معرفی DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت
مقاله

آشنایی با DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

زمان لود DNS Lookup یک مسئله مهم در وب سایت های کوچک و بزرگ است. در این مقاله، ضمن آشنایی با DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت چند نکته عملی برای بهینه سازی آن، مطرح می شود.

DNS Lookup چیست؟

Domain Name Servers یا DNS، پایه و اساس شبکه جهانی هستند. آنها مانند دفترچه تلفن برای وب سایت ها عمل می کنند و دامنه ها را به آدرس IP خود متصل می نمایند. منظور از DNS Lookup، فرآیند یافتن آدرس IP صحیح برای URL وب سایت موردنظر است. اگر از PageSpeed Insight استفاده می کنید، DNS Lookup با "Reduce initial server response time" مرتبط می باشد:

DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت و حل مشکلات لودینگ

تصویر(1)

زمان صرف شده برای پاسخ اولیه، به عنوان TTFB یا Time To First Byte نیز شناخته می شود. مدت زمانی که طول می کشد تا سرور درخواست را دریافت کند به زمان لود DNS Lookup، سرعت شبکه، فاصله تا سرور و هرگونه وقفه در اتصال بستگی دارد. از آنجایی که PageSpeed Insight در شناسایی دلیل زمان لود بالای DNS Lookup کمکی نمی کند، باید از ابزارهای دیگری برای بررسی و رفع این مشکل استفاده نمایید. 

چگونگی کارکرد DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت 

تصویر(2)

DNS Lookup چگونه کار می کند؟

هنگامی که از یک وب سایت بازدید می کنید، مرورگر شما تمام منابعی که نیاز به کوئری DNS دارند را می یابد. پس از آن، قبل از دانلود هر منبعی منتظر می ماند تا DNS Lookup یا همان جستجو برای DNS، کامل شود. هر چه تعداد این نوع جستجو ها در یک وب سایت بیشتر باشد، زمان زیادی طول می کشد تا مرورگر صفحات را نمایش دهد.

در ادامه، این موضوع به صورت ساده توضیح داده شده است.

مثال DNS lookup

اگر دفترچه تلفن را به عنوان یک DNS Lookup در نظر بگیرید، می توانید در آن به دنبال تعمیرگاه خودرو بگردید و پس از یافتن یک نام و شماره تلفن، با آن تماس بگیرید. پس از تماس، شما آنچه را که به دنبالش بودید پیدا خواهید کرد. همین امر در مورد DNS Lookup نیز صدق می کند.

مثال دیگر، تماس با ارائه دهنده خدمات تلفن همراه است. شاید بخواهید با خدمات مشتری در مورد جزئیات صورتحساب صحبت کنید. پس از تماس با آنها، یک منشی تلفنی خودکار به شما می‌گوید که کلید 1 را برای زبان فارسی و 2 را برای زبان انگلیسی فشار دهید و به همین ترتیب موضوع ادامه می یابد.

شما صرفا می خواهید با خدمات مشتری صحبت کنید و منشی خودکار در تلاش است تا بفهمد به چه چیزی نیاز دارید و شما را به بخش مناسب راهنمایی کند. در حالی که احتمالا شما چند دقیقه پشت خط منتظر می مانید تا با خدمات مشتری درباره قبض تلفن همراه خود صحبت کنید اما اگر مدت زمان DNS Lookup وب سایت شما طولانی باشد بازدیدکننده منتظر نخواهد ماند.

در بحث فنی، کامپیوتر ابتدا بررسی می کند که آیا وب سایت وارد شده در حافظه کش یا در فایل hosts قرار دارد یا خیر. اگر اینطور نباشد، با سرور مربوطه ارتباط برقرار می کند. هنگامی که یک کلاینت یا سرور DNS از یک سرور DNS دیگر می خواهد تا نام دامنه را ترجمه کند، این کوئری ممکن است recursive (بازگشتی) یا non-recursive (غیر بازگشتی) باشد. کلاینت‌ها، مانند رایانه‌های شخصی، اغلب کوئری های recursive را اجرا می کنند که به سرور DNS دستور می‌دهد تا صرفاً یک پاسخ را برگرداند و آن را ارجاع (referral) ندهد. referral مانند یک پاسخ است و اگر پاسخی دریافت نشد، به سرور دیگری اشاره می کند. سرورهای DNS، کوئری های non-recursive را اجرا می کنند، که موجب می شوند درخواست شما را به سایر سرورهای DNS که ممکن است پاسخ را داشته باشند، هدایت کنند. اگر سرور بتواند به درخواست پاسخ دهد، جواب را برای درخواست کننده ارسال می کند. در غیر این صورت، با سرور دیگری که مسئول دامنه است ارتباط برقرار خواهد کرد.

زمان پاسخگویی مناسب DNS چیست؟

زمان پاسخگویی مناسب برای DNS lookup تقریباً 40 میلی‌ثانیه است، بنابراین این زمان یا بهتر از آن را هدف قرار دهید. شایان ذکر است که هر وب سایتی منحصر به فرد می باشد، بنابراین این جدول زمانی یکسان نیست.

برای مثال، زمان‌های بالاتر DNS lookup، ممکن است برای وب‌سایتی کاملاً محلی و کم ترافیک، قابل قبول باشد. با این حال، اگر مخاطب جهانی دارید و میخواهید سایت شما ترافیک زیادی دریافت کند، زمان پاسخگویی DNS وب سایت شما باید کمتر از 40 میلی ثانیه باشد.

نحوه بررسی زمان پاسخگویی DNS lookup

مهمترین بخش، شناسایی عامل ایجاد مشکل است. در ادامه سه ابزار Pingdom، GTmetrix و WebPageTest، که هر کدام دارای ویژگی‌ها و مزایای متفاوتی هستند، مورد بررسی قرار گرفته اند.

توجه: ممکن است چندین دلیل برای زمان پاسخگویی طولانی وجود داشته باشد، از جمله لود سرور، تغییرپذیری شبکه، شرایط اولویت بندی در جاوا اسکریپت شما که باعث تغییر ترتیب بارگذاری آنها می‌شود و غیره.

DNS lookup در Pingdom

برای بررسی DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت خود از طریق Pingdom، به صفحه tools.pingdom.com مراجعه نموده و URL وب سایت خود را وارد کنید:

تست سایت و مشخص شدن DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(3)

می‌توانید از بخش "Improve page performance" مطابق تصویر زیر، این موضوع را بررسی کنید:

هشدار DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت در سایت های بررسی سرعت سایت

تصویر(4)

شما می‌توانید "Reduce DNS lookup" را با رنگ قرمز و امتیاز F مشاهده کنید. این سایت هیچ گونه سیستم کش یا افزونه بهینه سازی ندارد که باعث ایجاد مشکلات زیادی شده است.

به پایین پیمایش کنید تا نمای دقیق تری از آنچه باعث مشکل DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت شده است را مشاهده کنید. DNS با نوار صورتی نمایش داده می شود و با واحد میلی ثانیه اندازه گیری می شود. ماوس را روی هر درخواست نگه دارید تا ببینید کدام یک از فایل‌ها باعث افزایش لود DNS lookup می‌شوند و چقدر طول می‌کشد تا بارگذاری شوند.

نمای دقیق تر از آنالیز سایت برای DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(5)

هنگامی که وب سایت خود را چندین بار از طریق Pingdom بررسی می کنید، DNS را در حافظه کش نگه می دارد زیرا آدرس IP را از قبل می داند و نیازی به اجرای مجدد کوئری ندارد. این موضوع یکی از دلایلی است که باعث می شود وب سایت شما پس از آزمایش های متعدد در Pingdom، سریعتر به نظر برسد. همانطور که در تصویر زیر مشاهده می کنید زمان DNS lookup آزمایش دوم در CDN صفر میلی ثانیه است. 

تاثیر CDN در DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(6)

همانطور که مشاهده می کنید، قسمت "File requests" پس از اجرای چندین تست با Pingdom، هیچ درخواستی را نشان نمی دهد. از ابزارهای Pingdom می توان برای شناسایی سریع مشکلات DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت استفاده کرد و سپس از GTmetrix یا WebPageTest برای بررسی عمیق تر بهره برد. با بررسی نتیجه Pingdom و مقایسه با سایر ابزارها، تشخیص اینکه چه مشکلی در عملکرد وب سایت شما وجود دارد، بسیار ساده تر است:

مشخص شدن مشکلات DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت در آنالیز سایت

تصویر(7)

توجه: اگر از یک CDN یا افزونه کش وردپرس استفاده می کنید، tools.pingdom.com نتیجه کش را نشان می دهد. می توانید افزونه CDN را غیرفعال نموده یا کش را پاک کنید و مجددا سایت خود را در Pingdom مورد بررسی قرار دهید.

DNS Lookups در GTmetrix

جهت بررسی دلیل کندی DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت در GTmetrix، آدرس خود را وارد کنید تا نتیجه نمایش داده شود:

بررسی کندی DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت در GTmetrix

تصویر(8)

به تب "Waterfall" مراجعه کنید. وقتی نشانگر موس را روی ارجاعات نگه دارید، DNS lookup با یک نوار سبز رنگ مشخص خواهد شد و بر حسب میلی ثانیه (ms) اندازه گیری می شود.

بررسی دقیق از طریق GTmetrix و DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(9)

باید تمامی فایلها و مدت زمان بارگذاری DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت را بررسی کنید. به یاد داشته باشید که 40 میلی‌ثانیه یا زمان بهتر را هدف قرار دهید.

DNS Lookups در WebPagetest

در حالی که Pingdom و GTmetrix ابزارهای خوبی هستند اما به نظر می رسد WebPagetest ساده تر است. به سایت مذکور مراجعه و URL خود را وارد کنید:

بررسی کندی DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت در WebPagetest 

تصویر(10)

پس از اتمام تست، از بخش "View" گزینه "Details" را انتخاب کنید:

بررسی جزئیات سایت webpagetest برای DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(11)

این بخش یک نمای کلی و مختصر از جزئیات ارجاعات شما ارائه می دهد. می توانید با کلیک روی ستون "DNS lookup"، آنها را بر اساس سریعترین زمان پاسخگویی، مرتب کنید. با استفاده ار این روش بسیار ساده، امکان بررسی دلیل کندی DNS lookup وجود خواهد داشت.

اعلان های مربوط به DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(12)

نحوه کاهش زمان DNS lookup برای وردپرس

عوامل زیادی در کندی DNS lookup نقش دارند. در ادامه چند روش برای کاهش زمان DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت شما، آورده شده است.

1. از یک ارائه دهنده سرور DNS سریع یا CDN استفاده کنید

استفاده از CDN یا DNS برای DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(13)

اولین قدم برای کاهش زمان پاسخگویی DNS lookup، استفاده از یک سرویس پرسرعت DNS یا CDN است. مانند شرکت های هاستینگ، چندین ارائه دهنده خدمات DNS نیز در دسترس هستند اما نحوه عملکرد همه آنها یکسان نیست.

اگر یک سرویس دهنده DNS معتبر پیدا کردید، می توانید برای کاهش DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت به آنها رجوع کنید. همچنین می توانید با استفاده از وب سایت های DNSPerf، DNS Speed Benchmark یا DNS Speed Test، سرعت آنها را مورد بررسی قرار دهید.

بررسی DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت از سایت های مختلف بررسی

تصویر(14)

از طرف دیگر، اگر قصد بررسی سرویس دهنده فعلی DNS خود را دارید، می‌توانید از DNS Speed Benchmark استفاده کنید تا زمان DNS lookup را در مناطق مختلف جهان، مشاهده نمایید.

تست از مکان های مختلف دنیا برای DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(15)

همچنین می توانید DNS lookup را با استفاده از یک شبکه توزیع محتوا (CDN) معتبر مانند Cloudflare، کاهش دهید. CDN سرویسی است که به عنوان یک واسط بین مرورگر و وب سایت شما قرار می گیرد. می‌توانید تا جای ممکن از آن برای کش کردن محتوای وب‌سایت خود استفاده کنید تا سایت شما بتواند از آن برای بارگذاری سریع صفحات، بهره ببرد.

2. از مزیت کش DNS استفاده کنید

از حافظه کش می توان برای به حداقل رساندن DNS lookup استفاده کرد زیرا با هر بار لود صفحه برای دفعات بعدی، به جستجوی کمتری نیاز است. کش DNS به عنوان حافظه ای که نام میزبان را برای مدت زمان مشخصی نگه می دارد، عمل می کند. هنگامی که مرورگر داده ای را درخواست می کند، به جای DNS lookup، حافظه کش نام میزبان را ارائه می دهد. از همین رو تنظیمات Time to Live یا  TTL را برای رکوردهای DNS خود تغییر دهید تا کش DNS فعال شود. زمان نگهداری کش DNS، توسط TTL تعیین می گردد.

مدت زمان نگهداری کش تمامی رکوردهای DNS، نباید یکسان باشد. برخی از مقادیر رایج عبارتند از:

  • رکوردهای CNAME: به مدت 24 ساعت
  • رکوردهای A و AAAA: پنج دقیقه تا یک ساعت
  • رکوردهای TXT: به مدت 12 ساعت
  • رکوردهای MX: به مدت 12 ساعت

رکوردهای A و AAAA باید روی زمان کمتری تنظیم شوند اما رکوردهای CNAME ،MX و TXT می توانند روی مقادیر بالاتری مانند 12 یا 24 ساعت، قرار گیرند. هنگام تنظیم کش DNS، به خاطر داشته باشید که مقادیر TTL معمولاً بر اساس ثانیه نشان داده می شوند.

3. راه اندازی DNS Prefetching

می‌توانید از طریق DNS Prefetching و با تنظیم اجرای DNS Lookup در پس‌زمینه، میزان تأخیر را کاهش دهید. Prefetching یا "پیش واکشی" به مرورگرها این امکان را می دهد تا DNS lookup را در پس‌زمینه اجرا کنند. وقتی کاربر یک صفحه را فراخوانی می کند، مرورگر "عناصر پیش واکشی" شده را درخواست می کند. این قابلیت معمولا برای لینک های موجود در محتوای شما استفاده می شود. می‌توانید آن را برای منابعی مانند Google Analytics، Font Awesome، Google Fonts و موارد دیگر، تنظیم کنید.

برای فعال کردن DNS Prefetching در سایت وردپرس خود، کد زیر را به هدر فایل های صفحات خود اضافه کنید:

<!-- DNS Prefetching -->
<link rel="dns-prefetch" href="//example1.com">
<link rel="dns-prefetch" href="//example2.com">

فراموش نکنید که "example1.com" و "example2.com" را با URL های مناسب جایگزین کنید. همچنین می توانید آدرس های بیشتری را نیز مشابه خطوط درج شده، اضافه نمایید.

4. Keep-Alive را فعال کنید

راه دیگر برای کاهش DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت، فعال کردن keep-alive است که به معنای فعال نگه داشتن ارتباط بین سرور و مرورگر، جهت دانلود فایل ها و منابع بیشتر به صورت همزمان می باشد. بدون آن فایل های منبع، تحت درخواست های جداگانه لود می شوند، حتی اگر چندین منبع از یک دامنه واحد وجود داشته باشند.

تمامی مرورگرهای اصلی، از keep-alive پشتیبانی می کنند که در اکثر موارد این مورد به طور پیش فرض روی آنها فعال می باشد. اگر غیرفعال است، می توانید آن را از طریق وب سرورهای Apache و Nginx فعال کنید یا از پشتیبانی هاست و سرور خود کمک بگیرید.

برای آپاچی (Apache)

در سرور آپاچی، باید کد زیر را در فایل htaccess. اضافه کنید:

<ifModule mod_headers.c>
Header set Connection keep-alive
</ifModule>

برای NGINX

برای فعال کردن keep-alive در سرور NGINX خود، ماژول هسته HTTP یا ngx_http_core_module را یافته، سپس خطی شبیه به keep-disable را جستجو نمایید و آن را با خط زیر جایگزین کنید:

keepalive_disable none;

5. تعداد Hostname ها را کاهش دهید

ساده ترین راه برای کاهش DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت، خلاص شدن از شر درخواست Hostname های مختلف است. وب سایت خود را از طریق یک ابزار تست سرعت مانند Google PageSpeed ​​Insights اجرا کنید. نتیجه، لیستی از Hostname ها و منابعی را نشان می دهد که هر کدام یک درخواست DNS دارند.

برای کاهش تعداد درخواست ها می توانید این لیست را بررسی کنید. به عنوان مثال، درخواست های خارجی برای موارد گرافیکی مانند دکمه آیکون شبکه اجتماعی نیاز به DNS lookup دارد. بنابراین، بررسی نمایید که آیا این منابع برای وب سایت شما ضروری هستند یا خیر.

6. میزبانی محلی منابع متفرقه

اگر بررسی Hostname ها نشان داد که چندین منبع خارجی ضروری هستند، سعی کنید آنها را به صورت محلی میزبانی نمایید. میزبانی محلی امکان کنترل بیشتر روی ذخیره و تحویل این منابع و همچنین حذف مرحله DNS lookup را فراهم می کند. فایل های موردنیاز خود را از هر جایی که در حال حاضر نگهداری می شوند دانلود کنید و آنها را در وب سرور یا CDN خود آپلود نمایید تا منابع را میزبانی کنند. در ادامه چند منبع متفرقه و متداول که باعث افزایش زمان DNS lookup می شوند، ذکر شده است.

فونت های متفرقه: Google Fonts یا Awesome Fonts

یکی از عوامل DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت مشکل فونت می باشد

تصویر(16)

فونت های خارجی مانند فونت های گوگل نیز یکی از سنگین ترین منابع برای دانلود هستند. برای دریافت فایل CSS از فونت های گوگل، باید یک درخواست DNS اضافی به fonts.googleapis.com ارسال کنید. سپس می توانید کوئری های بیشتری را به fonts.gstatic.com ارسال نمایید تا فایل های فونت را دریافت کنید.

وقتی به صورت محلی از آنها میزبانی نمایید، همه درخواست‌ها از یک دامنه یا CDN می‌آیند و به فایل CSS دیگری نیاز نخواهید داشت زیرا در فایل CSS قالب وردپرس شما قرار می‌گیرد.

گاهی اوقات توسعه دهندگان افزونه ها و قالب ها، Font Awesome را در سایت های وردپرس می گنجانند. با این حال، گاهی اوقات آنها به گونه ای اضافه می شوند که افزونه ای مانند CDN enabler به طور پیش فرض از کار می افتد و باعث می شود زمان بارگذاری سایت شما افزایش یابد. در این سناریو، توصیه می شود با توسعه‌دهنده تماس بگیرید و درباره لود آن از CDN سوال کنید.

یکی دیگر از اتفاقات رایج در Font Awesome این است که گاهی از BootstrapCDN پیش‌فرض (MaxCDN) لود می‌شود. در حالی که هیچ مشکلی ایجاد نمی کند اما یک کوئری DNS اضافه می کند که احتمالا به آن نیازی نخواهید داشت. برای جلوگیری از ارجاعات اضافی، ترجیحاً Font Awesome را از CDN خود لود نمایید.

میزبانی محلی Google Analytics

اسکریپت گوگل، به دلیل اینکه هدر حافظه کش HTTP آنها بسیار کوتاه تنظیم شده،  اخطار کش ایجاد می کند. وقتی خودتان آن را میزبانی کنید، هدرهای حافظه کش HTTP یا CDN شما، به طور خودکار اعمال می‌شود. به عبارت دیگر، کنترل کاملی بر کش اسکریپت خواهید داشت.

گوگل آنالیتیکس نه تنها یک ارجاع اضافی برای DNS در GTmetrix ایجاد می‌کند، بلکه خطای «Serve static assets with an efficient cache policy» را نیز تولید می نماید.

ایجاد خطای اضافه به وسیله گوگل آنالیتیکس و تاثیر بر DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(17)

خطا های مربوط به DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(18)

بارگذاری کند ویدیوها

این نوع درخواست های متفرقه، از طریق ویدیوهای مرتبط با سایت های دیگر (معمولاً YouTube یا Vimeo) ایجاد می شوند. می‌توانید با لود تدریجی ویدیوها و جایگزینی iframe با یک تصویر پیش نمایش، زمان لود ویدیو و DNS lookup را به طرز چشمگیری بهبود دهید. با استفاده از یک افزونه کش، می‌توانید تصویر بندانگشتی YouTube را به عنوان تصویر پیش‌نمایش تنظیم کنید که به شما اجازه لود تدریجی (lazy load) تصاویر و ویدیوها را می‌دهد.

7. لود جاوا اسکریپت را به تعویق بیندازید

به تعویق انداختن لود جاوا اسکریپت بهترین راه حل است، زیرا نیاز به دانش فنی ندارد. لزوماً سرعت DNS lookup را افزایش نمی دهد اما محتوای شما را بهینه می کند. در نتیجه، کاربران احساس می کنند که وب سایت شما سریعتر بارگذاری می شود. علاوه بر این، تأخیر در پردازش جاوا اسکریپت، اجازه می‌دهد تا ابتدا اطلاعات حیاتی لود شوند. همچنین می‌توانید از افزونه WP Rocket استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد لود جاوا اسکریپت را به تعویق بیندازید. با این حال، توجه داشته باشید که باید تمام اسکریپت‌های جاوا را بررسی و آنهایی را که نباید به تاخیر بیندازید، شناسایی نمایید.

8. از افزونه هایی که برای DNS lookup بالا معروف هستند اجتناب کنید

Hotjar، Leadpages، چت آنلاین و افزونه های دیگری که دارای اسکریپت های ردیابی هستند، در نهایت منجر به DNS lookup اضافی می شوند و معمولاً قابل رفع نیستند.

فهرست افزونه‌های رایج ضعیف را بررسی و در صورت امکان، از آنها اجتناب کنید. به جز افزونه هایی که زمان لود DNS lookup را افزایش می دهند، باید از افزونه هایی با منابع فشرده و فایل های جاوا اسکریپت یا CSS حجیم (مانند Elementor) نیز تا حد امکان استفاده نکنید.

صفحه سازها، اشتراک‌گذاری در شبکه های اجتماعی، آمار، نمونه کارها، اسلایدر، پشتیبان‌گیری، چت، تقویم، فرم تماس، پست مرتبط و افزونه هایی که اسکن‌ و فرآیندهای پی در پی را انجام می‌دهند، کندترین افزونه‌ها هستند. سایت های ووکامرس نیز ممکن است منابع فشرده زیادی داشته باشند.

نحوه شناسایی کندترین افزونه ها و قالب ها

معمولاً در یک وب سایت معمولی، 20 الی 30 افزونه نصب می شود. برخی از افزونه‌ها باعث می گردند که وب سایت به کندی لود شود، در حالی که برخی دیگر فرآیندهایی فشرده در پنل مدیریت ایجاد می کنند و استفاده از CPU را افزایش می‌دهند.Query Monitor یک ابزار عالی برای رفع اشکال وردپرس است. این ابزار اطلاعات زیادی را ارائه می دهد که می تواند به کاربران در شناسایی دلایل مشکلات سرعت و عملکرد، کمک کند.

پس از نصب، به بخش "Settings" افزونه Query Monitor سپس "Queries" و "Queries by Component" مراجعه نمایید. در این قسمت می توانید زمان لود تمامی افزونه هایی که نصب کرده اید را مشاهده کنید.

استفاده از افزونه برای حل DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت

تصویر(19)

همیشه به سراغ افزونه هایی بروید که توسط متخصصان ایجاد شده اند. این افزونه ها از استانداردهای کدنویسی وردپرس پیروی می کنند و نباید تأثیر مخربی بر سرعت و عملکرد سایت شما داشته باشند.

9. کاهش DNS Lookup با استفاده از افزونه های وردپرس

در حالی که روش‌های دستی برای کاهش موثرتر DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت توصیه می‌شوند، افزونه‌های مختلف وردپرس نیز می توانند به شما در به حداقل رساندن لود DNS lookup کمک کنند. توجه داشته باشید که افزونه‌ها نمی‌توانند تمام عناصر کاهش DNS lookup را پوشش دهند اما برخی از مراحل مانند میزبانی CDN و کش مرورگر را سریع‌تر و خودکار خواهند کرد.

نتیجه

کاهش DNS lookup و تاثیر آن بر سرعت لود سایت شما مهم است. به دلیل خدمات متفرقه فراوان، درخواست های خارجی بسیار افزایش می یابد و بازدیدکنندگان با تاخیر وب سایت شما را مشاهده خواهند کرد. شما می توانید با رعایت تمام مراحل بالا زمان DNS lookup را بسیار سریعتر کاهش دهید.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *