سئو ووکامرس و افزایش فروش سایت
مقالات تخصصی IT و هاستینگ

سئو ووکامرس: راهنمای کامل افزایش رتبه و فروش سایت

با افزایش فروشگاه های اینترنتی سئو ووکامرس نیز مورد توجه قرار گرفته است. در صورتی که قصد دارید از طریق موتورهای جستجو ترافیک ارگانیک برای فروشگاه ووکامرس خود جذب کنید، ضروری است فرآیند سئو را در سایت آغاز نمایید.
شاید این موضوع در نگاه نخست جذاب به نظر برسد اما اکثر صاحبان فروشگاه‌های ووکامرس درک درستی از سئو ندارند و نتوانسته اند نتیجه مطلوبی از آن کسب کنند. در این راهنما، با روش‌هایی آشنا خواهید شد که به کمک آنها می‌توان سئوی سایت را بهبود بخشید، جایگاه بهتری در نتایج موتورهای جستجو کسب کرد و نهایتا فروش را افزایش داد.

سئو ووکامرس

تصویر(1)

درک مفهوم سئو

نخست باید توجه داشت که سئو مخفف عبارت Search Engine Optimization (بهینه‌سازی برای موتور جستجو) است و به مجموعه اقداماتی گفته می‌شود که با هدف بهینه‌سازی سایت جهت نمایش در رتبه های بالاتر صفحات نتایج موتورهای جستجو مخصوصا صفحه نخست، برای کلمات کلیدی هدف انجام می‌گیرد.

اما چند نکته دیگر نیز وجود دارد که باید درباره سئو بدانید:

  • مشاهده نتایج سئو، به زمان نیاز دارد. بسته به رقابت‌پذیری حوزه کاری شما، ممکن است از چند ماه تا چند سال طول بکشد که بازده سرمایه‌گذاری خود را مشاهده کنید. 
  • سئو یک فرآیند مداوم است که گاهی با آزمون و خطای زیاد همراه می باشد تا مشخص شود چه چیزی برای سایت شما مناسب است. همچنین الگوریتم‌های موتورهای جستجو دائماً در حال تغییر هستند و آنچه قبلاً مؤثر بود، ممکن است اکنون کارایی نداشته باشد.

به همین دلیل، یادگیری مداوم و تست راهکارهای جدید برای فروشگاه شما و سئوی ووکامرس، می‌تواند در بلندمدت نتایج بهتری همراه داشته باشد. سئو یک استراتژی بازاریابی بلندمدت است. در ادامه آموزش سئو ووکامرس ارائه خواهد شد.

۱. تنظیم لینک‌های دائمی (Permalinks) محصولات 

یکی از نخستین اقداماتی که باید انجام دهید، تنظیم صحیح لینک‌های دائمی (Permalinks) برای محصولات است تا ساختار URL آن بتواند به بهبود سئوی سایت کمک کند. در فرآیند تنظیم لینک‌های دائمی، فروشگاه‌های ووکامرس با دو گزینه مواجه هستند:

  • لینک‌های دائمی مربوط به پست‌ها و صفحات
  • لینک‌های دائمی مربوط به صفحات محصولات

لازم است برای سئو ووکامرس تنظیمات هر دو دسته را به درستی پیکربندی کنید. بدین منظور، می‌توانید وارد مسیر «تنظیمات ← پیوندهای یکتا» در پیشخوان وردپرس خود شوید و با اسکرول به پایین، گزینه‌های صفحات محصول را مشاهده کنید. انتخاب ساختار URL مناسب بر عهده شما است اما در نظر گرفتن ساختار کلی سایت هنگام انجام این کار، می‌تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد (در ادامه این مطلب، به تفصیل درباره آن توضیح داده خواهد شد). به همین دلیل، استفاده از ساختار «shop/product-category» توصیه می‌شود.

۲. نصب یک افزونه سئو ووکامرس

برای بهینه سازی سئو ووکامرس، استفاده از افزونه‌های سئو الزامی نیست اما این افزونه‌ها می‌توانند بسیار سودمند باشند؛ زیرا امکان کنترل دقیق‌تر برخی جنبه های کلیدی سئو سایت را فراهم می‌سازند که شامل موارد زیر می‌شود:

افزونه سئو ووکامرس

تصویر(2)

در حال حاضر، افزونه‌های متعددی برای سئو وردپرس وجود دارند. اگرچه اغلب این افزونه‌ها ابزارهای پایه موردنیاز برای سئو ووکامرس را ارائه می‌دهند اما جهت دسترسی به امکانات پیشرفته و اختصاصی ووکامرس، معمولاً نسخه‌های پولی نیاز خواهد بود. از جمله بهترین افزونه‌های موجود می‌توان به Yoast SEO، All in One SEO و The SEO Framework اشاره کرد.
پس از نصب افزونه سئوی ووکامرس موردنظر، لازم است مراحل پیکربندی اولیه را تکمیل کنید تا گزینه‌های سئوی بیشتری برای فروشگاه شما فعال شود.

۳. افزایش سرعت بارگذاری سایت 

در حالت پایه، وردپرس و ووکامرس از نظر سرعت بارگذاری عملکرد قابل قبولی دارند اما با افزودن قالب‌های مختلف، افزونه‌ها و محتوای بیشتر به سایت، ممکن است متوجه کاهش سرعت بارگذاری شوید. به دلیل تأثیر مستقیم سرعت سایت روی تجربه کاربری که یکی از عوامل مهم در رتبه بندی نتایج جستجو است، باید اطمینان حاصل کنید که فروشگاه شما با سرعت مناسبی بارگذاری می‌شود.

اما چگونه می‌توان زمان بارگذاری سایت را بهینه‌سازی کرد؟ در گام نخست، لازم است عملکرد فعلی سایت خود را ارزیابی نمایید. ابزارهایی مانند Google PageSpeed Insights و Uptrends Speed Tool برای این منظور مناسب هستند زیرا سرعت بارگذاری را در دستگاه‌های موبایل و دسکتاپ تحلیل می‌کنند.
پس از دستیابی به یک معیار اولیه، می‌توانید فرآیند بهینه‌سازی را آغاز کنید. برخی اقدامات مؤثر در این مسیر عبارتند از:

روش‌های متعددی برای افزایش سرعت بارگذاری فروشگاه ووکامرس وجود دارد اما توصیه می‌شود فرآیند بهینه‌سازی را به صورت مرحله‌ای انجام دهید. ابتدا یک مرحله را پیاده‌سازی کرده و پس از بررسی تأثیر آن، سراغ مرحله بعدی بروید. این روند را تا دستیابی به سرعت مطلوب ادامه دهید. همچنین توجه داشته باشید که در حین اعمال تغییرات، عملکرد بخش فرانت‌اند (Frontend) سایت حفظ شود زیرا برخی تنظیمات بهینه‌سازی ممکن است باعث ایجاد اختلال در ظاهر یا عملکرد فروشگاه شوند.

۴. ایجاد ساختار سایت برای سئو ووکامرس

شما باید ساختاری مشخص و هدفمند برای فروشگاه ووکامرس خود ایجاد کنید. این کار نه‌تنها برای سئو مزایای قابل‌توجهی به همراه دارد بلکه تجربه کاربری مشتریان را نیز بهبود می‌بخشد.

ساختار سلسله مراتبی برای سئو ووکامرس

تصویر(3)

زمان طراحی ساختار سایت، گزینه‌های متعددی پیش‌رو دارید اما یکی از رایج‌ترین و در عین حال مؤثرترین آنها برای فروشگاه‌های تجارت الکترونیک، ساختار سلسله‌مراتبی است. در این نوع ساختار، بالاترین سطح مربوط به صفحه اصلی است و در سطح دوم، صفحات دسته‌بندی اصلی و وبلاگ جای می‌گیرند. در ادامه، سطح سوم شامل صفحات محصولات یا پست‌های وبلاگ خواهد بود، البته در صورت لزوم، می‌توان یک سطح اضافی از زیرمجموعه‌ها یا دسته‌های فرعی نیز تعریف کرد.

با این حال، توصیه می‌شود از ایجاد زیرمجموعه‌های زیاد، پرهیز گردد زیرا ساختار پیچیده می‌تواند باعث سردرگمی کاربران شود. از دیدگاه سئو ووکامرس، چنین ساختاری به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا درک بهتری از روابط میان صفحات و محصولات به دست آورند. این موضوع فرآیند خزیدن (Crawling) را برای موتورهای جستجو تسهیل کرده و همین ویژگی است که نقش مهم ساختار پیوندهای یکتا (Permalinks) را آشکار می‌سازد.

ساختار آدرس "https://example.com/shop/product-category/sample-product"، به موتورهای جستجو نشان می‌دهد که یک محصول خاص به چه دسته‌ای تعلق دارد و با چه محصولات دیگری مرتبط است.

۵. تحقیق کلمات کلیدی 

چهار نکته نخست، به شدت با سئوی فنی در ارتباط هستند، در حالی که نکات بعدی بیشتر به سئوی داخلی (On-Page SEO) مربوط می‌شوند. این فرآیند با تحقیق کلمات کلیدی آغاز می‌گردد؛ یعنی شناسایی کلمات یا عباراتی که تمایل دارید وب‌سایت شما بر اساس آنها رتبه کسب کند.

در زمان جستجوی این کلمات کلیدی، باید موارد زیر را مدنظر قرار دهید:

  • افراد چه عباراتی را جستجو می‌کنند.
  • تعداد دفعاتی که این جستجوها انجام می‌شوند.
  • رقبای شما چه کسانی هستند.
  • چه کلمات کلیدی مرتبطی وجود دارند که امکان کسب رتبه برای آنها نیز فراهم باشد.

این تحلیل باید برای تمامی صفحات اصلی وب‌سایت، از جمله صفحات محصولات، دسته‌بندی‌ها و پست‌های وبلاگ، انجام گیرد. البته لازم به ذکر است که تحقیق کلمات کلیدی برای هر نوع صفحه، با توجه به هدف رتبه بندی آن، تفاوت‌هایی خواهد داشت.

همچنین باید اطمینان حاصل کنید محتوای صفحات شما با نیت کاربری که جستجو را انجام داده است، هم‌راستا باشد. برای انجام تحقیق کلمات کلیدی، ابزارهای رایگان متعددی مانند Google Keyword Planner یا گزینه های غیررایگانی نظیر Ahrefs و Semrush در دسترس قرار دارند. اگرچه هیچ‌یک از این ابزارها کامل نیستند اما در صورتی که شیوه استفاده صحیح از آنها را یاد بگیرید، می‌توانند بسیار مفید باشند.

۶. بهینه‌سازی عنوان محصول برای سئو ووکامرس

جهت استفاده از کلمات کلیدی و سئو محصولات در ووکامرس، با عنوان محصول شروع نمایید زیرا مهمترین سرتیتر در صفحه است و باید کلمه کلیدی اصلی خود را در آن وارد کنید. 

سئو محصولات در ووکامرس

تصویر(4)

همچنین بهتر است کلمه کلیدی اصلی خود را نزدیک یا در ابتدای عنوان محصول قرار دهید زیرا به موتورهای جستجو کمک می‌کند تا بدانند این کلمه مهم است. در عین حال، نباید عنوان محصول خود را صرفا برای موتورهای جستجو بنویسید زیرا این کاربران واقعی هستند که در نهایت تصمیم به کلیک روی نتایج SERP می‌گیرند. بنابراین آن را به صورت طبیعی بنویسید تا کاربران را برای کلیک کردن، ترغیب کند.

۷. نوشتن توضیحات محصول اصلی 

بخشی دیگر از سئو محصولات در ووکامرس، نوشتن توضیحات محصول اصلی است. توضیحات محصول، بزرگ‌ترین بخش محتوایی در صفحه مربوطه به شمار می‌رود و لازم است از این بخش بیشترین بهره را ببرید.
یکی از موثرترین روش‌ها برای این کار، نگارش یک توضیح مفصل درباره محصول است که شامل کلمات کلیدی اصلی و فرعی مدنظر شما باشد؛ کلماتی که می‌خواهید صفحه بر اساس آنها در نتایج جستجو رتبه کسب کند.
با این حال، نباید کلمات کلیدی را به صورت افراطی و غیرطبیعی در متن جای دهید بلکه می بایست متنی بنویسید که خواندن آن برای کاربر آسان و طبیعی باشد و این نکته را نیز همواره در نظر داشته باشید که توضیحات، بخشی از استراتژی فروش شما محسوب می‌شوند.
وظیفه اصلی توضیحات محصول آن است که مخاطب را به کلیک روی دکمه خرید و تبدیل شدن به یک مشتری واقعی ترغیب کند؛ بنابراین لازم است زمانی را به یادگیری نحوه نگارش توضیحات متقاعدکننده برای محصولات، اختصاص دهید.

با داشتن ووکامرس، نسبت به بسیاری دیگر از پلتفرم‌های تجارت الکترونیک، یک مزیت رقابتی خواهید داشت زیرا این پلتفرم یکی از معدود سیستم‌هایی است که امکان درج دو نوع توضیح برای محصول را فراهم می‌سازد:

  • توضیح کوتاه: در نسخه دسکتاپ کنار تصویر محصول و نسخه موبایل دقیقاً زیر تصویر قرار می‌گیرد.
  • توضیح بلند: در پایین تصویر محصول، پس از توضیح کوتاه و درون موبایل زیر دکمه خرید نمایش داده می‌شود.

استفاده از هر دو مورد برای سئو محصولات در ووکامرس توصیه می‌گردد زیرا توضیح کوتاه برای ارائه یک پیشنهاد فروش مختصر، تأثیرگذار و حاوی اطلاعات ضروری بسیار مناسب است، در حالی که توضیح بلند، امکان ارائه اطلاعات کامل‌تر درباره محصول، از جمله پاسخ به سؤالات متداول و رفع نگرانی‌ها یا موانع ذهنی مشتریان احتمالی را فراهم می‌سازد.

۸. افزودن نظرات محصول

این موضوع از چنان اهمیتی برخوردار است که شایسته اختصاص یک بخش مجزا تلقی می‌شود؛ زیرا نظرات کاربران می‌توانند تأثیر قابل‌توجهی بر سئو ووکامرس و فروشگاه اینترنتی شما داشته باشند، به ویژه زمانی که این نظرات توسط مشتریان واقعی نوشته شده باشند و توسط داده‌های ساختار‌یافته (Schema Markup) نیز پشتیبانی شوند.

با رعایت این شرایط، احتمال نمایش نظرات در نتایج جستجوی گوگل (SERP) افزایش خواهد یافت. این امر موجب می‌شود صفحات محصولات شما در جایگاه‌های بالاتری قرار گیرند زیرا از نگاه موتورهای جستجو، وجود نظرات مثبت به منزله سیگنالی قدرتمند در اثبات کیفیت بالای محصول تلقی می‌گردد.

بهینه سازی سئو ووکامرس

تصویر(5)

علاوه بر بهبود جایگاه در نتایج جستجو، نظرات کاربران می‌توانند نرخ کلیک (CTR) و همچنین نرخ تبدیل (Conversion Rate) را افزایش دهند زیرا به عنوان نوعی اثبات اجتماعی (Social Proof) عمل می‌کنند. طبق آمار، ۹۸ درصد از خریداران آنلاین بر این باور هستند که نظرات سایر کاربران نقش مؤثری در تصمیم‌گیری آنها برای خرید ایفا می‌کند؛ بنابراین نباید از اهمیت این نظرات در بهینه سازی سئو ووکامرس غافل شد.

در نتیجه، می بایست مشتریان خود را به ثبت نظر درباره محصولات تشویق کنید و تمامی این نظرات، اعم از مثبت یا منفی را منتشر نمایید. حتی نظرات منفی نیز می‌توانند سودمند واقع شوند زیرا نشانه‌ای از شفافیت عملکرد شما به شمار می‌آیند و فرصتی برای پاسخ‌گویی به دغدغه‌ها و نگرانی‌های مشتریان در اختیار شما قرار می‌دهند.

۹. افزودن توضیحات به صفحات دسته‌بندی 

یکی از عناصر کلیدی در بهینه سازی سئو ووکامرس و فروشگاه‌های تجارت الکترونیک، صفحات دسته‌بندی محصولات هستند. بسیاری از مدیران فروشگاه‌های ووکامرس به بهینه‌سازی این صفحات که می‌توانند فرصتی طلایی برای شما فراهم آورند، توجهی نمی‌کنند.

صفحات دسته‌بندی محصولات معمولاً برای عبارات جستجوی عمومی‌تر، شانس کسب رتبه بالاتری دارند. عباراتی نظیر «دوچرخه کوهستان پسرانه» یا «کیف مجلسی زنانه» نمونه‌هایی از این جستجوها به شمار می‌روند که به جای تمرکز بر یک محصول مشخص، نشان‌دهنده تمایل کاربر جهت بررسی گزینه‌های متعدد هستند.

خوشبختانه ووکامرس به صورت پیش‌فرض امکان افزودن توضیحات برای صفحات دسته‌بندی را در اختیار شما قرار می‌دهد. در بخش ساخت یا ویرایش یک دسته‌بندی، کادری برای وارد کردن توضیحات وجود دارد که محتوای آن معمولاً در بالای فهرست محصولات نمایش داده می‌شود. با این حال، در صورتی‌که قصد داشته باشید تجربه کاربری را بهبود ببخشید، می‌توانید با اعمال تغییراتی جزئی در کد قالب (Theme)، محل نمایش این توضیحات را به پایین فهرست محصولات منتقل کنید تا ضمن حفظ محتوای دسته‌بندی، مزاحم روند خرید کاربران نیز نباشد.

۱۰. بهینه‌سازی تصاویر 

تصاویر، بخشی جدایی‌ناپذیر و اساسی برای هر فروشگاه ووکامرس به شمار می‌روند اما برای بهره‌برداری کامل از ظرفیت آنها در سئو، باید دو روش نام‌گذاری صحیح فایل تصویر و افزودن تگ Alt، جهت بهینه‌سازی استفاده شود.

فرآیند نام‌گذاری تصویر، پیش از بارگذاری آن در فروشگاه ووکامرس انجام می‌گیرد. در این مرحله، به ویژه برای تصاویر کلیدی نظیر تصویر اصلی محصول، ضروری است که نام فایل، کلمه کلیدی اصلی صفحه را شامل شود و در صورت امکان، با عنوان صفحه نیز مطابقت داشته باشد. افزودن تگ Alt، پس از آپلود تصویر در سایت انجام می‌شود. این تگ برای توصیف محتوای تصویر کاربرد دارد و به موتورهای جستجو جهت درک موضوع تصویر کمک می‌کند. همچنین در تجربه کاربری افراد نابینا که از صفحه‌خوان‌ها استفاده می‌کنند، نقش مهمی ایفا می‌نماید.

در حالت ایده‌آل، لازم است تمامی تصاویر وب‌سایت، از جمله لوگو، تصاویر محصولات و تصاویر مرتبط با مطالب وبلاگ، بهینه‌سازی شوند. این اقدام موجب می‌گردد موتورهای جستجو بتوانند صفحات سایت را بهتر درک کنند و هرچه درک آنها دقیق‌تر باشد، احتمال نمایش صفحات شما در نتایج جستجو (SERP) نیز افزایش خواهد یافت.

۱۱. ایجاد URLهای سازگار با سئو (SEO-Friendly)

یکی از اقدامات مهم در بهینه سازی سئو ووکامرس ایجاد URL های سازگار با سئو، می باشد. پس از تنظیم پیوندهای یکتا (Permalinks)، ووکامرس عملکرد نسبتاً مطلوبی در تولید خودکار URL های SEO-Friendly دارد زیرا این آدرس‌ها معمولاً بر اساس عنوان صفحه ایجاد می‌شوند. با این حال، در برخی شرایط ممکن است لازم باشد URL را به صورت دستی ویرایش کنید تا از منظر سئو، مؤثرتر و کاربردی‌تر شود. برای مثال، آدرس اینترنتی مانند example.com/woocommerce-seo حاوی تعداد نکات موجود در محتوای صفحه نیست.

علت این انتخاب، احتمال اضافه شدن نکات بیشتر در آینده و تغییر عنوان است اما اگر URL ثابت باقی بماند، ناهماهنگی میان عنوان و آدرس صفحه به وجود می‌آید. توسط ساخت دستی URL، از محتوای خود در برابر چنین تغییراتی محافظت نمایید تا نیازی به تغییر آدرس در آینده نباشد. همین رویکرد را برای صفحات فروشگاه خود نیز باید در پیش بگیرید. همچنین توصیه می‌شود که کلمه کلیدی اصلی را در URL درج نمایید. این کار موجب حفظ انسجام محتوای صفحه می‌شود و درک موضوع آن را برای موتورهای جستجو آسان‌تر می‌سازد.

۱۲. از وبلاگ خود استفاده کنید 

با داشتن ووکامرس برای راه‌اندازی فروشگاه تجارت الکترونیک خود، به یکی از قدرتمندترین پلتفرم‌های وبلاگ‌نویسی جهان، یعنی وردپرس نیز دسترسی خواهید داشت. چنانچه قصد دارید در زمینه سئوی ووکامرس خود به صورت جدی فعالیت کنید، ضروری است که از این قابلیت نهایت بهره را ببرید.

افزودن یک وبلاگ به فروشگاه اینترنتی، مزایای زیر را همراه دارد:

  • جذب مخاطبان گسترده‌تر
  • افزایش اعتبار و اعتماد به وب‌سایت
  • کمک به رشد فروش
  • ایجاد جریان‌های درآمدی مکمل

بنابراین، داشتن یک وبلاگ می‌تواند بسیار سودمند واقع شود، مشروط بر آنکه زمانی را به یادگیری اصول وبلاگ‌نویسی و انتخاب موضوعات مناسب برای تولید محتوا اختصاص دهید تا بتوانید بیشترین بهره‌برداری ممکن را از این ابزار ارزشمند به عمل آورید.

۱۳. لینک‌دهی داخلی 

یکی از ساده‌ترین اما در عین حال مؤثرترین روش‌ها برای بهینه سازی سئو ووکامرس، لینک‌دهی داخلی به صفحات مختلف سایت است. اگر یک وبلاگ فعال و هدفمند نیز در سایت خود داشته باشید، این روش می‌تواند به یک تاکتیک بسیار قدرتمند در حوزه سئو تبدیل شود.

دلیل اهمیت لینک‌دهی داخلی آن است که این اقدام چند مزیت کلیدی برای بهبود سئو ووکامرس به دنبال دارد:

  • فرآیند خزش (Crawling) سایت توسط موتورهای جستجو را تسهیل می‌کند.
  • اعتبار صفحات (Link Juice) را از یک بخش سایت به بخش دیگر منتقل می‌نماید.

هر صفحه در وب‌سایت شما، نزد موتورهای جستجو میزان اعتبار مشخصی دارد و هنگامی‌ که به صفحه‌ای دیگر در همان سایت لینک داده می‌شود، در واقع به موتور جستجو اعلام می‌کنید که این صفحه مقصد، یک منبع مرتبط و ارزشمند به شمار می‌رود.

در یک فروشگاه ووکامرس، صفحات متعددی مانند صفحه محصولات، دسته‌بندی‌ها و مقالات وبلاگ وجود دارد که می‌توان به آنها لینک داد اما هنگام اجرای استراتژی لینک‌دهی داخلی، لازم است به ارتباط موضوعی بین صفحات توجه کنید. برای مثال، اگر در حال نگارش راهنمایی برای پیاده‌روی مبتدیان هستید، منطقی است که به سایر پست‌های مرتبط با پیاده‌روی، دسته‌بندی‌ها و محصولات مربوطه، لینک داده شود. در مقابل، لینک دادن به محتوای "موج‌سواری" یا "اسکی" که بی‌ارتباط با موضوع اصلی هستند، توصیه نمی‌گردد.

۱۴. بک‌لینک‌ها

تمامی نکاتی که تاکنون مورد بررسی قرار گرفتند در بهبود سئوی وب‌سایت نقش دارند اما آنچه که بیشترین تأثیر را خواهد داشت، دریافت بک‌لینک‌های باکیفیت از وب‌سایت‌های معتبر می باشد. موتورهای جستجو، وجود بک‌لینک‌های معتبر را به منزله نشانه‌ای از اعتبار وب‌سایت و کیفیت محتوای آن در نظر می‌گیرند. به همین دلیل، سایت‌هایی که دارای بک‌لینک های قدرتمندتری هستند، معمولاً در نتایج جستجو جایگاه بالاتری نسبت به سایت‌های فاقد چنین لینک‌هایی دارند.

کسب این نوع بک‌لینک‌ها ممکن است با چالش‌هایی همراه باشد اما راهکارهایی نیز برای انجام آن وجود دارد، از جمله:

  • انتشار پست مهمان در وب‌سایت‌های معتبر
  • معرفی خود به عنوان منبع برای روزنامه‌نگاران
  • شرکت در مصاحبه های تخصصی
  • حضور در پادکست‌های مرتبط با حوزه کاری

روش‌های گوناگونی برای دریافت بک‌لینک به فروشگاه ووکامرس شما وجود دارد اما نکته کلیدی آن است که این لینک‌ها باید از وب‌سایت‌های دارای اعتبار دامنه بالا، مرتبط و متنی به دست آیند. برای بررسی میزان اعتبار یک دامنه، می‌توان از ابزارهایی مانند Moz یا Ahrefs استفاده کرد. در نهایت، همواره باید کیفیت را بر کمیت ترجیح دهید زیرا در زمینه بک‌لینک‌ها، چند لینک معتبر و مرتبط، تأثیر بیشتری نسبت به تعداد زیادی لینک ضعیف و غیرمرتبط خواهد داشت.

نتیجه‌گیری

در این مقاله 14 راهکار کاربردی برای بهینه سازی سئو ووکامرس ارائه شده است. با اجرای برخی یا تمامی این راهکارها، می‌توان انتظار بهبود رتبه فروشگاه در نتایج جستجو را داشت اما باید توجه کرد که هیچ تضمینی در این زمینه وجود ندارد زیرا پیش‌بینی دقیق رفتار موتورهای جستجو امری غیرممکن است.

یکی از مزایای برجسته ووکامرس، طراحی آن بر پایه وردپرس است؛ پلتفرمی که به عنوان یکی از برترین گزینه‌ها برای بهینه‌سازی سئو شناخته می‌شود.

با این وجود، در حوزه سئو دو عامل اصلی نقش تعیین‌کننده‌ای دارند که تولید محتوای باکیفیت و کسب بک‌لینک از وب‌سایت‌های معتبر است. این دو عنصر بیشترین تأثیر را بر رتبه سایت دارند. البته، عوامل جزئی‌تر نیز می‌توانند اثرگذار باشند و گاه همین نکات کوچک تفاوت میان رتبه اول و دوم در نتایج جستجو را رقم می‌زنند.

بنابراین، با ایجاد یک استراتژی سئو و پیاده‌سازی آن در فروشگاه خود، شروع به ایجاد تغییرات کنید. همچنین روی اقدامات انجام شده نظارت داشته باشید تا نتیجه کار خود را ارزیابی نمایید.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *