61 نکته برای بهبود رتبه سئو وردپرس و افزایش ترافیک ارگانیک (قسمت چهارم)
مقاله

61 نکته برای بهبود رتبه سئو وردپرس و افزایش ترافیک ارگانیک (قسمت چهارم)

همانطور که در بخش سوم این مقاله مطالعه نمودید، به طور کلی 23 نکته کاربردی جهت بهبود رتبه سئو مورد بررسی قرار گرفته شد. در ادامه با نکات دیگری در این زمینه آشنا می شوید.

26. بررسی نمایید آیا گوگل می تواند صفحات شما را بخزد؟

خزیدن، کلید ایندکس شدن و ایندکس شدن کلید رتبه بندی است. اگر گوگل نتواند صفحات شما را بخزد، صفحات ایندکس نشده و در نتایج جستجو نشان داده نمی شوند. خوشبختانه، ابزار URL Inspection در سرچ کنسول گوگل، می تواند در این زمینه کمک کند. زیرا به شما امکان بررسی اینکه صفحات به درستی خزیده و ایندکس شده اند را می دهد. این بخش، جزئیاتی را ارائه می‌کند، از جمله اینکه:

  • Google چگونه برای اولین بار URL را کشف کرده است.
  • آخرین بار چه زمانی خزش انجام شده است.
  •  canonical تنظیم شده از سمت کاربر و canonical تشخیص داده شده از سمت گوگل، چه چیزی بوده است.

برای بررسی یک صفحه، URL را در کادر جستجوی موجود در بالای صفحه وارد کنید.

نکات کاربردی برای بهبود رتبه سئو

تصویر(1)

27. برای بهبود رتبه سئو آنچه را که گوگل خزیده، بررسی کنید

می‌توانید نسخه HTML یک صفحه ایندکس شده توسط Google را بررسی نمایید که به شما امکان بررسی صحت ایندکس محتوا و لینک ها را می دهد. کافی است روی "VIEW CRAWLED PAGE" کلیک نموده تا نسخه HTML را مشاهده کنید، سپس آن را در یک ویرایشگر متن کپی نموده یا از یک ابزار جستجو برای بررسی محتوا یا لینک های خاص استفاده نمایید تا از نمایش محتوای موردنظر مطمئن شوید.

 بهینه سازی اسکریپت سایت جهت بهبود رتبه سئو

تصویر(2)

تب "SCREENSHOT" در این ابزار، یک تصویر از صفحه رندر شده ارائه می دهد اما فقط شامل قسمت بالایی صفحه می شود. یک روش عالی برای مشاهده کامل صفحه رندر شده، کپی کدهای HTML آن در یک ابزار تست است. این قابلیت به شما کمک می‌کند تا محتوایی که Google می‌خزد را مشاهده کنید و مشکلات مربوطه را بیابید.

بهبود رتبه سئو با استفاده از داده های ساختار یافته

تصویر (3)

28. از داده های ساختار یافته استفاده کنید

ممکن است اصطلاحات "داده های ساختار یافته (structured data)" یا "الگو نشانه گذاری (schema markup)" را شنیده باشید که در وب استفاده می شوند. داده های ساختار یافته، کدهای اضافی هستند که به موتورهای جستجو کمک می کنند تا داده های بیشتر و مناسب تری را از طریق قطعه کدهای ویژه (Featured Snippets) به بازدیدکنندگان ارائه دهند.

امتیاز دهی ستاره ای مطالب، که در هنگام نمایش نتایج جستجو مشاهده می کنید، نمونه ای از بکارگیری داده های ساختار یافته است. این مورد می تواند به شما کمک کند تا به جایگاه قابل قبولی در نتایج جستجو برسید که موجب می شوند نرخ کلیک (CTR)، به طور چشمگیری افزایش یابد.

اهمیت امتیاز دهی ستاره ای مطالب در بهبود رتبه سئو

تصویر(4)

بر اساس مطالعات موسسه CXL، شرکت‌هایی که از امتیاز دهی ستاره ای استفاده می‌کردند، CTR آنها به‌طور قابل‌توجهی برای نتایج جستجو ارگانیک، تا ۳۵ درصد افزایش یافته است. آنها به این نتیجه رسیدند که این استراتژی، نتایج بهتری برای بهبود رتبه سئو به همراه دارد.

یکی دیگر از دلایل مهم برای استفاده از داده های ساختار یافته این است که می تواند به گوگل برای درک کسب و کار، نحوه نمایش آن در وب و همچنین نمایش Knowledge Panel برند شما در گوگل، کمک کند. در نتیجه، CTR سایت را افزایش داده و به وب سایت شما اجازه می دهد تا در سایر نتایج جستجو، خاص به نظر برسد. بسیاری از قالب‌های وردپرس دارای "الگو نشانه گذاری" کدگذاری شده‌ هستند. برای بررسی سایت و پست های بلاگ، می توانید از ابزار Google Structured Data Testing استفاده نمایید:

ابزار پیشرفته بهبود رتبه سئو

تصویر (5)

به طور کلی، نباید در این بخش خطایی مشاهده کنید و صرفا برخی از اطلاعات، در سمت راست صفحه نمایش داده شوند. اگر با صفحه ای کاملاً خالی مواجه شدید، به این معنی است که سایت وردپرسی شما هیچ "الگو نشانه گذاری" ندارد. Yoast SEO داده های ساختار یافته ای به وردپرس شما اضافه می کند. در مدیریت وردپرس، در زیر منوی "سئو"، روی "ظاهر جستجو" کلیک نموده و سپس نام سازمان و لوگو خود را وارد کنید. هنگامی که تغییرات را ذخیره کردید، لوگو سازمان شما باید در ابزار تست داده های ساختار یافته گوگل، قابل مشاهده باشد.

بهبود رتبه سئو بصورت انتشار مداوم و منظم مقالات

تصویر (6)

Yoast، داده های ساختار یافته را به سایر صفحات نیز اضافه می کند، به این معنی که همه پست های وبلاگ باید با لوگو موردنظر ظاهر شوند. اگر می خواهید "الگو نشانه گذاری" دیگری را به سایت وردپرسی خود اضافه کنید، افزونه رایگان Schema توصیه می شود. این قابلیت به طور خودکار کدهای لازم را اضافه می کند. سپس می توانید آزمایش دیگری را در ابزار تست داده های ساختار یافته گوگل، اجرا نمایید.

29. به طور منظم، سئو سایت را بررسی کنید

یک راه عالی برای بررسی فوری میزان بهینه‌سازی سایت وردپرسی، رسیدگی و چک نمودن سئو سایت است. ابزارهای رایگان و کاربردی برای بهبود رتبه سئو وجود دارند. SeoSiteCheckup یک ابزار رایگان با بیش از 50 معیار بررسی سئو است. در حالی که این ابزار بسیار ابتدایی بوده، در عین حال می تواند در شروع کار به شما کمک کند. سایر ابزارهای سئو، از جمله Ahrefs و Semrush، امکان برنامه ریزی برای بررسی هفتگی سایت را فراهم می کنند و در شناسایی مشکلات احتمالی که می تواند در سئو تاثیر گذار باشد، کمک خواهند کرد. 

30. محتوای تکراری را از حذف کنید

داشتن دو نسخه از یک محتوا شاید یک مورد عجیب باشد اما این موارد بسیار زیاد اتفاق می افتد به عنوان مثال، یکی از دلایل رایج آن، زمانی است که یک سایت وردپرسی که در مراحل ابتدایی راه اندازی می باشد، توسط گوگل ایندکس شود.

متاسفانه، ایندکس شدن چندین نسخه از محتوا، می تواند منجر به مشکلات جدی در سئو شود. گوگل به طور رسمی شما را به دلیل داشتن پست ها یا صفحات تکراری جریمه نمی کند اما می تواند بر رتبه بندی وب سایت، تاثیر گذار باشد. مشکل اصلی این است که وقتی دو صفحه با محتوای یکسان ایندکس می شوند، گوگل نمی تواند تشخیص دهد که کدام یک را رتبه بندی کند. بدان معنی که سایت اولیه می تواند به جای صفحات واقعی ظاهر گردد و موجب بروز مشکلات سئو شود.

ساده ترین راه برای رسیدگی به این موضوع، جلوگیری از ایندکس شدن سایت اولیه می باشد. وردپرس به شما اجازه می دهد تا این کار را سریعا انجام دهید. فقط کافی است به "تنظیمات" و زیر منوی "خواندن" در سایت خود مراجعه و چک باکس کنار گزینه "از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند" را انتخاب کنید:

 

بهبود رتبه سئو با بهینه سازی موارد Google Search Console

تصویر(7)

نمونه‌های دیگری از محتوای تکراری که قبلاً در بخش سوم این مقاله ذکر شد، استفاده از www یا عدم استفاده از آن است که منجر به ایجاد دو نسخه URL از یک صفحه می شود. برای جلوگیری از این نوع محتوای تکراری، باید از یک برچسب canonical در هر صفحه استفاده کنید تا نسخه ترجیحی URL را مشخص کند. به عنوان مثال، می توانید تگ زیر را در بخش <head> صفحه موردنظر قرار دهید:

<link rel="canonical" href="https://example.com/blog/wordpress-seo/">

همچنین می‌توانید کدهای ریدایرکت را به فایل htaccess. خود اضافه کنید تا مطمئن شوید که کاربران و ربات‌ها همیشه به URL‌ های اصلی شما ریدایرکت می‌شوند.

31. بهینه سازی تجربه کاربری Google

معیار تجربه کاربری، مجموعه‌ای از سیگنال‌هایی است که گوگل هنگام بررسی صفحات وب، روی آنها تمرکز دارد و به الگوریتم‌های خود این امکان را می دهد تا بر اساس سرعت صفحه، تعامل، ثبات بصری و امنیت، نحوه درک صفحات توسط کاربران را بررسی کند که شامل Core Web Vitals نیز می شود (در ادامه بیشتر توضیح داده خواهد شد). تجربه کاربری یا Page Experience، در حال حاضر به عنوان یک معیار رتبه بندی برای موبایل و دسکتاپ استفاده می شود. برای بررسی امتیاز تجربه کاربری وب سایت، به بخش Page Experience در سرچ کنسول گوگل بروید.

حذف مقالات تکراری دارای ارزش پایین برای بهبود رتبه سئو

تصویر(8)

نمودارهای موبایل و دسکتاپ، به گزارش‌های جداگانه تقسیم شده‌اند و این امکان را فراهم می کنند تا تجربه کاربری هر صفحه را به تفکیک هر دستگاه بررسی کنید. اگر امتیاز سایت در موبایل خوب و در دسکتاپ ضعیف باشد، صفحات شما فقط از افزایش رتبه در نتایج جستجوی موبایل، بهره می برند و بالعکس این موضوع نیز صادق خواهد بود. سیگنال‌هایی که هنگام ارزیابی تجربه کاربری صفحه دریافت می‌شوند عبارتند از Core Web Vitals، Mobile Friendility، HTTPS و intrusive interstitials. اگر درصد کمی از صفحات "Good" امتیازدهی شده اند، باید هر یک از این سیگنال ها را بررسی کنید تا علت را بیابید.

32. Core Web Vitals را بهبود بخشید

Core Web Vitals مجموعه ای از شاخص های اندازه گیری را نشان می دهد که عملکرد یک وب سایت را از دیدگاه کاربر، تجزیه و تحلیل می کند. این عوامل عبارتند از:

  1. سرعت بارگذاری
  2. نحوه تعامل صفحه
  3. ثبات بصری
  4. داده های Google Chrome

همچنین Core Web Vitals، سازگاری صفحات سایت شما با موبایل، استفاده از پروتکل https و وجود مطالب ناخواسته یا intrusive interstitials را بررسی خواهد نمود. می‌توانید با استفاده از گزارش Core Web Vitals در Google Search Console، صفحات را با درجه بندی «Good»، «Needs Improvement» یا «Poor» مشاهده کنید و میزان بهینگی صفحات را بررسی نمایید.

معیارهای Core Web Vitals چیست؟

این گزارش از 3 عامل تشکیل شده است:

  • (Largest Contentful Paint (LCP، زمان بارگذاری محتوای اصلی یک صفحه را اندازه گیری می کند.
  • (First Input Delay (FID، مدت زمان لازم برای تعامل کاربران با عناصر موجود در صفحه را اندازه گیری می کند.
  • (Cumulative Layout Shift (CLS نحوه بارگذاری صفحات را تجزیه و تحلیل می کند و اینکه آیا تغییر در چیدمان موجب می شود تا کاربر به طور ناخواسته روی عناصر دیگر صفحه کلیک کنند یا خیر.

این مسئله، در نحوه حرکت گوگل به سمت گنجاندن تجربه کاربری در الگوریتم های رتبه بندی خود، مهم است.

معیارهای کور وب ویتال برای بهبود رتبه سئو

تصویر(9)

نحوه بررسی Core Web Vitals

گزارش Core Web Vitals از داده های ورودی برای نمایش عملکرد صفحه بر اساس داده های واقعی کاربران، استفاده می کند. با توجه به اینکه در حال حاضر امکان بررسی همه صفحات یک وب سایت وجود ندارد، صفحات نمونه ای را مشاهده خواهید کرد که انتخاب هر یک از آنها، لیست نتایج بیشتری را به شما نمایش می دهد.

افزونه های برتر جهت بهبود رتبه سئو

تصویر (10)

سایر ابزارهای توسعه‌ گوگل، از جمله Lighthouse و PageSpeed ​​Insights، به شما این امکان را می‌دهند که Core Web Vitals را برای هر صفحه و با استفاده از داده‌های آزمایشی، بررسی کنید. این ابزارها می‌توانند به شناسایی دقیق مشکلات و بهبود رتبه سئو کمک کنند.

با این حال، این ابزارها نتایج را بر اساس داده‌های دستگاه و سرعت اینترنت شما ارائه می‌دهند که ممکن است نشان دهنده تجربه کاربران نباشد. گوگل از ماه می 2021، شروع به ترکیب Core Web Vitals در الگوریتم های رتبه بندی خود نموده است، به این معنی که صفحات با عملکرد بهتر، رتبه بندی بالاتری خواهند داشت. در حالی که موقعیت صفحات با عملکرد ضعیف، ممکن است کاهش یابد. این گزارش نتایج مربوط به دستگاه های موبایل و دسکتاپ را ارائه می دهد. بنابراین کسب امتیازات خوب برای هر دو، به این معنی است که صفحات شما در نتایج جستجوی موبایل و دسکتاپ رتبه‌بندی بهتری خواهند داشت.

نحوه بهبود Core Web Vitals

گزارش Core Web Vitals، این امکان را فراهم می سازد، تا نحوه عملکرد صفحات در برابر هر یک از معیارهای ارزیابی‌ را مشاهده نمایید که می توان آنچه را که گوگل به‌عنوان «Good»،«Needs Improvement» یا «Poor» در نظر گرفته است، بررسی نمود.

مانند همه گزارش‌های موجود در گوگل سرچ کنسول، فقط نمونه‌ای از URL‌ها نمایش داده می‌شود که نوع صفحاتی که با مشکل مواجه هستند را مشخص می کند. برای مثال، ممکن است بسیاری از پست‌های وبلاگ یک سایت به‌عنوان «Poor» یا «ضعیف» علامت‌گذاری شوند که با بررسی دقیق‌تر، مشخص می‌شود که همه پست‌های وبلاگ شامل بخش پست‌های مرتبط هستند که بر LCP تأثیر منفی می‌گذارد. تشخیص مشکلات گوگل سرچ کنسول، می تواند چالش برانگیز تر باشد. به همین دلیل، برخی از شایع ترین علل LCP ضعیف و نحوه رفع آنها، در ادامه فهرست شده است.

ابزارهای اضافی برای رفع اشکال

می‌توانید از ابزارهای توسعه‌ گوگل، مانند Lighthouse و PageSpeed Insights استفاده نمایید تا دلایلی که موجب ایجاد URL‌ های ضعیف شده است را بررسی کنید. هنگامی که بهینه سازی های کافی را اعمال نمودید، می توانید از دکمه "Validate Fix" در گوگل سرچ کنسول، برای ارزیابی مجدد URL ها استفاده کنید. در نظر داشته باشید که ممکن است مدتی طول بکشد تا نتایج بروزرسانی‌های شما در گزارش Core Web Vitals نمایش داده شوند.

33. سرعت وب سایت را بهینه سازی کنید

سرعت وب سایت در بهبود رتبه سئو وردپرس، بسیار حائز اهمیت است. گوگل در سال 2010 اعلام کرد که سرعت بر رتبه سئو تأثیر می گذارد. به علاوه، سرعت لود صفحه برای بازدیدکنندگان شما نیز مهم می باشد. در ادامه چند آمار برای اثبات این موضوع ارائه شده است:

  • از هر چهار بازدیدکننده یک نفر در صورتی که بارگذاری وب سایتی بیش از چهار ثانیه طول بکشد، آن را رها می کند.
  • 46 درصد از کاربران از وب‌سایت‌هایی که عملکرد ضعیفی دارند، مجددا بازدید نمی‌کنند.
  • مدیران وب سایت تنها پنج ثانیه فرصت دارند تا بازدیدکنندگان را قبل از اینکه تصمیم به ترک آن داشته باشند، درگیر کنند.
  • 74 درصد از کاربرانی که با استفاده از تلفن همراه در حال مشاهده سایت هستند، اگر بارگذاری آن بیش از پنج ثانیه طول بکشد، آن را ترک خواهند کرد.

هر یک ثانیه تاخیر در زمان بارگذاری صفحه، می تواند منجر به ضرر هنگفت و میلیاردی برای سایت های معتبر دنیا شود. می توانید سرعت سایت خود را با پیاده سازی CDN، استفاده از یک قالب سریع و بهینه سازی سایت، افزایش دهید.  میزبانی وب، نقش قابل توجهی در سرعت سایت ایفا می کند. بنابراین استفاده از یک سرویس هاست با کیفیت، می تواند کلیدی باشد. برای این منظور می توانید از سرویس پربازدید میهن وب هاست بهره مند شوید تا سرعت بهتر و منابع پردازشی بسیار قوی تری در اختیار داشته باشید.

34. مطمئن شوید که سایت شما برای موبایل ریسپانسیو است

گوگل در سال 2016، به طور آزمایشی استفاده از استراتژی mobile-first indexing را اعلام نمود. در حال حاضر الگوریتم های رتبه بندی گوگل عمدتاً از نسخه موبایل محتوای یک سایت برای رتبه بندی صفحات استفاده می کنند که یک تغییر عظیم در نحوه ایندکس محتوا توسط گوگل است. بدان معنی که تلفن همراه در حال حاضر حیاتی تر از گذشته می باشد. می توانید از ابزار بررسی میزان سازگاری وب سایت با موبایل (Mobile Friendly) گوگل استفاده کنید تا از سازگاری وب سایت وردپرسی فعلی خود، مطمئن شوید.

ایا کوتاه بودن آدرس دامنه سایت بر بهبود رتبه سئو تاثیر گذار است

تصویر(11)

گزینه دیگر، پیاده سازی Google AMP است، یک framework متن باز که به وب سایت ها اجازه می دهد صفحات سبک و کم حجم بسازند. همچنین بررسی Google Analytics می تواند برای مشاهده میزان ترافیک ورودی سایت از دستگاه های تلفن همراه، مفید باشد.

35. از نام دامنه کوتاه و حاوی برند خود استفاده کنید

انتخاب آدرس وب سایت، در بهبود رتبه سئو یک مسئله مهم است و اغلب، مشخص کننده اولین برداشت کاربران از سایت یا حتی کل برندتان می باشد. به همین دلیل، در نظر گرفتن نام دامنه مناسب، بسیار ضروری می باشد.

برخی از نکات ضروری عبارت اند از:

  • دامنه ای نسبتا کوتاه که به خاطر سپردن آن آسان است، انتخاب کنید.
  • کلمات کلیدی را در آن بگنجانید (اگر منطقی باشد).
  • تلفظ دامنه خود را همانند یک نام تجاری کنید.
  • از دامنه‌هایی که دقیقا با کلمه کلیدی موردنظرتان مطابقت دارند (EMD)، استفاده نکنید.

آخرین نکته ای که باید برای بهبود رتبه سئو سایت در نظر بگیرید، EMD ها یا دامنه هایی هستند که دقیقاً با کلمه کلیدی موردنظر وب سایت، مطابقت دارند. برای مثال، اگر بخواهید از EMD برای وبلاگ استفاده کنید، آدرس سایت ممکن است exampleforblog.com باشد. در حالی که این استراتژی در بهبود سئو موثر می باشد اما مشکلات زیادی ایجاد خواهد کرد. سایت هایی که از این روش استفاده کرده اند توانستند در صدر نتایج جستجو قرار گیرند زیرا دامنه آنها نشان می داد که جستجوهای کاربران، بسیار مرتبط هستند اما کیفیت بسیاری از آنها پایین است. برای مقابله با این موضوع، گوگل تغییراتی را در الگوریتم شناسایی این نوع دامنه ها اعمال نموده است که EMD ها را به یک موضوع شرطی تبدیل می کند. داشتن EMD تنها در صورتی مفید خواهد بود که سایت شما دارای محتوای باکیفیت باشد.

36. از URL های کوتاه استفاده کنید

گوگل سایت هایی را می پسندد که منظم، سازمان یافته و دارای ساختار مشخص باشند. استفاده از URL های کوتاه نیز شامل این موضوع می شود. این موارد می توانند به بهبود CTR سایت نیز کمک کنند. طی مطالعات انجام شده، کاربران بیشتر تمایل دارند تا روی لینک های ارگانیکی که دارای شرایط زیر هستند، کلیک کنند: 

  • URL نسبتاً کوتاهی داشته باشند.
  • در لیستی از URL های طولانی نمایش داده شوند.

بنابراین، کوتاه نگه داشتن URL ها تا حدی که امکان پذیر باشد، می تواند به عنوان یک مزیت رقابتی بزرگ در نظر گرفته شود. به یاد داشته باشید، وردپرس بر اساس عنوان پست، به طور خودکار یک URL برای پست ها ایجاد می کند.

به عنوان مثال:

https://example.com/blog/wordpress-seo

در ادامه می توانید مراحل زیر را برای کوتاه کردن یک URL برای پست یا صفحه وردپرس مشاهده نمایید:

مرحله 1: تنظیمات پیوند یکتا را بیابید

در هر دو ویرایشگر کلاسیک و بلوک، تنظیمات "پیوند یکتا" را مشاهده خواهید کرد که به شما امکان می‌دهد Slug پست خود یا بخشی از URL که پس از نام دامنه و اسلش نهایی ظاهر می‌شود را ویرایش کنید. در ویرایشگر کلاسیک، این مورد  مستقیماً زیر عنوان پست ظاهر می شود:

ایا کوتاه بودن لینک های مقالات در بهبود رتبه سئو موثر است

تصویر(12)

روی دکمه "ویرایش" کلیک کنید تا ویرایش Slug فعال شود. در ویرایشگر بلوک، می توانید این گزینه را در تب "نوشته" موجود در نوار کناری سمت چپ و در بخش "پیوند یکتا" بیابید:

بهبود رتبه سئو با افزایش نرخ پرش

تصویر(13)

مرحله 2: Slug پست خود را ویرایش کنید

سپس به سادگی Slug جدید را برای پست خود وارد کنید. فراموش نکنید که کلمات را با خط فاصله از یکدیگر جداسازی نمایید. همچنین، هر پست و صفحه در سایت شما باید یک URL منحصر به فرد داشته باشد، بنابراین نمی توانید Slug هایی را که قبلاً استفاده کرده اید را تکرار کنید. انجام این کار باعث می شود که وردپرس به طور خودکار، در ادامه آدرس، عبارت «1-» را اضافه کند. در ویرایشگر کلاسیک، پس از اتمام کار روی دکمه "باشه" کلیک کنید تا پیوند یکتا جدید، ذخیره شود:

تاثیر سرعت سایت بر بهبود رتبه سئو

تصویر(14)

37. برای بهبود رتبه سئو نرخ بازگشت یا Bounce Rate خود را کاهش دهید

هنگامی که در مورد وب سایت ها صحبت می شود، "bouncing" به این معنی است که کاربران به صفحه ای از سایت شما دسترسی پیدا می کنند اما بلافاصله از آن خارج می شوند. نرخ بازگشت بالا، معمولاً یک عامل منفی در نظر گرفته می شود زیرا نشان می دهد که بازدیدکنندگان به اندازه کافی، جذب وب سایت نخواهند شد. می توانید نرخ بازگشت صفحات خود را از طریق Google Analytics بررسی کنید. به سادگی از مسیر "Behavior" سپس "Overview"، می توانید نمودار وضعیت Bounce Rate را مشاهده نمایید.

تاثیر ریسپانسیو بودن سایت در بهبود رتبه سئو

تصویر(15)

چند نکته مهم در مورد نرخ بازگشت یا Bounce Rate در ادامه ذکر شده است.

توجه داشته باشید که نرخ بازگشت، یک عامل مستقیم برای رتبه بندی در گوگل یا سایر موتورهای جستجو، محسوب نمی شود. نرخ پرش، به نوع سایتی که شما آن را مشاهده می کنید نیز مربوط است. به عنوان مثال، سایت های مرتبط با اخبار، دارای بالاترین نرخ بازگشت نسبت به حوزه های فعالیتی دیگر هستند، البته این موضوع به خودی خود برای آنها مشکلی ایجاد نمی کند، زیرا هدف اصلی انتشار یک خبر می باشد. با این حال، نرخ بازگشت بالا می تواند نشان دهنده سایر مشکلات در سایت شما باشد که ممکن است بر سئو سایت تأثیر بگذارد.

کاربران به دلایل مختلفی مانند منوی گیج کننده سایت، عناوین یا لینک های گمراه کننده، تبلیغات بیش از حد یا حتی اشتباهات ساده که منجر به کلیک تصادفی بازدیدکنندگان روی یک لینک یا دکمه می شود، از سایت خارج می شوند. این موارد می توانند معیارهای تشخیص و بهبود نرخ بازگشت را دشوار کنند. عوامل ذکر شده می تواند برای شناسایی و حل مشکلاتی که قبلا به آنها توجه نمی شد. مفید واقع شود، به خصوص اگر با نحوه کار با سایت خود آشنایی داشته باشید، دید عمیقی نسبت به عملکرد آن به شما خواهد داد.

ادامه نکات مهم جهت بهبود رتبه سئو را می توانید در قسمت پنجم این مقاله مطالعه نمایید.

اشتراک گذاری:

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *