب خود می کنند و غافل از اینکه صفحه باز شده جعلی می باشد و به محض ورود اطلاعات کارت، هکر به مشخصات کارت بانکی شما جهت سواستفاده دسترسی خواهد داشت. Bitninja دو بار در روز سایت شما را جهت جلوگیری از حملات فیشینگ بررسی می کند و در صورتی که مورد مشکوکی مشاهده کند سریعا اطلاع رسانی کرده تا کاربر از وجود لینک مشکوک در سایت مطلع شود.

تصویر(7)

جلوگیری از حملات D) DOS)

D) DOS) نوعی از حمله می باشد که در آن هکر در یک زمان کم تعداد بسیار زیادی درخواست برای وب سرور ارسال می کند و به دلیل حجم بالای این درخواست ها سرور به شدت کند و در نهایت از دسترس خارج می شود. حملات D) DOS) انواع مختلفی از جمله: حمله Ping of Death، حمله Smurf، حمله Buffer overflow، حمله Teardrop و حمله SYN دارد. Bitninja با استفاده از ماژول های خود اتصالات آنلاین سرور را چک می کند. در صورتی که اتصالات از یک آی پی بیش از حد مجاز مشخص شده باشد، آی پی را بلاک خواهد کرد.

 

تصویر(8)

جلوگیری از ارسال و دریافت اسپم

امروزه یکی از مشکلاتی که مدیران سرور با آن سروکار دارند ارسال و دریافت اسپم می باشد. با توجه به اینکه اکثر کاربران از قالب و ماژول های رایگان استفاده می کنند و در برخی از این ماژول ها مشکلات برنامه نویسی وجود دارد، سرور دچار مشکل ارسال اسپم می شود و قاعدتا از سمت دیگر دریافت اسپم هم رخ خواهد داد. Bitninja به یک دیتابیس از آی پی های بلاک شده ارسال ایمیل متصل می باشد و در صورتی که از آی پی بلاک شده برای شما ایمیل ارسال شود آن را اسپم تشخیص داده و از دریافت آن جلوگیری می کند. همینطور برای ارسال اسپم هم با استفاده از ماژول های هوشمندی که دارد راهکار اندیشیده و از ارسال اسپم جلوگیری می کند.

 

تصویر(9)

 

جلوگیری از حملات XSS

در حمله XSS با استفاده از کدهای جاوا اسکریپت، اطلاعات کاربران توسط هکرها سرقت می شود. به عنوان مثال کاربر با باز کردن یک سایت در سیستم خود به هکر اجازه دسترسی به کوکی های ذخیره شده در مرورگر خود را می دهد. در واقع کاربر هیچ اطلاعی از این فرایند ندارد و تنها با باز کردن سایت، کد جاوا اسکریپت موجود در سایت اجرا شده و بخشی از اطلاعات سیستم کاربر را سرقت می کند. Bitninja با استفاده از ModSecurity در مقابل حملات XSS ایستادگی می کند.

تصویر(10)

 در انتها یکی از ویژگی های منحصر به فرد Bitninja شرح داده می شود.

در این مقاله انواع حملاتی که توسط Bitninja مهار می شود توضیح داده شد. در بسیاری از دفعات Bitninja با بلاک کردن آی پی حمله کننده، اقدام به محافظت از سرور می کند. اما چگونه تفاوت فرد عادی با ربات را تشخیص می دهد؟ این فایروال با بلاک کردن آی پی، کاربر را به صفحه ی که دارای کد کپچا است هدایت می کند. حال اگر کاربر واقعی بوده و به دلایل مختلف بلاک شده است با وارد کردن صحیح کپچا، آی پی خود را رفع بلاک می کند اما یک ربات قادر به شناسایی و عبور از کپچا نخواهد بود. 

توجه: میهن وب هاست در تمامی سرورهای اشتراکی خود از فایروال قدرتمند Bitninja استفاده می کند تا کاربران بیشترین کیفیت را در سرویس های خود داشته باشند.

اشتراک گذاری:

نظرات

این فایروال با تمام مزیت هایی که براش ذکر کردید جز دردسر برای بنده چیزی نداشته یک وب اپلیکیشن روی هاست اشتراکی میهن وب هاست ایجاد کردم و فایروال bitninja روی هاست میهن وب هاست ، مداوما کاربران رو بلاک میکنه
سلام لطفا از طریق تیکت این مورد را از پشتیبانی میهن وب هاست پیگیری نمایید
این گزینه در هاست وجود دارد، آیا باید کانفیگ شود ؟ اموزشی بابت کانفیگ این اپ موجود است ؟
با سلام این قابلیت امنیتی در سمت سرور می باشد و کانفیگ آن روی تمامی سرورهای میهن وب هاست اعمال شده است. نیاز به اقدامی از سمت کاربران نمی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *