اشتباهات رایج در استفاده از Push notifications وب و موبایل
مقالات تخصصی IT و هاستینگ

6 اشتباه بزرگ در زمان استفاده از Push notifications وب و موبایل + نحوه رفع آنها

امروزه در دنیای دیجیتال، ترغیب افراد برای کلیک کردن روی پیام های بازاریابی و تعامل با آنها، به طور فزاینده ای چالش برانگیز شده است. پوش نوتیفیکیشن‌ها یا Push notifications وب و موبایل یک ابزار بازاریابی همه‌کاره هستند که می‌توانند جهت افزایش ترافیک و تعامل با سایت، به شما کمک کنند. با این حال، پوش نوتیفیکیشن ها تنها زمانی برای کسب و کار شما مفید خواهند بود که به درستی ارسال شده باشند. در ادامه، اشتباهات رایجی که تیم های بازاریابی هنگام مدیریت کمپین های پوش نوتیفیکیشن مرتکب می شوند و نحوه تصحیح آنها، آورده شده است.

Push notifications وب و موبایل برای افزایش ترافیک استفاده می شوند.

تصویر(1)

1. عدم دسته بندی کاربران

دسته بندی مناسب کاربران، یکی از مولفه‌های ضروری در فعالیت‌های بازاریابی از جمله کمپین های Push notifications وب و موبایل است. عدم موفقیت در ارزیابی، گروه‌بندی و دسته‌بندی مخاطبان هدف، موجب می‌شود تا امکان ارسال پیام‌های مناسب برای جلب نظر مشتریان در مراحل مختلف بازاریابی را نداشته باشید. عدم دسته‌بندی مخاطبان برای ارسال پیام های مناسب، مخصوصا در پوش نوتیفیکیشن‌های موبایل، منجر به انصراف کاربران از مشاهده آنها می‌شود.

شناخت مخاطبان هدف خود، ضرورت دارد. آنها را بر اساس رفتارهای انجام شده در سایت، تجزیه و تحلیل نموده و به گروه های مختلف تقسیم کنید. این اقدامات ممکن است شامل خواندن مطلبی از بلاگ، مشاهده یک محصول خاص، تماشای ویدیوها یا عضویت در خبرنامه باشد. از انواع دیگر تقسیم بندی‌ها، می توان به جغرافیایی، جمعیتی و اجتماعی اشاره کرد.

با فناوری بازاریابی پوش نوتیفیکیشن ها، می توانید بخش های مختلفی از داده های خود را ردیابی کنید. از ابزارهایی مانند فیلتر مشخصات، نام‌های مستعار و تگ‌ها برای درگیر کردن مخاطبان با پیام‌های پوش نوتیفیکیشن مرتبط، استفاده نمایید. به طور کلی، تعاملات و فعالیت های مربوط به برند خود را تجزیه و تحلیل نموده و آنها را با استراتژی های پوش نوتیفیکیشن خود هماهنگ کنید.

نمونه یک Push notifications وب و موبایل

تصویر(2)

2. ارسال پیام های عمومی غیر اختصاصی

Push notifications وب و موبایل که بدون تحقیق و بررسی کامل مشتری ارسال می شوند، موجب کاهش نرخ کلیک و تعامل می‌شوند. امروزه کاربران به پیام های بازاریابی اختصاصی و مرتبط، اهمیت بیشتری می دهند. این موضوع نشان می دهد که شما نیازهای آنها را درک کرده اید. همچنین می‌توانید با ارائه بروزرسانی‌های جدید، اطلاعات و تخفیف ها، در وقت کاربران صرفه‌جویی کرده و نظر آنها را جلب کنید.

Push notifications وب و موبایل به صرفه جویی در وقت نیز کمک می نماید.

تصویر(3)

3. عدم برنامه ریزی و خودکارسازی Push notifications وب و موبایل

عدم برنامه ریزی و خودکارسازی پوش نوتیفیکیشن، یک اشتباه بزرگ برای کمپین های بازاریابی است. استفاده از زمان‌بندی در پوش نوتیفیکیشن ها یا هر کانال ارتباطی بازاریابی دیگر، یک جنبه حیاتی محسوب می شود. اگر زمان‌بندی اشتباهی انجام دهید، حتی بهترین پیام‌ها نیز مورد توجه قرار نخواهند گرفت. اطمینان حاصل کنید که مشخصات مشترک یا مشتری خود را جمع آوری کرده اید.

از داده‌های به دست آمده، برای شناسایی منطقه زمانی کاربران (در نقاط مختلف جهان)، فعالیت‌های روزانه و ساعت‌هایی که بیشتر فعال هستند، استفاده کنید. انجام این کار، شما را قادر می سازد تا با استفاده از یک نرم افزار اتوماسیون بازاریابی، برای ارسال خودکار پوش نوتیفیکیشن‌های خود در تاریخ ها و زمان های مناسب، برنامه ریزی کنید.

