دستورات جستجوی پیشرفته در گوگل به شما کمک می کنند تا در هنگام جست و جو، به نتایج دقیق تر، خاص تر و کارآمدتر برسید. در این نوع جست و جو همانند گذشته در نوار سرچ گوگل عبارت خود را وارد می نمایید اما علاوه بر آن، دستوراتی نیز استفاده می شوند که منظور شما را هدفمند تر می سازند. با استفاده از این دستورات، می توانید تا 90% محتواهایی که ارتباط کمتری با موضوع مورد نظر شما دارند را فیلتر کنید.
در این مقاله فهرست کاملی از دستورات پیشرفته و پایه جست و جو و همچنین موارد استفاده از آنها به همراه دستورات منسوخ شده لیست شده اند اما پیشنهاد می شود پیش از آغاز مطالعه، حتما مقاله دیگری که پیشتر تهیه شده را در مورد تکنیک های جست و جوی گوگل، مطالعه نمایید.
به عنوان مثال در تصویر زیر ابتدا کلمه SEO جست و جو و در حدود 4 میلیارد نتیجه نمایش داده شده است.
تصویر(1)
اما با استفاده از دستور allintitle به گوگل اعلام می شود که تنها محتواهایی را نمایش دهد که در عنوان خود از کلمه SEO استفاده کرده اند، لذا با استفاده از دستور یاد شده و طبق تصویر زیر، نتایج مرتبط به 9 میلیون کاهش یافته است. این ویژگی سطح قدرت و دقت دستور های جستجوی گوگل را نمایش داده و نشان می دهد که چرا باید از آنها استفاده کرد.
تصویر(2)
چگونه با استفاده از دستور های جستجو به هدف خود برسید؟
این مقاله به طور کامل تاکتیکهای پیشرفته، چرایی استفاده از فرامین و نمونههایی از جستجوی پیشرفته برای بهبود Google-fu را پوشش میدهد.
Google-fu چیست؟
به توانایی جست و جوی موفقیت آمیز در موتور های جست و جو و پیدا نمودن جواب درست، کاربردی و یافتن راه حل برای مشکلات فنی به صورت آنلاین، Google-fu گفته می شود. البته جست و جوی کلمه کلیدی مناسب، به خودی خود Google-fu نامیده نمی شود بلکه در این مهارت معمولا برای رسیدن به پاسخ، باید مجموعه ای از جست و جو های موازی و تدریجی صورت گیرد، همچنین باید از کوئری های اضافی و منحرف کننده صرف نظر نمود تا به نتیجه مورد نظر رسید.
دستور های جستجوی پیشرفته گوگل
همانطور که پیشتر نیز بیان شد این دستور ها به منظور رسیدن به نتیجه کارآمد و دلخواه مورد استفاده قرار می گیرند و در هنگام جستجو با استفاده از عبارات و دستورات پیشرفته می توانید نتایج ارائه شده را محدود نمایید تا به نتیجه مد نظر خود برسید. این نکته را به خاطر بسپارید که بین نماد یا دستورات و عبارت جستجوی خود فاصله قرار ندهید.
در ادامه این دستورات بررسی خواهند شد.
Site: این دستور جستجوی پیشرفته در گوگل شما را به یک سایت محدود می کند. توجه نمایید هیچ فاصله ای بین دستور site و دامنه وجود ندارد.
مثال: site:example.com
اگر می خواهید مطالب سایت را در مورد موضوع خاصی مرور نمایید، دستور site را با یک عبارت مانند زیر سرچ کنید:
مثال: site:example.com learn wordpress
این دستور، وبسایت example.com را به دنبال مطالبی در مورد learn wordpress جستجو میکند.
با استفاده site:example.com، می توانید یک جستجوی کلی در سایت example انجام دهید و به سرعت بررسی کنید که آیا صفحات ایندکس شده با پایگاه داده سایت مطابقت دارند یا خیر.
اما طی هشدار های گوگل نباید از این دستور برای ممیزی استفاده شود زیرا نتایج را به یک وب سایت خاص محدود می کند. با این دستور خاص لزوما تمام صفحات مرتبط با عبارت مورد جست و جو نیز نمایش داده نمی شود. این دستور بیشتر برای وبمستر هایی کاربرد دارد که تمایل به بررسی و تحلیل ایندکس شدن صفحات سایت دارند.
موارد استفاده:
- یافتن چندین صفحه مرتبط از یک وب سایت
- یافتن محتوای تکراری داخلی و سایر خطاهای SEO
- یافتن فرصت های لینک سازی در یک وب سایت (مثلا یک سایت صنعتی در یک پست مقایسه ای به جز محصول و سایت شما، رقبا و محصولات آنها را بررسی نموده است.)
source: این دستور به شما امکان می دهد منبع خاصی را در Google پیدا کنید. (اگر مجبور باشید هنگام نوشتن اخبار به منابع خبری خاص استناد نمایید، این قابلیت می تواند مفید باشد)
تصویر(3)
موارد استفاده:
- استخراج اخبار از سایت های معتبر.
- استخراج نقل قول ها و نکات مهم برای جذاب نمودن محتوا.
مثال: cpanel source:mihanwebhost.com
intext: به گوگل اعلام می کند تا نتایجی را ارائه دهد که عبارت مورد نظر در متن سایت استفاده شده باشد. توجه نمایید اگر کلمه مورد جست و جو در متن نباشد و مثلا در عنوان استفاده شده باشد در نتیجه بازگردانده نخواهد شد و تقریبا شبیه جست و جوی معمولی گوگل عمل می نماید و کاربرد خاصی ندارد اما در این لیست ارائه شده تا تفاوت های آن با دستور «allintext» مقایسه شود.
مثال: intext: هاست سی پنل میهن وب هاست
allintext: این دستور جستجوی پیشرفته در گوگل به طور کلی همانند دستور intext می باشد اما تمامی عبارت جست و جو شده باید در متن اصلی وجود داشته باشد تا در نتایج گوگل ارائه شود. به نوعی همانند علامت "" برای هر کلمه عمل می کند.
موارد استفاده:
- یافتن نقل و قول ها
- اجباری نمودن نتایج دقیق برای کلمات کلیدی طولانی
مثال: allintext:تخفیف نوروزی هاست لینوکسی
intitle: به گوگل اعلام می کند که شما تنها نتایجی را می خواهید که در آن صفحات، عبارت مورد جستجو در تگ عنوان متا قرار داشته باشد. این دستور به شما کمک می کند تا دریابید چند صفحه یک عبارت خاص را هدف قرار می دهند.
موارد استفاده:
- بررسی سطوح رقابتی کلمات کلیدی
- یافتن فرصت های بک لینک
مثال: intitle: شرکت هاستینگ با دیتاسنتر اختصاصی
allintitle: این دستور تقریباً مشابه intitle است اما عبارت مد نظر را در کلمات کلیدی طولانی و در متا تگ عنوان(در تصویر زیر مشخص شده است)، جستجو و نتایج را ارائه می نماید. به عنوان مثال اگر شما محصولی را در سایت فروشگاهی خود فروختید، میتوانید از این دستور برای یافتن وبسایتهای دیگری که محصولی با همان عنوان دارند، استفاده کنید. این روش سریعترین و آسانترین راه برای شناسایی رقبای مستقیم شما است.
تصویر(4)
موارد استفاده:
- یافتن رقبای مستقیم
- سنجش سطح محتوای نمایش داده شده برای یک کلمه کلیدی طولانی
مثال: allintitle: میهن وب هاست
inurl:
با استفاده از این دستور جستجوی پیشرفته در گوگل فقط نتایجی را ارائه میدهد که کلمات جستجو شده در URL آنها گنجانده شده باشد. inurl اغلب حجم جستجو را به شدت کاهش می دهد و می تواند برای یافتن رقبای مستقیم مفید باشد.
تصویر(5)
در این مثال تنها URL هایی نمایش داده شده، که در آن mihanwebhost وجود دارد و به این ترتیب شبکه های اجتماعی، سایت و … مربوط به میهن وب هاست در صفحه اول جست و جو ارائه شده است.
موارد استفاده:
- یافتن رقبای مستقیم
- فیلتر نمودن نتایج بد
- یافتن فرصت های بک لینک
مثال: inurl:mihanwebhost
allinurl: این دستور یک نسخه جامع تر از inurl است که پیشتر در مورد آن صحبت شد. با دستور جستجوی allinurl، همه کلمات موجود در عبارت جستجو شده، باید در URL موجود باشند.
به عنوان مثال، دستور inurl:mihanwebhost cpanel ممکن است نتایج را با URLهایی مانند https://my.mihanwebhost.com/managedhost.php هم ارائه کند، همانطور که مشاهده می نمایید در این لینک اشاره مستقیمی به cpanel نشده است در صورتی که اگر از allinurl:mihanwebhost cpanel استفاده نمایید نتایج دقیق تری مانند https://my.mihanwebhost.com/laravel-cpanel-host.php به دست خواهید آورید. به خاطر داشته باشید که برای عبارات جستجوی طولانی، اغلب تعداد انگشت شمار و بعضا نیز هیچ نتیجه ای ارائه نخواهد شد.
تصویر(6)
موارد استفاده:
- فیلتر نمودن نتایج بی ربط برای موضوعات محبوب
مثال: allinurl:mihanwebhost cpanel
Filetype: این دستور به گوگل اعلام می کند که در نتایج فقط یک نوع فایل خاص را که مشخص کرده اید، ارائه دهد. زمانی که در حال تحقیق هستید و اغلب به دنبال فرمت هایی نظیر PDF یا سایر فایلها می باشید، این دستور می تواند مفید باشد.
تصویر(7)
موارد استفاده:
- یافتن تحقیقات اصلی، آمار و مطالعات در مورد یک موضوع خاص
مثال: linux host filetype:pdf
related: دستوری است که به شما کمک می کند تا سایت های مرتبط با یک URL مشخص را پیدا کنید. استفاده از آن نشان می دهد که گوگل چگونه سایت شما و رقبایتان را رتبه بندی می کند.
به عنوان مثال، اگر نگاهی به نتایج میهن وب هاست بیندازید، نتایج مرتبط با مجموعه میهن وب هاست، نظیر شبکه های اجتماعی که در آن فعال است و … ارائه می شود.
تصویر(8)
موارد استفاده:
- یافتن رقبا
- یافتن و درک نمودن الگوریتم دسته بندی و رتبه بندی گوگل
مثال: related: میهن وب هاست
(AROUND (X
با این دستور می توانید نتایج را به صفحاتی محدود نمایید که حاوی تعداد X مورد از کلمه جستجو شده هستند. به عنوان مثال شما می توانید با استفاده از این دستور صفحاتی که از کلمه میهن وب هاست به تعداد 10 بار استفاده نموده اند را بیابید و می تواند برای یافتن نقل قول ها و متن آهنگ هایی که کاملاً به خاطر نمی آورید بسیار مفید باشد. گوگل در مواجهه با این دستور تنها کلمات مورد جست و جوی شما را ارائه نمی دهد بلکه عباراتی را که فکر می کند به دنبال آن هستید، پررنگ می کند. (توجه: این دستور نتایج تا حداکثر X مورد محدود می کند، نه فقط X مورد.)
تصویر(9)
موارد استفاده:
- یافتن نقل قول هایی که به طور کامل به خاطر ندارید.
- یافتن بیانیههای رسمی/مطالعات موردی/تحقیقاتی
مثال: هاست around(10) mihanwebhost
دستور های جستجوی پایه
با استفاده از دستور های پایه ای جستجوی Google، می توانید نتایج ارائه شده را فیلتر نموده و به نتیجه دلخواه خود نزدیک تر شوید.
"" (نقل قول)
زمانی که شما عبارت موردنظر خود را در نقل قول قرار دهید، گوگل جستجو و تطبیق دقیق آن عبارت را آغاز می کند. کلمات دقیقا به ترتیبی که شما جست و جو نموده اید ارائه می گردند و از ارائه کلمات موجود در عبارت به صورت تکی، مترادف ها و کلمات مرتبط دیگر جلوگیری می شود. مثلا شما به جای شعار شرکت میهن وب هاست که شروع تحقق یک رویاست می باشد اگر کلمه رویا را سرچ نمایید تنها در رابطه با رویا نتایج را ارائه داده و دیگر همانند دستور قبل با آن رفتار نمی شود و حتی مترادف رویا یا هم معنی آن را در نتایج ارائه نمی دهد.
تصویر(10)
مثال: شروع تحقق یک رویاست
این جمله شعار میهن وب هاست می باشد. در این مثال و با استفاده از نقل و قول، گوگل عینا نتایج مرتبط با شعار میهن وب هاست را ارائه می دهد.
AND
Google با استفاده از این دستور نتایج مربوط به هر کدام یا همه کلماتی که در قسمت جستجو تایپ کرده اید را ارائه می کند، البته گوگل به صورت پیشفرض منظور کاربر از جستجوی یک یا چند کلمه را به درستی تشخیص می دهد و در بیشتر مواقع AND را در نظر نمی گیرد.
مثال: هاست AND دامنه
در این مثال نتایج هر دو عبارت یعنی هاست و دامنه ارائه می شود.
-
خط فاصله یا منها به شما کمک می کند کلمات را از کوئری های جستجوی خود حذف کنید. به عنوان مثال، میتوانید «هاست های لینوکسی» را جستجو نمایید اما اگر نمیخواهید از دایرکت ادمین نتیجه ای بگیرید، می توانید نتایج «دایرکت ادمین» را با یک خط تیره حذف کنید.
مثال: هاست های لینوکسی -دایرکت ادمین
*
دستور ستاره به گوگل اطلاع می دهد که جای خالی را پر کند. این بدان معنی است که بین دو عبارت مورد جست و جوی شما اگر نتایج دیگر هم قرار دارد، ارائه کند. این دستور مشابه (AROUND(X اما پیشرفتهتر است و حداکثر طول یک عبارت را مشخص نمیکند. این مورد نیز مانند (AROUND(X می تواند برای یافتن نقل قول ها و عبارات، مفید باشد.
مثال: هاست لینوکس * میهن وب هاست
تصویر(11)
()
پرانتز، عبارات یا دستورات جستجو را برای کمک به ساختار جستجوی پیشرفته، گروه بندی می کنند.
مثال: allinurl: هاست (ایران OR آلمان OR کانادا).
دستورات OR یا |
دستور OR یا | (pipe) در واقع جستجوها را ترکیب می کند. این دستور به Google میگوید که شما به دنبال هر یک از این عبارات هستید و نتیجه ای که مربوط به حداقل یکی از آن عبارات باشد در نتایج گوگل ارائه می شود. استفاده از پرانتز مانند مثال بالا نیز می تواند همین مورد را انجام دهد اما ضروری نیست.
مثال: هاست سی پنل OR دایرکت ادمین
دستور $ یا €
این دستور به شما کمک می کند تا محصولات را بر اساس قیمت جستجو کنید. همچنین می توانید برای قیمت های ریالی به جای علائم نام برده شده، از ریال استفاده نمایید.
مثال: هاست های لینوکسی 200$ یا هاست سی پنل 2000000 ریال
Year..Year
قرار دادن دو نقطه بین دو سال، یک دستور جستجو برای نتایجی که در محدوده آن سال قرار دارند می باشد و به گوگل اطلاع می دهد تا بین این دو سال نتایج مربوط به عبارت جست و جو شده را ارائه دهد. این مورد با سالهای شمسی و میلادی عمل می کند و مشکلی از این جهت وجود ندارد.
مثال: هاست های لینوکس سی پنل ایران 2018..2020
رویدادها در طول زمان فراز و نشیب دارند. اگر میخواهید جست و جوی شما محدود به یک بازه زمانی خاص باشد، دستور جستجوی پیشرفته Year..Year می تواند برای شما مفید باشد.
جستجوی تصویری پیشرفته گوگل
استفاده از تصاویر جذاب در کنار محتوای شما، می تواند آهنگ و لحن مقالات شما را تعیین کند. تصاویر روش دیگری از اطلاع رسانی هستند و حتی ممکن است کلیک های بیشتری را در کانال های اجتماعی به دنبال داشته باشد.
در ادامه نکاتی برای یافتن تصاویر خاص در جستجوی تصویر گوگل، جمع آوری شده است.
محتوای دستوری Google
گوگل محتوای دستوری را همانند دستورات جستجو در نظر می گیرد اما آنها با محتوا یا عملکرد خود گوگل، در تعامل هستند و لزوماً برای یک جستجوی اینترنتی استفاده نمی شوند. (مانند Weather: Tehran)
- Define:
- Cache:
- Weather:
- Stocks:
- Map:
- Movie:
- In / To
این دستورات ممکن است برای اهداف تحقیقاتی مفید نباشند اما برای داشتن درک جامع از جستجوی گوگل مفید است.
کارهای عملی بیشتری که می توانید با دستورات جستجو انجام دهید
با سرعت بیشتری رقابت پذیری کلمات کلیدی طولانی را ارزیابی کنید
لازم است بدانید طبق بررسی انجام شده بیش از 50 درصد جستجوها شامل 3 کلمه یا بیشتر هستند.
تصویر(12)
60 درصد از جستجوهای گوگل برای کوئری هایی انجام می شود که حتی در بین 1 میلیارد جست و جوی برتر نیز قرار ندارند، در واقع بیش از نیمی از جست و جو های گوگل، جزء جست و جو های پر تکرار نیستند.
این نشان دهنده اهمیت کلمات کلیدی طولانی است. یافتن و سرمایه گذاری روی کلمات کلیدی طولانی، می تواند کلید موفقیت شما در سئو باشد.
هنگامی که به کلمات کلیدی طولانی فکر می کنید، به طور کامل آن کلمه کلیدی و سایت هایی که دارای رتبه بالایی هستند را بررسی نمایید. Google با دستور allintitle، ارزیابی رقابت عبارات خاص را ساده تر می کند.
به عنوان مثال، فرض کنید یک ایده برای محتوای جدید دارید و می خواهید عبارت میهن وب هاست را هدف قرار دهید. شما می توانید به سرعت جستجو را با دستور allintitle انجام دهید.
تصویر(13)
جستجوی گوگل مانند مثال بالا می تواند یک شاخص مفید برای تعیین کلمات کلیدی مناسب، قبل از استفاده در محتوا باشد.
اگر به دنبال درک کامل تری در مورد معیارهای رقابتی هستید، ابزارهای عبارات کلیدی، مانند SpyFu را امتحان کنید که در آن دستورات ویژه به صورت ابزار تعبیه شده است. همچنین برای آشنایی با ابزار های مختلف این حوزه اینجا کلیک نمایید.
به عنوان مثال، تایپ یک دامنه در نوار جستجوی Keyword Research که در بالای سایت قرار دارد همانند یک دستور جستجو برای پیدا نمودن کلماتی که دامنه برای آن رتبه گرفته است عمل می نماید. این یک گام ساده اما موثر می باشد که به شما کمک میکند تا نتایج را همانند یک دستور جستجوی پیشرفته در گوگل، مشاهده کنید.
تصویر(14)
آمار و پژوهش های بیشتری برای تقویت محتوای خود بیابید
76.7 میلیون قطعه محتوا تنها در ماه فوریه (بهمن تا اسفند 1400) در وبلاگ WordPress.com منتشر شد. این تعداد بیش از 2.7 میلیون در روز است و تنها مربوط به یک سایت می باشد.
تصویر(15)
این آمار ساده، مهمترین نکته تولید محتوا، یعنی تعداد زیاد آنها را به شما نشان می دهد. این تعداد زیاد کاربران را گیج می کند. اعتماد کاربران به مطالب آنلاین از سال 2015 تا 2018 به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. از 31 درصدی که صراحتاً به همه مطالب در سال 2015 اعتقاد داشتند، به 19 درصد در سال 2018 کاهش یافته است.
بعضی از سایتها بازدید های جعلی یا مشکوک دارند که بر کل وب تأثیر منفی گذاشته است. نرخ پرش برای بسیاری از سایت ها در حال افزایش است زیرا جلب اعتماد و توجه کاربران، روز به روز سخت تر می شود. اما اگر می خواهید به SERP گوگل یا همان صفحه اول برسید، باید نرخ پرش را کاهش دهید و لازم است بدانید که نرخ پرش در 3 نتیجه برتر گوگل، کمتر از 45٪ می باشد. توجه نمایید محتوای موجود در اینترنت بسیار زیاد بوده و مردم از اطلاعات جعلی و طولانی، رنج می برند و به محتوای اینترنتی اعتماد کمتری دارند.
آمار ارائه شده از یک منبع معتبر
می توانید از سایت های معتبر برای دریافت آمار استفاده نمایید تا محتوایتان را ارتقا دهید. گوگل انجام این کار را برای هر موضوعی توصیه و تسهیل می کند. هنگام جستجوی آمار، سایت قابل اعتمادی را که می خواهید منبع تحقیق در آن باشد، مشخص کنید.
تصویر(16)
حتی می توانید با استفاده از براکت ها و علامت | در چندین منبع به طور همزمان جستجو نمایید.
تصویر(17)
استفاده از این دستور جستجوی پیشرفته در گوگل، به شما امکان می دهد ترکیبی از تحقیق و منبع مورد نظر خود را پیدا کنید. آمار به تنهایی کافی نیست اما یک آمار قابل اعتماد و جالب می تواند به ارتقای محتوای شما کمک کند.
خطاهای مشخص و مشکلات سئو را بیابید
طی مطالعات اخیر در مورد سئو، 175 میلیون وب سایت بررسی و 300 میلیون خطا در سایت ها پیدا شده است. تقریباً 10٪ از آنها با محتوای تکراری یا canonical tags مشکل داشتند. اکثر وب سایت ها دارای خطاهای سئو هستند، حتی با افزایش هزینه های سئو و بازاریابی محتوا، این خطاها کاهش نیافته است.
با وجود اینکه HTTPS یک فاکتور رتبهبندی رسمی می باشد، با استفاده از دستور inurl:https- صفحات HTTP را می توان پیدا نمود. گاهی اوقات حتی با اختصاص بودجه زیاد هم می توان اینگونه خطاها را مشاهده نمود.
وقتی شرکتهای بزرگتر تیمهای تولید محتوای جداگانهای در بخشهای مختلف دارند، هماهنگی و اطمینان از اینکه همه چیز درست رعایت شده است دشوار می باشد.
یکی از گامهای آسانی که میتوانید برای یافتن و اصلاح صفحات ناامن بردارید، استفاده از فرمان جستجوی site:example.com -inurl:https است.
این دقیقاً همان چیزی است که به سرعت یک صفحه HTTP را می توانید در سایت خود پیدا و اصلاح نمایید.
موارد متداول عبارت اند از:
- توضیحات محصول
- مطالعات موردی که در صفحات متعدد استفاده شده اند.
- در صفحات مختلف با استفاده از CTA یا Call to Action (به صورت تحت الفظی اقدام به عمل گفته می شود اما به مواردی که منجر به انجام کاری شود گفته می شود) با محتوای طولانی کاربرد دارد.
تصویر(18)
اگر با مشتریانی کار می کنید که تعداد محتوای بالایی دارند یا سایت های فروشگاهی بزرگی هستند، انجام این نوع بررسی ها به طور منظم بسیار مهم است. حتی میتوانید به اعضای تیم غیر SEO آموزش دهید که از دستورات جستجوی Google برای انجام این نوع آزمایشها استفاده کنند. به این ترتیب می توانید به طور موثر مشکلات را بررسی و سئوی سایت خود را به طور کلی بهبود ببخشید.
بک لینک و فرصت های تولید محتوا را پیدا کنید
بک لینک های با کیفیت بالا هنوز هم یکی از قابل اعتمادترین فاکتورهای رتبه بندی هستند. طی یک مطالعه در سال 2018، بک لینک های بیشتر، همچنان اصلی ترین عامل کسب رتبه های بالاتر در مقایسه با هر عامل دیگری می باشند.
تصویر(19)
برخی از ترکیبات پیشرفته دستورات، می توانند سرعت جستجوی شما را به طرز چشمگیری افزایش دهند. اگر دستوراتintitle را با inurl ترکیب نمایید می توانید تقریبا 100٪ نتایج غیر مرتبط را فیلتر نموده و صفحات منبع یا لینک مورد نیاز خود را پیدا کنید.
توجه: دستورات allin به خوبی با هم کار نمی کنند و به نوعی تداخل دارند و توصیه می شود این دستورات را ادغام نکنید.
تصویر(20)
همچنین میتوانید به سرعت سایتهای معتبری را پیدا کنید که پستهای بررسی یا مقایسه ای ایجاد کرده اند و شامل خدمات یا محصول شما نمی شوند. این کار را می توان با استفاده از ترکیب OR و حذف نام های تجاری خود با علامت "-" (خط تیره) انجام داد.
به عنوان مثال: هاست های ایران (سی پنل OR دایرکت ادمین) -پلسک.
تصویر(21)
در مثال بالا، این عبارت به یک مدیریت سایت در حوزه هاست های سی پنل و دایرکت ایران کمک می کند تا به سرعت فرصت ها را در حوزه هاستینگ شناسایی نماید. البته دستور site نیز در اینجا مفید است، زیرا می توانید بررسی کنید که آیا شرکت های هاستینگ هنوز هاست سی پنل یا دایرکت ادمین را پوشش می دهند یا خیر.
دستور های جستجوی منسوخ شده
در ادامه دستور های جستجوی منسوخ و غیرفعال، لیست شده است.
Link: operator
سئوکاران با تجربه این دستور را به یاد می آورند. در گذشته، میتوانستید از عملگر «link» برای پیدا کردن صفحاتی که به یک URL مشخص لینک داده بودند، استفاده کنید. گوگل به طور رسمی این دستور را در سال 2017 متوقف کرد.
سایر دستورات جستجوی منسوخ شده:
- +
- ~
- inpostauthor:
- allinpostauthor:
- inposttitle:
- اطلاعات:
- daterange
- phonebook:
- #
- blogurl:
- inanchor:
- allinanchor:
- loc:placename
- Location:
نتیجه گیری:
گوگل همچنان پادشاه بلامنازع موتورهای جستجو است. (91.94٪ سهم بازار جهانی تا دسامبر 2021.)
دانستن اینکه گوگل چگونه کار می کند و چگونه می توانید رتبه بهتری در SERP های گوگل کسب کنید، ویژگی است که 99% سئو کاران به دنبال آن هستند. گوگل به طور مداوم روی دستورات و الگوریتم های جدید کار می کند و پروژه های قدیمی را کنار می گذارد. توجه نمایید دستورات ارائه شده در این مقاله، قطعا برای مدت طولانی باقی نخواهند ماند و گوگل دیر یا زود دستورات و الگوریتم های جست و جو را تغییر خواهد داد. گوگل معمولا دستورات جستجویی که به ندرت مورد استفاده قرار میگیرند، از رده خارج میکند. بنابراین مطمئن شوید که از دستورات بروز استفاده می کنید.