آیا دنبال سایت های رایگان اشتراک فایل هستید؟ در این مقاله به چند مورد از بهترین آنان اشاره شده است .
دنیای اینترنت، اشتراک گذاری فایل ها را با ارائه سرویس های ابری برای همه بسیار آسان کرده است. چنانچه برای یک شرکت و یا به صورت آزاد کار کنید، یا اینکه فقط بخواهید فیلم هایی را با دوستان، خانواده یا همکارانتان به اشتراک بگذارید، می توانید از سرویس های اشتراک فایل استفاده نمایید.
تحقیقات اخیر نشان می دهد، کارمندان به طور میانگین از سه برنامه اشتراک گذاری فایل در محل کار استفاده می کنند که این تعداد، برای یک عملکرد یکسان، زیاد است.
تصویر (1)
روش های زیادی برای اشتراک فایل در اینترنت وجود دارد که پس از انقلاب ابری بوجود آمده اند. اما کدام یک از آنها گزینه مناسبی است؟
12 سایت رایگان اشتراک فایل که باید با آنها آشنا شوید
اگر می خواهید درباره انواع مختلف سایت های اشتراک گذاری فایل بدانید، دیگر جستجو نکنید. تعدادی از بهترین سایت های رایگان اشتراک فایل در لیست زیر معرفی شده اند:
- Google Drive
- Bit.ai
- Jumpshare
- Microsoft OneDrive
- Box
- Amazon Drive
- Dropbox
- Hightail
- Mediafire
- FileShare
- Zippyshare
- DropSend
در ادامه به جزئیات هر کدام از سایت های مذکور پرداخته شده و می توانید بررسی کنید که کدام مورد برای شما مناسب تر است:
1: Google Drive
تصویر(2)
این لیست با سرویس اشتراک فایل Google Drive شروع می شود. Google Drive سرویس ذخیره سازی ابری گوگل است که با استفاده از آن می توانید فایل ها، پرونده ها، فیلم ها یا آهنگ ها را ذخیره کنید.
در این سرویس شما با وارد شدن به پروفایل خود می توانید به کلیه فایل هایی که ذخیره کرده اید از هر مکان یا هر دستگاهی دسترسی داشته باشید.
Google Drive حدودا 15 گیگابایت فضای ابری را برای نگهداری کلیه اطلاعات شما ارائه می دهد که البته در صورتیکه به فضای بیشتری نیاز داشته باشید امکان افزایش فضا وجود دارد.
گوگل نرم افزار های قدرتمند و راحتی را نیز برای تلفن های هوشمند ارائه می دهد که با استفاده از آن می توانید در هر مکان و زمانی به اطلاعات خود دسترسی داشته باشید.
رابط گرافیکی کاربر پسند، سادگی و قابل درک بودن Google Drive باعث شده تا کاربران با دانش متوسط نیز بتوانند از آن استفاده کنند و فایل ها و اطلاعات خود را در این سرویس ذخیره کرده و با دوستان خود به اشتراک بگذارند.
2: Bit.ai
تصویر (3)
امروزه محیط کار کاملا با گذشته متفاوت است. تیم های کاری به انواع مختلف ابزار و برنامه ها برای انجام دادن کارها اتکا می کنند.
امروزه اطلاعات اشخاص در مکان ها و فرمت های مختلف ذخیره می شود. فرقی نمی کند این اطلاعات یک عکس، ویدئو، لینک وب، فایل فشرده، فایل ابری، قطعه کد یا رسانه اجتماعی باشد، همگی به هم مرتبط هستند و نیاز به ذخیره سازی دارند تا در زمانی که به آنها نیاز است، مورد استفاده قرار بگیرند.
تصویر (4)
بنابراین به ابزاری نیاز است که به اندازه ای هوشمند باشد تا بتواند کلیه این اطلاعات را کنترل نموده و به صورت یکپارچه کار کنند. برای این کار می توان از ابزار Bit استفاده کرد.
Bit یک ابزار جدید مبتنی بر ابر است که برای مدیریت محتوا و اشتراک فایل استفاده میشود و به تیم های کاری کمک می کند تا همه چیز را در یک فضا مدیریت کنند.
این فضای کاری کمک می کند تا افراد بتوانند محتویات و مطالب خود را در یک مکان سازماندهی کنند و در نتیجه تیم می تواند عملکرد بهتری داشته باشد.
هر فضای کاری دارای کتابخانه ای بزرگ است که به شما اجازه می دهد تا فایل هایتان را بدون در نظر گرفتن نوع آن مانند PDF، فایل ابری، ویدئو، آهنگ و یا هر داده دیجیتالی دیگری که فکرش را می کنید، ذخیره کرده و به اشتراک بگذارید. بهترین قسمت استفاده از این ابزار این است، زمانی که قصد دارید با همکارانتان ارتباط برقرار کنید و یک فایل را با آن ها به اشتراک بگذارید، می توانید آن را در یک پوشه هوشمند Bit ذخیره کنید.
پوشه های Bit تغییرات اساسی را در نحوه تفکر تیم شما، نحوه همکاری با یکدیگر و به اشتراک گذاری اطلاعات در داخل و خارج از سازمان شما ایجاد می کند.
فرقی نمی کند در چه حیطه ای مشغول به کار باشید، Bit.ai ابزاری است که به همه تیم ها توصیه می شود. با توجه به کاربرد آسانی که دارد خیلی زود به آن وابسته خواهید شد.
3: Jumpshare
تصویر (5)
یکی دیگر از برنامه های خوب اشتراک فایل Jumpshare است، که ترکیبی از اشتراک فایل، ضبط ویدئو، screenshot، ساخت GIF و همکاری تیمی است که همه را در یک برنامه آسان و عالی گردآورده است.
به راحتی می توانید فایل های خود را با موس بکشید و در آیکون جعبه Jumpshare رها کنید تا به جای آن یک لینک قابل اشتراک ایجاد شود. سپس می توانید آن را با هم تیمی های خود به اشتراک بگذارید و از نظرات آنها مطلع شوید. از آنجا که این برنامه قابلیت کامنت گذاشتن و ضمیمه کردن را در خود فایل می دهد، دیگر نیازی به ارسال و دریافت ایمیل نیست.
همچنین این برنامه به شما اجازه می دهد تا هر چیزی را از فایل های کاری گرفته تا عکس های شخصی در محیط گرافیکی سازماندهی کنید. شما می توانید این رسانه ها را در فولدر هایی قرار دهید تا توسط کل اعضای تیم قابل مشاهده باشد. یکی دیگر از خصوصیت های قابل توجه این برنامه، تهیه screenshot و امکان یادداشت گذاری در تصاویر و تبدیل فیلم تهیه شده از صفحه مانیتور به GIF می باشد.
4: Microsoft OneDrive
تصویر (6)
Microsoft OneDrive یک سرویس ذخیره سازی ابری ایمن است که برای رقابت با GoogleDrive تولید شده است. Microsoft روش های امن را برای اشتراک گذاری محتوا با همکارانتان در داخل و یا خارج از سازمان ارائه می دهد که به صورت ویژه ای باعث بهبود عملکرد می شود.
OneDrive در Office 365 گنجانده شده، بنابراین شما به صورت یکپارچه می توانید با همکاران خود در نوشتن یک مقاله با استفاده از Office documents در مرورگر کامپیوتر، موبایل و یا نرم افزار کامپیوتر، همکاری کنید. شما حتی می توانید تغییرات را به صورت آفلاین انجام دهید و Microsoft دفعه بعد که (به) اینترنت متصل شوید، به صورت خودکار فایلتان را به روز می کند.
5: Box
تصویر (7)
Box یک سرویس اشتراک فایل خوب برای گروه های حرفه ای است. سرویس Box و Dropbox معمولا در مقابل یکدیگر قرار میگیرند. تفاوت اصلی این دو سرویس در این است که سرویس Box مخصوص تجارت و بخش فناوری اطلاعات طراحی شده تا اشخاص بتوانند فایل ها را به صورت امن در فضای ابری به اشتراک بگذارند و یا آن ها را ویرایش کنند، درحالیکه Dropbox برای گروه مصرف کننده طراحی شده است.
Box این اجازه را می دهد تا به راحتی اطلاعات را از کامپیوتر خود به فضای ابری منتقل کنید.
شما می توانید هم تیمی های خود را برای همکاری در یک پروژه دعوت کنید، در گفت و گو ها شرکت کنید و یا برای بدست آوردن نتیجه مطلوب و توافق تیمی، فایل ها را با هم تیمی های خود ویرایش کنید.
همچنین امکان بررسی این وجود دارد که چه کسی فایل ها را مشاهده، ویرایش، آپلود و اشتراک گذاری کرده است. این نرم افزار گزینه های امنیتی و حریم خصوصی زیادی را ارائه می دهد و امکان انتقال فایل های حجیم با سرعت بالا در بستر فضای ابری را فراهم می کند.
پلن تجاری آن رایگان نیست و شامل هزینه ای حدود 15 دلار می شود که با فضای ذخیره سازی نامحدود ارائه شده و در هر آپلود می توانید فایل با حجم حداکثر 5GB بارگذاری کنید. این پلن با Microsoft Office 365 ادغام شده است. اما پلن رایگان آن با فضای 10GB و حداکثر حجم آپلود 250MB ارائه می شود.
6: Amazon Drive
تصویر (8)
این سرویس علاوه بر ارائه فضای ذخیره سازی در سطح سازمانی که به AWS معروف است، فضای ذخیره سازی ابری در سطح عموم مصرف کنندگان را نیز ارائه می دهد که قبلا به Amazon Cloud Drive معروف بوده اما امروزه به Amazon Drive تغییر یافته است.
Amazon Drive به کاربران این اجازه را می دهد تا تمامی پرونده های چند رسانه ای خود مانند عکس ها، ویدئوها و فایل ها را در فضای ابری ذخیره کنند و در هر زمان و مکانی به آنها دسترسی داشته باشند. به علاوه در سیستم عامل Android و iOS کاربران می توانند گزینه Auto-Save را انتخاب کنند تا از عکس ها و فیلم های آنها به صورت خودکار بک آپ تهیه شود.
Amazon Drive به اعضای جدید، فضای رایگان نامحدود برای ذخیره سازی عکس ها و حداکثر 5 گیگ فضا برای ذخیره سازی فیلم ارائه می دهد. پلن 1TB آن با قیمت 60 دلار ارائه می شود. به صورت کلی Amazon Drive فضایی را برای فایل های شما ارائه می دهد که آن را به یک ابزار عالی برای اشتراک فایل تبدیل کرده است.
7: Dropbox
تصویر (9)
مدت هاست که Dropbox یک استاندارد طلایی برای ذخیره سازی و اشتراک فایل و یکی از قدرتمندترین ابزار های موجود در این زمینه است که فضای ابری را برای نگهداری همه فایل ها در یک مکان ارائه می دهد. همچنین نسخه نرم افزاری برای کامپیوتر و تلفن همراه ارائه می دهد تا تمامی فایل های شما را هماهنگ و دسترسی به آن ها را ساده کند.
Dropbox به علت ساده بودن و رابط گرافیکی خوبی که دارد و همچنین همگام سازی رایگان تلفن همراه، محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. یکی از ویژگی های Dropbox این است که می تواند با بیش از 100,000 برنامه مانند برنامه هایی که هر روز در یک پروژه استفاده می شوند از جمله Slack, WhatsApp, zoom, adobe, wordpress و… ترکیب شود و به شما این امکان را می دهد که از ابزار یا برنامه موردنظرتان در Dropbox استفاده کنید. البته میزان فضایی که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد 2 گیگ است که در مقایسه با فضایی که سایر سرویس ها ارائه می دهند به مراتب پایین تر است.
8: Hightail
تصویر (10)
Hightail، که قبلاً به YouSendIt معروف بود، یکی دیگر از سرویس های اشتراک گذاری فایل است اما بیشتر ابزاری برای همکاری تیمی است تا اشتراک گذاری فردی.
این ابزار بر پایه چیزی که “Spaces” نامیده می شود کار می کند و به اعضای تیم اجازه می دهد تا فایل هایی نظیر ویدئو و عکس را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و همکاری کنند.
هرچند برای کاربران متوسط این نوع رابط کاربری ممکن است گیج کننده باشد، اما اضافه کردن فایل به این پلتفرم بسیار ساده است. Hightail نیز آپلود و اشتراک فایل را بسیار ساده کرده است، به این صورت که می توانید فایل را انتخاب نموده و آن را با کشیدن و رها کردن و یا با درون ریزی محتوا از سایر سرویس ها نظیر Google Drive یا Dropbox وارد ابزار کنید.
پلن رایگان Hightail با فضای 2 گیگ و محدودیت آپلود فایل تا 100mb ارائه می شود. اگر به دنبال یک ابزار راحت برای ذخیره سازی و اشتراک فایل هستید، Hightail ممکن است مناسب شما نباشد.
9: Mediafire
تصویر (11)
اگر قصد اشتراک فایل، ویدئو، آهنگ یا پوشه هایتان را دارید Mediafire می تواند کار شما را ساده کند. Mediafire به عنوان ابزاری برای ذخیره سازی و اشتراک فایل، 10 گیگ فضای ذخیره سازی با محدودیت آپلود فایل تا حجم 4 گیگ را به صورت رایگان ارائه می دهد.
پس از اینکه فایل هایتان را آپلود کردید، به آسانی می توانید آنها را از طریق ایمیل، لینک یا هر شبکه اجتماعی دیگری به اشتراک بگذارید. ماهانه بیش از 840 میلیون نفر از MediaFire برای ارسال و دریافت فایل ها از دوستان، فامیل، همکاران، طرفداران و کاربران خود استفاده می کنند، زیرا یکی از راحت ترین ابزار ها برای نگهداری و اشتراک فایل است.
Mediafire امکان دسترسی به فایل ها را در هر مکان و زمانی با استفاده از برنامه های Android و iOS به کاربران می دهد.
10: ShareFile
تصویر (12)
Citrix ShareFile یک سرویس ذخیره سازی جدید با استفاده از فضای دیجیتالی قدرتمند Citrix است. منبع ذخیره سازی و اشتراک گذاری Citrix مخصوص شرکت های سازمانی ایجاد شده تا بتوانند فایل های بسیار حجیم را با مطمئن ترین و بی خطرترین روش ممکن به اشتراک بگذارند.
Sharefile به عنوان یک نرم افزار امن مدیریت انتقال فایل، می تواند برای شرکت هایی که نیاز به ذخیره سازی و اشتراک فایل های بسیار حساس و اطلاعات خصوصی دارند، بسیار مفید باشد.
پلن های این سرویس با قیمت 16 دلار در ماه شروع می شود که شامل امنیت در سطح جهانی، محافظت از رمز عبور ها، رابط گرافیکی و امکان یکپارچه سازی راحت با سایر سرویس های ذخیره سازی مانند Google Drive ، SharePoint ، Box و Dropbox می شود.
11: Zippyshare
تصویر (13)
وقتی صحبت از ابزار های رایگان اشتراک فایل می شود نمی توان Zippyshare را ذکر نکرد. Zippyshare یک وب سایت اشتراک فایل رایگان است که هیچ محدودیتی در دانلود و آپلود ندارد. البته امکان آپلود فایل هایی تا حداکثر حجم 500 مگابایت وجود دارد و همه فایل های شما حداکثر تا 30 روز در سرور های آن ها ذخیره می شود و پس از 30 روز حذف می گردند.
این ابزار فضای ذخیره سازی نامحدود را ارائه می دهد و امکان دسترسی به فایل ها بدون نیاز به ایجاد اکانت وجود دارد.
فایل های آپلود شده به راحتی می توانند از طریق ایمیل، پیامک و یا شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شوند. با آنکه Zippyshare دارای رابط کاربری جذابی نیست اما نقطه قوت آن در این است که استفاده از آن بسیار راحت است.
12: DropSend
تصویر (14)
این ابزار به عنوان گزینه ای برای ارسال فایل های حجیم معرفی شده است. هرچند، منظور آنها از فایل حجیم حداکثر تا سایز 8 گیگ است. اگر برای ارسال فایل های حجیم از طریق ایمیل با مشکل روبرو هستید، DropSend شما را قادر می سازد تا این فایل ها را در سرور های آنها آپلود نمایید و سپس لینک دانلود آن را از طریق ایمیل برای دریافت کننده، ارسال نمایید.
فایل های آپلود شده در این ابزار توسط استاندارد رمزنگاری پیشرفته 256 AES ایمن شده اند. یکی دیگر از ویژگی های خوب DropSend این است که کاربران سریع و راحت می توانند چندین فایل مختلف را با کشیدن و رها کردن مستقیما از کامپیوتر خود آپلود کنند. همچنین نگرانی بابت سرعت پایین اینترنت و یا قطع شدن پروسه آپلود وجود ندارد زیرا به محض اتصال مجدد به اینترنت، آپلود فایل ها ادامه پیدا می کند.
طرح رایگان این سرویس تا 4 گیگ فضا و با محدودیت 5 اشتراک فایل، ارائه می شود.
نتیجه گیری
در این مقاله به برخی از بهترین وب سایت های اشتراک فایل رایگان اشاره شد. در گذشته، انتقال یک فایل از نقطه ای به نقطه ی دیگر در جهان مانند یک رویا بود که در حال حاضر به حقیقت پیوسته است.
اکنون زمان آن است که فضای کامپیوتر خود را آزاد کنید و تمامی فایل های خود را وارد فضای ابری کنید، از هر جای دنیا به آنها دسترسی پیدا کنید و به راحتی آنها را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.