اگر نمی توانید تصویری در وردپرس آپلود کنید، بدون شک این سوال برای شما ایجاد خواهد شد که چه چیزی باعث ایجاد مشکل آپلود تصویر در وردپرس میشود و چگونه می بایست آن را رفع نمود. در این مواقع ممکن است خطای HTTP وردپرس یا خطای حجم فایل دریافت کنید.
خطاهای آپلود تصویر در وردپرس می توانند به طور غیرمنتظره یا در برخی موارد پس از ایجاد تغییر در سایت رخ دهند. در هر صورت، یافتن پاسخ این سوال که چرا نمی توان در وردپرس تصاویر یا ویدیوها را آپلود کرد، نیاز به کمی زمان و بررسی موارد مختلف دارد.
در این مقاله راه حل ها با توجه به خطاهایی که ممکن است دریافت شوند دسته بندی شده اند. این دسته بندی کمک می کند تا محتمل ترین راه حل را برای خطاهای خاصی که هنگام آپلود تصاویر با آن روبرو می شوید، شناسایی کنید.
چند نمونه مشکل آپلود تصویر در وردپرس و نحوه رفع آنها
1- زمانی که نمی توانید یک فایل خاص را آپلود کنید:
- اندازه تصویر را تغییر دهید
- نام تصویر را تغییر دهید
2- وقتی با خطای حجم فایل مواجه می شوید:
- محدودیت حجم آپلود فایل را افزایش دهید
3- وقتی نمی توانید آپلود کنید و گالری رسانه، تصاویر خالی را نشان می دهد یا اخیراً به میزبانی دیگری مهاجرت کرده اید:
- سطح دسترسی فایل های موجود در پوشه "uploads" اصلاح کنید
4- هنگامی که یک خطای HTTP دریافت می شود:
- مقدار memory limit وردپرس را افزایش دهید
- پردازشگر تصویر را طوری تنظیم کنید که از یک رشته پردازنده استفاده کند
5- راه حل های دیگر:
- از بارگذاری پیش فرض مرورگر استفاده کنید
- اگر از افزونه کش استفاده می کنید، کش را بروزرسانی نمایید
- افزونه ها را غیر فعال کنید
خطاهای رایج آپلود تصویر در وردپرس و نحوه رفع آنها
بر اساس تجربه، اگر در ابتدا درست تشخیص دهید که از کدام راه حل استفاده کنید، برخی از مشکلات آپلود تصویر در وردپرس، راحتتر حل میشوند. بنابراین راه حل ها بر اساس خطاهایی که ممکن است مشاهده کنید، دسته بندی شده اند.
با این حال، توجه داشته باشید که همه راهحلها میتوانند برای هر نوع خطایی کارساز باشند، بنابراین اگر راهحلهای توصیهشده مشکل را برطرف نکردند، مابقی راهحلها را امتحان کنید.
وقتی نمی توانید یک فایل خاص را آپلود کنید
اگر این مشکل صرفا در یک فایل مشاهده می شود اما بقیه به درستی آپلود می شوند، دو راه حل آسان برای رفع این مشکل وجود دارد.
سایز تصویر را تغییر دهید
در برخی موارد ممکن است یک فایل تصویری خاص به دلیل ابعاد خیلی بزرگ آپلود نشود. برای رفع این مشکل، اندازه تصویر را تغییر داده تا کوچکتر شود. می توانید این کار را با هر ویرایشگر تصویری انجام دهید یا حتی به عنوان راه حلی ساده تر، از ابزارهای آنلاین مانند Compressor.io یا tinypng.com برای رفع مشکل استفاده کنید.
نام تصویر را تغییر دهید
اگر نام فایل حاوی کاراکترهای خاص ($، *، &، # …) یا حروف تاکیدی (ñ، á، é …) است، نام فایل تصویر را تغییر دهید تا این کاراکترها حذف شوند. سپس تصویر را مجدد در وردپرس آپلود کنید.
وقتی با خطاهای حجم فایل مواجه می شوید
این خطا زمانی رخ میدهد که حجم تصویر موردنظر، بزرگتر از حد مجاز آپلود باشد.
محدودیت حجم آپلود فایل را افزایش دهید
برای افزایش محدودیت حداکثر حجم فایل آپلودی، در کنترل پنل Cpanel می توانید از آموزش زیر استفاده نمایید:
آموزش استفاده از ابزار MultiPHP INI Editor در cPanel
برای سرویس دایرکت ادمین نیز می توانید وارد پوشه public_html شده و قطعه کد زیر را به ابتدای فایل htaccess. اضافه نمایید، چنانچه فایل مذکور را پیدا نکردید می توانید شخصا آن را ایجاد کنید:
upload_max_filesize = 128M
post_max_size = 128M
max_execution_time = 300
نکته: قطعه کد فوق برای هاست های معمولی میهن وب هاست می باشد و اگر از هاست پربازدید استفاده می کنید، می توانید کد زیر را در فایل htaccess. اضافه نمایید.
upload_max_filesize = 1024M
post_max_size = 1024M
max_execution_time = 1000
این دستورات محدودیت حافظه وردپرس را افزایش می دهند و بعد از اعمال تغییرات احتمالا مشکل رفع شده و می توانید تصاویر خود را به راحتی آپلود کنید.
توجه داشته باشید که برخی از هاست ها از افزایش محدودیت حجم آپلود جلوگیری می کنند. چنانچه سعی کردید محدودیت را افزایش دهید و تنظیمات اعمال نمی شود، با رفتن به بخش "رسانه" سپس "افزودن" این مورد را بررسی کنید، در صورتی که تغییرات اعمال نشده، نیاز است از میزبان هاست خود بخواهید در صورت امکان این محدودیت را برای شما افزایش دهد.
وقتی نمی توانید آپلود کنید و گالری رسانه وردپرس تصاویر خالی را نشان می دهد یا اخیراً به میزبانی دیگری مهاجرت کرده اید:
اگر مشکل آپلود در رسانه وردپرس دارید و به جای دیدن تصاویر در گالری سایت، کادرهای خالی مانند تصویر زیر را مشاهده می کنید، احتمالاً مشکل از پوشه uploads شما می باشد.
تصویر(1)
برای رفع این مشکل، نیاز است مطمئن شوید که پوشه uploads دارای سطح دسترسی مناسب است.
سطح دسترسی پوشه uploads را اصلاح کنید
برای تنظیم سطح دسترسی صحیح پوشه، با استفاده از FTP به فایل های وردپرس خود دسترسی پیدا کنید.
جهت این مورد می توانید از طریق نرم افزار فایل زیلا طبق آموزش زیر اقدام نمایید:
سپس، پوشه "wp-content" را یافته و روی آن دوبار کلیک کنید.
تصویر(2)
در این مسیر، روی پوشه "uploads" کلیک راست کرده و "File Permissions" را انتخاب کنید.
تصویر(3)
مقدار عددی را روی 755 تنظیم نموده (شماره1) و "Recurse into subdirectories" را علامت بزنید (شماره2). سپس "Apply to Directories only" (شماره3) را انتخاب و روی "OK" (شماره4) کلیک کنید.
تصویر(4)
اکنون مجددا به کتابخانه رسانه خود مراجعه نموده و نحوه نمایش تصاویر در این بخش را بررسی نمایید. سپس سعی کنید فایلی را آپلود نمایید.
هنگام آپلود تصاویر با خطای HTTP وردپرس مواجه می شوید
خطای HTTP می تواند به دلیل مشکلات مختلفی رخ دهد که برخی از آنها در بالا بررسی شد. با این حال، یکی از دلایل محتمل آن به صورت زیر است:
مشکل memory limit وردپرس
برای حل مشکل آپلود تصویر در وردپرس، محدودیت حافظه (memory limit) را افزایش دهید. حافظه کم در وردپرس می تواند منجر به مشکلات زیادی شود. یکی از آنها آپلود نشدن تصاویر است که به شما خطای HTTP را نمایش می دهد. حافظه ای که در اینجا به آن اشاره شده است، برای اجرای برنامه ها روی سرور استفاده می شود و با حداکثر حجم آپلود فایلی که در بالا افزایش داده شده متفاوت است.
برای افزایش محدودیت حافظه در وردپرس، با استفاده از ftp به سایت خود دسترسی پیدا نموده و پوشه حاوی فایل های وردپرس را باز کنید. در این پوشه، فایل wp-config.php را یافته، آن را ویرایش و کد زیر را به آن اضافه نمایید:
define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '300M' )
نکته: قطعه کد فوق برای هاست های معمولی میهن وب هاست می باشد و اگر از هاست پربازدید استفاده می کنید، می توانید کد زیر را در فایل htaccess. اضافه نمایید.
define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '1000M' )
تصویر(5)
این قطعه کد محدودیت حافظه PHP را به 300 مگابایت افزایش می دهد و اگر دلیل خطا مربوط به memory limit باشد، خطای HTTP وردپرس را برطرف می کند.
برای محدودیت حافظه PHP، در کنترل پنل Cpanel می توانید از آموزش زیر نیز استفاده نمایید:
آموزش استفاده از ابزار MultiPHP INI Editor در cPanel
راه حل های دیگر برای رفع مشکل آپلود تصویر در وردپرس
در اینجا دو راه حل دیگر وجود دارد که می توانید امتحان کنید.
- از آپلود کننده مرورگر استفاده کنید
آپلود کننده مرورگر می تواند به شما در حل مشکل آپلود تصویر در وردپرس کمک کند. مراحل زیر را دنبال کنید تا به آن دسترسی پیدا نمایید.
پس از ورود به پیشخوان وردپرس، به منوی "رسانه" سپس "افزودن" مراجعه کنید.
بعد از آن، روی "بارگذار مرورگر" کلیک کرده و تصویر موردنظر را آپلود نمایید.
تصویر(6)
- اگر از افزونه کش استفاده می نمایید، کش را پاک کنید
برخی از کاربران وردپرس توانسته اند این مشکل را با پاک کردن حافظه کش افزونه کشینگ خود، به سادگی برطرف کنند. اگر از افزونه کش استفاده می کنید، این راه حل را نیز بررسی نمایید.
- افزونه ها را غیر فعال کنید
در برخی موارد، می توانید افزونه های فعال در وردپرس را غیرفعال نمائید، اگر مشکل رفع شد می بایست در مرحله بعد همه افزونه ها را فعال و سپس بصورت تک تک غیرفعال کنید تا افزونه ای که باعث اختلال در سایت شده است را شناسایی کرده و برای رفع مشکل اقدام نمایید.
نتیجه گیری در مورد مشکل آپلود تصویر در وردپرس
راه حل های ارائه شده در این مقاله، نحوه رفع مشکل آپلود تصویر در وردپرس را شرح داده اند. با این حال، گاهی اوقات تشخیص و رفع مشکل آپلود تصویر در وردپرس دشوار می باشد.
اگر هنوز نمی توانید تصاویر را در کتابخانه رسانه وردپرس آپلود کنید، ممکن است به کمک یک متخصص نیاز داشته باشید. همچنین می توانید با میزبانی هاست خود تماس بگیرید. ممکن است تنظیماتی از سمت سرور وجود داشته باشد که بتواند به رفع مشکل کمک کند. اگر این مشکل را با استفاده از روش هایی غیر از موارد ذکر شده در این مقاله برطرف کرده اید، لطفاً آنها را در بخش نظرات با کاربران دیگر به اشتراک بگذارید.