برنامه ریزی برای زمان انتشار Push notifications وب و موبایل 

تصویر(4)

4. عدم استفاده از یک Call-to-Action واضح

دامنه توجه اکثر کاربران برای هر اعلانی که در رایانه یا گوشی موبایل خود دریافت می کنند، فقط چند ثانیه است. اگر پوش نوتیفیکیشن حاوی یک CTA واضح نباشد، احتمالاً پیام‌های شما نادیده گرفته می‌شوند. پیام‌های پوش نوتیفیکیشن به شما امکان می‌دهند تا متن محدودی را ارسال نمایید و باید از آن نهایت استفاده را ببرید. عبارات و کلمات صحیح را برای CTA نوتیفیکیشن ها به کار بگیرید و از اصطلاحات و کلمات طولانی، اجتناب نمایید. با توجه به اینکه برای متن محدودیت وجود دارد، استفاده از تصاویری که منظور شما را به خوبی منتقل کنند، عالی هستند. این موضوع، موجب جلب توجه کاربر شده و نرخ پاسخگویی (response rates) بهتری را به همراه خواهد داشت.

Push notifications وب و موبایل و استفاده از CTA

تصویر(5)

5. انتخاب صفحات فرود نامناسب در Push notifications وب و موبایل

صفحه‌ای که مشتریان خود را به آنجا می فرستید، یکی از ارکان مهم کمپین پوش نوتیفیکیشن است. صفحه فرود باید حاوی اطلاعات مهمی باشد که از قبل برای آن تحقیق و برنامه ریزی کرده اید. فرض کنید می خواهید به مشتریان خود در مورد تخفیفی جذاب در یک دسته خاص از محصولات، اطلاع رسانی نمایید. وقتی مشتریان شما روی CTA موجود در پوش نوتیفیکیشن کلیک می کنند، به صفحه اصلی سایت هدایت می شوند.

سناریوی بالا به وضوح یک تجربه کاربری نامناسب را نشان می‌دهد. زیرا مخاطبان شما نمی‌توانند پیشنهاد شگفت‌انگیزی که توجه آنها را جلب کرده است، در سایت مشاهده کنند. در نتیجه، ترافیک، فروش یا حتی مشترکین احتمالی خود را از دست می دهید. اطمینان حاصل کنید که صفحات فرود مناسب را برای پیام های پوش نوتیفیکیشن خود تنظیم کرده اید.

Push notifications وب و موبایل و لندینگ Page

تصویر(6)

6. عدم ردیابی معیارهای کلیدی

بیشتر موفقیت‌های کمپین‌های Push notifications وب و موبایل، از تجربیاتی که در گذشته کسب کرده اید، سرچشمه می‌گیرند. عدم ردیابی معیارهای کلیدی و بهینه سازی نامناسب، منجر به شکست در کمپین می شود. نظارت دقیق بر شاخص های کلیدی عملکرد، برای شناسایی کاستی‌ها و مشکلات در کمپین و اصلاح کمپین های آینده، بسیار مهم است. پارامترهای لازم برای موفقیت در کمپین ها را جهت تعیین میزان اثربخشی استراتژی‌های پوش نوتیفیکیشن، تعریف کنید. برخی از معیارهای مهمی که باید برای اندازه‌گیری بازگشت سرمایه کمپین استفاده نمایید، عبارتند از:

  • نرخ بازدید
  • نرخ کلیک یا CTR
  • نرخ retention: در بازاریابی و مدیریت محصول، نرخ retention یا ماندگاری، به درصد مشتریانی اطلاق می‌شود که در یک بازه زمانی معین به خرید محصول ادامه می‌دهند.
  • نرخ opt-in: کاربرانی که به صورت داوطلبانه اجازه می‌دهند تا برای مقاصد خاص، مانند تبلیغات و بازاریابی، از اعلان ها مطلع شوند.
  • نرخ لغو اشتراک
  • نرخ تبدیل
  • عملکرد وب سایت

از آمار مربوط به بازدیدها، کلیک‌ها، تعاملات و مشارکت کلی کاربران، برای تدوین استراتژی‌های پوش نوتیفیکیشن، استفاده کنید. اطمینان حاصل نمایید که تست A/B را برای متغیرهای مختلف مانند جمله بندی، شخصی سازی، تصاویر و زمان بندی، انجام می دهید.

Push notifications وب و موبایل و ردیابی معیارها

تصویر(7)

نتیجه

به طور کلی، Push notifications وب و موبایل، تبدیل به یک کانال بازاریابی موثر برای جذب مخاطبان هدف شده‌اند. این اعلان ها، به‌ویژه زمانی که به صورت خودکار ارسال می شوند، در طول خرید یک مسیر ارتباطی مستقیم با مشتریان ایجاد می‌کنند.

دریافت اطلاعات، بروزرسانی‌ها، پیشنهادات و تخفیفات مرتبط با مشتریان از طریق پوش نوتیفیکیشن های خودکار، در حال تبدیل شدن به امری ضروری است. استفاده از نرم‌افزار اتوماسیون بازاریابی برای تقویت استراتژی پوش نوتیفیکیشن، به شما امکان می‌دهد تا در زمان و اقدامات موردنیاز، صرفه‌جویی نمایید. همچنین می توانید کاربران جدید و غیرفعال را جذب کنید، نرخ تبدیل را افزایش دهید و با تسهیل تعامل مداوم کاربر و دریافت بازخوردهای  ارزشمند، مشتریان را حفظ نمایید.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *