تفاوت برچسب های وردپرس
مقاله

آشنایی با برچسب های وردپرس

برچسب های وردپرس یکی از ابزارهای پیش فرض این CRM هستند که می توانید از آنها برای دسته بندی پست های وردپرس خود استفاده کنید. هر پست می‌تواند حاوی چندین برچسب باشد و بازدیدکنندگان می‌توانند روی یک برچسب کلیک کرده تا پست‌های مشابهی که همان برچسب را دارند، پیدا کنند.

آشنایی با برچسب های وردپرس

تصویر(1)

برخلاف دسته‌بندی‌های وردپرس، برچسب‌ها کاملا اختیاری می باشند. یعنی شما آزاد هستید که برچسب های وردپرس را به پست خود اضافه نمایید یا یک مقاله را حتی بدون برچسب، منتشر کنید.

تفاوت برچسب های وردپرس و دسته‌های وردپرس

از لحاظ فنی، برچسب های وردپرس و دسته ها در طبقه مطالب قرار می‌گیرند. طبقه بندی روشی برای گروه بندی موارد مختلفی است که با یکدیگر وجه مشترک دارند. هر پست وردپرس به یک دسته نیاز دارد، در حالی که برچسب ها اختیاری هستند، تفاوت اصلی بین برچسب ها و دسته ها در ادامه آورده شده است.

بر خلاف برچسب ها، دسته ها سلسله مراتبی هستند. این بدان معنی است که شما می توانید یک دسته اصلی با زیر مجموعه های کوچک تر داشته باشید. در برچسب ها، هیچ ترتیبی وجود ندارد و هر کدام 100% مستقل هستند. دسته‌ها می بایست شامل موضوعات گسترده‌ای باشند که برای پست‌های مختلف اعمال می شوند. برچسب‌ها معمولاً مختص محتوای همان پست هستند.

به عنوان مثال، فرض کنید پستی در مورد مایکل جردن، بسکتبالیست معروف شیکاگو بولز نوشته اید. در ادامه مثالی از نحوه تنظیم برچسب ها و دسته ها آورده شده است:

  • دسته: بسکتبال
  • برچسب‌ها: مایکل جردن، شیکاگو بولز (محدود و مختص به پست)

نحوه اضافه کردن برچسب در وردپرس

وردپرس دو روش آسان جهت افزودن برچسب به سایت، در اختیار شما قرار می دهد. نخست در هنگام نوشتن یک پست وبلاگ جدید یا ویرایش پست موجود، می توانید برچسب های وردپرس را با استفاده از کادر برچسب ها در سمت چپ صفحه، اضافه کنید:

معرفی برچسب های وردپرس

تصویر(2)

روش دوم به این شکل است که می توانید مستقیماً برچسب ها را با مراجعه به بخش  "نوشته ها" و سپس "برچسب ها" اضافه نمایید. در این بخش، می توانید برچسب‌های جدید اضافه کرده و برچسب‌های موجود در سایت خود را نیز مدیریت کنید:

اضافه کردن برچسب های وردپرس

تصویر(3)

روش دوم کارآمدتر می باشد. زیرا، علاوه بر افزودن یک برچسب جدید، می توانید URL هر تگ را نیز تنظیم یا ویرایش کنید.

نحوه نمایش برچسب ها در سایت وردپرسی

اکثر قالب های وردپرس به طور خودکار برچسب‌های اختصاص داده شده به یک پست را به عنوان بخشی از مشخصات پست نمایش می دهند. این برچسب ها عموما در ابتدا یا انتهای پست نشان داده می شوند. می‌توانید از ابزارک وردپرس نیز استفاده کنید تا تمام برچسب‌هایی که در سایت خود استفاده کرده‌اید به صورت بخش ابر برچسب نمایش داده شود.

یک ابر برچسب لیست بزرگی از برچسب‌های استفاده شده در سایت شما می باشد. برچسب‌هایی که بیشتر استفاده می‌شوند با اندازه متن بزرگ‌تر مشخص می گردند. می توانید نمونه ای از ابر برچسب را در تصویر زیر مشاهده کنید:

تاثیر برچسب های وردپرس در سئو

تصویر(4)

جهت افزودن یک ابر برچسب مشابه به سایت وردپرس خود، مسیر زیر را دنبال نمایید:

  • به "نمایش" (شماره1) سپس "ابزارک ها" (شماره2) مراجعه کنید.
  • "ابر برچسب" (شماره3) را از بخش ابزارک های موجود به مکانی که می خواهید نمایش داده شود، بکشید(شماره4).
  • یک عنوان دلخواه به آن اختصاص دهید.

نکات اضافه کردن برچسب های وردپرس

تصویر(5)

برچسب های وردپرس بهترین ترفند برای سئو 

برچسب های وردپرس مفید هستند. برای اطمینان از اینکه استفاده شما از آنها تاثیر منفی بر بهینه سازی موتور جستجوی سایت شما ندارد، چند روش سئو وجود دارد. در ادامه به برخی از  آن ها پرداخته می شود.

به طور پیشفرض، از هر برچسبی که استفاده می کنید، یک صفحه بایگانی جداگانه ایجاد می شود و تمامی پست‌هایی که از آن برچسب استفاده می‌کنند لیست می‌شوند. این ویژگی برای انسان ها مفید است زیرا به راحتی می توانند محتوای مشابه را پیدا کنند. در مقابل برای ربات های موتورهای جستجو، صفحات تکراری و با کیفیت پایین زیادی ایجاد می کند.

به جای تلف کردن وقت گوگل با این صفحات بایگانی برچسب، از روش دستور Noindex استفاده کنید. با این کار به گوگل می گویید که برچسب‌های شما را ایندکس نکند.

نحوه Noindex کردن تگ های آرشیو وردپرس در Yoast SEO

ساده ترین راه برای آرشیو تگ noindex وردپرس از طریق افزونه رایگان Yoast SEO می باشد.

با فرض اینکه افزونه را قبلاً نصب و فعال کرده اید، در ادامه نحوه انجام آن آمده است.

  • به منوی اصلی افزونه Yoast SEO (شماره1) روی "ظاهر جستجو" (شماره2) کلیک کنید.
  • روی تب "طبقه بندی ها" کلیک نمایید.
  • بخش "برچسب ها" (شماره3) را پیدا کنید.
  • از این بخش با استفاده از گزینه های "خاموش و روشن" می توانید تغییرات لازم را برای نمایش یا عدم نمایش تگ های آرشیو در نتایج جستجو انجام دهید.
  • در نهایت با مراجعه به انتهای صفحه تغییرات خود را ذخیره کنید.

طبقه بندی برچسب های وردپرس

تصویر(6)

در حال حاضر، صفحه بایگانی برچسب های وردپرس شما برای انسان ها به خوبی پاسخگو می باشد. اما گوگل و دیگر موتورهای جستجو صفحات بایگانی برچسب شما را ایندکس نکرده و محتوای تکراری ایجاد نمی‌کنند.

سایر کاربردهای مفید برچسب های وردپرس

می توانید از برچسب های وردپرس به روش‌های خلاقانه ای مانند افزونه های مخصوص وردپرس استفاده نمایید. ایجاد و حفظ مجموعه ای دقیق و مرتبط از برچسب ها، مزایای زیادی برای سایت شما به همراه خواهد داشت.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *